BÖLÜM 8 KORKU

5K 191 4
                                    

Aynada bir şeyler yazılıyordu, tam da okunmuyordu. Her şey silindi ve bir anda aynadan rüzgar belirdi, 'SONNNNN ANLAR!' diye bağırdı. Ve ayna patladı. Ayna parçaları Ceren'in yüzüne gelmişti, burnu ve yanakları kanıyordu. Koşa koşa evine gitti, annesi onu öyle gördüğünde çok korktu ve ne olduğunu sordu.

'Aynada saçıma bakıyordum ve kırmızı yazıyla bir şeyler yazılmaya başlandı. Dikkatli bakıyordum ki bir anda ölen arkadaşımı gördüm ve 'SON ANLAR' diye bağırdı' dedi.

Annesi kızının psikolojisinin bozulduğunu düşündü ve bir psikoloğa götürmek istedi. Ama Ceren bunu istemiyordu, artık aynalardan ve yansıyan her şeyden korkuyordu. Geceleri uyumaz hale gelmişti. Acaba Nursel ne demek istemişti? Kara kara düşünüyordu, Emre'yi aradı ve olanları anlattı. Emre de 'Ceren, çok takıntı yapmışsın. Rahatlamaya çalış, her şey güzel olacak. Bu arada bizim Hasan'la bir fikrimiz var. Sende yanına bir kız arkadaş bul, okuldaki herkes çıktığında okulda parti yapalım' dedi.

Ceren de, 'Yav Emre, olaylar hala aklımda. Nasıl bir daha okulda tek olabiliriz? Ben yapamam, siz takılırsınız' dedi. Ama Emre'nin pes etme gibi niyeti yoktu, 'Yav, içki de alacağız. Spor salonunda eğleniriz, dans eder keyfimize bakarız' dedi.

"Tamam emre tamam senin inatçılığını biliyorum bakarız yaparız" dedi ve telefonu kapattı biraz nette sörf yapayım dedi internete girdiğinde bir tane mesaj gelmişti ona baktı ama ismi gözükmüyordu mesajı attıktan sonra engellemişti mesajda şunlar yazıyordu....

OKULDA BİR GECEWhere stories live. Discover now