BÖLÜM 4 ESKİ SEVGİLİSİ

6.9K 267 10
                                    

Okula dair eski sırların ve gizli olayların yazıldığını fark etti.

Ceren, sinirli bir şekilde dedi ki, "Bu sırların doğru olduğunu nasıl bilebiliriz? Belki de bu sadece bir kurgu ya da hikaye?"

Hasan, "Evet, doğru olup olmadığını bilmiyoruz, ancak bu sırları öğrenmeye devam etmek zorundayız. Belki de bu şekilde rüzgara ne olduğunu ve eski sevgilisinin  nerede olduğunu öğrenebiliriz."

Hasan Ceren ile konuşmaya çalışırken arkadan biri sesleniyordu, bu Rüzgar'ın sevgilisiydi ve Hasan'a telefonunu sırada unutmuşsun, buyur al dedi. Hasan nerden biliyor bu telefonumu orada unuttuğumu diyerek mırıldandı ve sevgilisi gene koşarak uzaklaştı. Ceren ise kendine gelmeye başlamıştı. "Çıkalım şu lanet okuldan!" diyerek bağırdı, herkes onayladıktan sonra kapıya doğru ilerlediler. Kapıya doğru giderken yerdeki ıslaklığı fark ettiler ve telefonun ışığıyla yere baktıklarında kıpkırmızı olduğunu gördüler. "Acaba Rüzgar'ın sevgilisine bir şey mi oldu?" diyerek onu aramaya başladılar ve seslendiler. "Nursel, neredesin Nursel?" derken hoparlör den bir ses duyuldu. "Onu bir daha göremeyeceksiniz, aramayın boşuna" diyordu bu ses, Rüzgar'ın sesiydi. Acaba kıza bir şey mi yaptı çok merak ettiler ve mikrofondan konuşmak ancak müdürün odasından olur diyerek odaya doğru koştular...

OKULDA BİR GECEWhere stories live. Discover now