BÖLÜM 2 ARAŞTIRMA

10.1K 356 23
                                    

Okul çıkışında rüzgarın evine doğru gitmeye başladılar. Okulda rüzgarın yokluğunu kimse fark etmemişti, ancak rüzgarın sevgilisi hariç. Arkalarından seslendi ve ağlıyordu. Belli ki rüzgardan haber alamıyordu ve endişeliydi. Ceren sordu, "Rüzgar bugün gelmedi mi?"
Yanıt olarak, "Hayır, maalesef gelmedi," dedi.
"Onun evine gidiyorduk. Çocuk yoksa bu gidişle sınıfta kalacak," dedi Ceren.
Sevgilisi sadece kafasını sallayarak onayladı ve koşarak oradan uzaklaştı. Ceren ona anlam veremedi, ancak "Neyse" diyerek rüzgarın evinin yolunu tuttu.
Rüzgarın evine vardıklarında polislerin orada olduğunu ve çok şaşırdıklarını gördüler. Hemen kapıyı çaldılar. Rüzgarın annesi kapıyı açtığında, ağlamamak için kendini tutuyordu ve neler olduğunu sordu.
Çocuklar rüzgarın neden okula gelmediğini ve nerede olduğunu sorduklarında, kapının arkasından polis belirdi ve çocuğunuzu bulacağız, merak etmeyin, dedi.
Ceren, Emre ve Hasan çok şaşırdılar. Bu şaşkınlık üzerine Hasan telefonunu sıranın altında unuttuğunu fark etti ve acil olarak okula gitmeleri gerektiğini söyledi. Ceren ve Emre teselli ederek rüzgarın annesine bulunacağından emin olduklarını söyledikten sonra tekrar okula doğru yola koyuldular.

OKULDA BİR GECEWhere stories live. Discover now