BÖLÜM 3 İLGİNÇ OLAYLAR

8K 305 18
                                    

Okulun kapıları kapalıydı hasan ne yapıp edip içeri girmelidir kapıyı zorlarken aniden otomatik kapı açıldı ve ortalıklarda kimse yoktu ve çok şaşırmışlardı içeri girmek istemiyorlardı ama telefonunda çalınmasını istemiyordu ve Bir ses duyuldu

Hasan, panikle arkasına döndü ve sesin geldiği yöne doğru koştu. Ses, okulun koridorlarında yankılanıyordu, fakat kaynağını bulmak imkansızdı. Hasan, Emre'yi çağırarak birlikte etrafta araştırmak için harekete geçti.

Koridorlarda ilerlerken, tuhaf bir hava sarmış gibi hissettiler. Odaların kapıları gıcırdıyor, ışıklar aniden yanıp sönüyordu. Her adım attıkça ortam iyice geriliyor, farklı bir varlık hissiyatı içine düşüyorlardı. Belki de olayların üstesinden gelebilmek için cesaret toplamaları gerekiyordu.

Sonunda, imdat çağrıları daha net ve yakın bir şekilde duyulmaya başladı. Hasan ve Emre, sesin odaya yakın olduğunu anladılar ve hızla koridorun sonundaki sınıfa doğru ilerlemeye devam ettiler. Kapıya geldiklerinde, içeride kim olabileceğini görmek için kapıyı yavaşça açtılar.

Kapı açıldığında odada sessizlik hüküm sürüyordu. İçeride hiç kimse yoktu ve imdat çağrıları birden kesildi. Hasan ve Emre, etrafa dikkatlice bakarken, biraz uzaktaki masanın üzerinde bir not buldular. Notta, "Bu okulda sırlar var ve sizin de bu sırları öğrenmeniz gerekiyor. Cesaretinizi toplayın ve gerçeği bulun" yazıyordu.

Hasan ve Emre, notun verdiği mesajı anlamaya çalışırken, bir kapı çarpma sesi duydular. Hızla odaya döndüklerinde, kapının açıldığını gördüler. İçeri girdiklerinde,  ceren oradaydı

Hasan ve Emre panikle yanına koşarak oturdular. Cerene dokundular, ona seslendiler, ancak ceren hala tepki vermiyordu. O an polislerin sirenleri duyuldu ve okula doğru yaklaşıyorlardı. Hasan ve Emre hızla hareket etmek zorundaydılar. Cereni kollarından tutarak kaldırdılar ve hızla okuldan uzaklaşmaya başladılar. Ceren hala şok içindeydi ve etrafına bakıyordu, ancak kimseyle iletişim kuramıyordu.

Bir süre sonra Ceren yavaş yavaş kendine gelmeye başladı. Ürkek bir şekilde Hasan ve Emre'ye dönerek, içeride neler olduğunu hatırlamadığını söyledi. Onlara tuvalette rüzgarı gördüğünü ve sesler duyduğunu anlattı. Hasan ve Emre anlatılanları duyunca dehşet içinde kaldılar.

Bu olayın ardından polisler okulu araştırmaya başladı. Okul çevresindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldılar. Daha sonra gelen haberler ise dehşete düşürdü herkesi. Kamera kayıtlarında tuvalete giren bir kişinin göründüğü ve Ceren'in ardından tuvaletten çıktığı görülüyordu. Ancak bu kişinin yüzü tam olarak seçilemiyordu.

Polisler gece boyunca okulda incelemelerde bulundu, ancak olayın izleri bir türlü bulunamadı. Ceren, Hasan ve Emre ise o gece korku içinde uyuyamadılar. Okula gitmek kadar, rüzgarın geri dönmesini de istiyorlardı. Çünkü artık okulun içindeki sırların çok daha korkunç olduğunu fark etmişlerdi.

OKULDA BİR GECETempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang