10. Deo

701 74 24
                                    

OMG! Ne mogu da verujem! 10. Deo moje prve priče! Pre dva meseca kada sam napravila ovu knjigu, nisam ni razmišljala da ću stići do 10. dela! Presrećna sam! Hvala svima koji čitaju! Šta vi mislite šta je LOL? Saznaćete za par sekundi! Ly ❤️
______________________
" LOL ?! " upitali smo u isto vreme.
" Da ! " rekla je Marija, kao najnormalniju stvar, " To može da znači tri stvari: ' Laughing on loud ' "
počela je a ja sam dobacila: " Kao što se Mina smejala kada sam pala! " . Bogdan me je iznervirano pogledao. Marija je nastavila: " Pod dva ' Lots of love ' " a ja sam rekla: " Kao Bodgan i njegova devojka! " Ovaj put me je Marija pogledala u stilu ' pusti me da završim ' . " I treće:
- LAZOVIĆ ( Taylor )
- ORLIĆ ( Marija )
- LUKOVIĆ ( Bogdan )
= LOL "
Rekla je sa olakšanjem u glasu, jer je napokon završila. Svidela mi se ideja. " Ali ne razumem, u čemu je poenta? Zašto bismo pravili ekipu kao deca od 5 godina?! " upitala sam Mariju . " Ne znam za vas, ali nekako osecam da se nismo slučajno upoznali. Kao... da smo... na neki način posebni. Ovih dana mi se dešavalo mnogo čudnih stvari... Ali ne normalnih što bi mogle da se dese svima u slučajnosti... Naprimer kada sam pre neki dan prala kosu, ona uopšte nije bila mokra posle pranja. Niko mi ne bi verovao. Moraćemo da otkrijemo sami nešto o tome . Nešto mi govori da sve ima veze sa Urošem i to mi se ne svidja : svaki put kada neko primeti nešto čudno , rećiće lol i mi ćemo krenuti za Urošem!" odgovorila mi je. Bogdan i ja gledali smo je razgoračenih očiju. Setila sam se dogadjaja od pre nekog dana.
" Moguće je. I meni se tako nešto dešavalo. " rekao je Bogdan , " A tebi, Taylor? " upitao me je. " Umm , pa osećam se ponekad čudno ali, umm ne baš." rekla sam mucajući ne želeći da se prisećam tog dana . " Jesi li sigurna ? Znaš da nama možeš sve da kažeš? " upitala je Marija. " Mhm , sigurna sam, reći ću vam ako mi se nešto čudno bude dogodilo. " odgovorila sam nesigurna u svoje reči . " Okej... " rekao je Bogdan sumnjičavo, " nego tek je pola šest, hoćete li da idemo negde ? " upitao je veselije. Htela sam da kažem ne, ipak sam još uvek ljuta na njega, ali Marija je odgovorila umesto mene: " Naravno, Taylor, spremi se, krećemo! " I dalje sam se protivila , ali sam se u roku od 15 min, ni sama ne znam kako , našla u Knez Mihajlovoj . Bogdan može da zahvali Mariji na tome. Sedimo u nekom kafiću i jedemo sladoled. Odjednom, u daljini sam videla neko brzo kretanje. Znala sam da mi se nije učinilo. " Mislim da je vreme za prvu LOL akciju! " rekla sam Bogdanu i Mariji, " Uroš je ovde! " Brzo smo ustali od stola i krenuli za Urošem. Probijali smo se kroz masu ljudi. Glava me je jako bolela. Više nisam bila sigurna da li vidim Uroša, ili samo nekog slučajnog prolaznika. Trčala sam, vrtelo mi se u glavi. Nisam videla ni Bogdana, ni Mariju. Ljudi oko mene bilo je sve manje. Ulice su bile mračne . Zašla sam u jednu slepu ulicu. Videvši da tu nema Uroša okrenula sam se u nameri da nadjem Mariju i Bogdana , ali ugledala sam Uroša! " Mene tražiš? " upitao je sa zlim osmehom na licu. " N-e-ee " promucala sam, " upravo sam krenula " . Prošla sam pored njega ali mi je rukom preprečio put: " Gde si pošla? " pitao me je, " Vidim da se interesuješ za mene i moj život. Zapamti Taylor, zaboravi na mene, ili nećeš dobro proći! " . Sa tim rečima je nestao. Predamnom se pojavio jedan stari čovek dugačke i sede brade. Oči su mu bile zatvorene . Kada ih je otvorio videla sam da su skroz crvene . Uplašila sam se, ali nisam pobegla! " Pa da li je to Taylor Lazović? " upitao je zlobno, " Čudno ime, zar ne? Misliš da je to slučajno? Ništa nije slučajno Taylor, ništa. Ni tvoje ime, ni tvoji prijatelji, a ni tvoje moći! Ti dobro znaš šta se desilo pre neki dan! Ne možeš to da kriješ. Tvoji prijatelji su posebni Taylor, kao i ti. Nećete preživeti, vaše moći biće moje! Vaš život nije više isti, a da biste mene pobedili trebaće vam mnogo sreće ( lots of luck ) ! Mnogo!" Odjednom koža oko očiju mu je popucala. Zatim I celo lice. Uništavao se. Polako je bledeo."Oni kojima najviše veruješ izdaće te, Taylor! " viknuo je pre nego što je potpuno nestao. Ostala sam skamenjena. Osetila sam veliki bol u glavi i odjednom mi se smračilo pred očima.
( ... )
" Taylor, probudi se " osetila sam drmusanje i čula nečiji glas. Otvorila sam oči. Kada mi se vid razbistrio ugledala sam Bogdana. " Hej, budna si? " upitao me je tiho. Klimnula sam glavom. " Šta se desilo? " upitala sam ga. " Našli smo te onesvešćenu u jednoj slepoj ulici. " Znači istina je. Nisam sanjala. U sobu je ušla Marija. " Budna si , da li si dobro? " zabrinuto me je upitala. " Dobro sam, ne brini! " odgovorila sam se i blago se nasmešila. Pogledala sam svoj telefon. Imala sam jednu nepričitanu poruku od nepoznatog broja. Pisalo je : " Ovo nije gotovo , jer ništa u tvom životu nije slučajno! "
_________________________
Pa, evo ga i taj dugo očekivani nastavak. Znam da ga nije bilo dve nedelje i izvinite zbog toga. Malo je kraći, nadam se da vam ne smeta. 08.04. će raspust , pa će nastavka biti svakog drugog dana.Sada počinje prava misterija! Želela bih da do sledećeg dela ovaj deo dobije makar 6 malo dužih komentara! Možda je mnogo, ali malo vas komentariše ovu priču i volela bih da se to promeni. Ovaj deo posvećujem ivabieber00 , jer mi je skrenula pažnju da sam zaboravila na Uroša! Nadam se da ti se ovaj deo svidja! Pa promenila sam ime knjige u ' LOL ( lols of LUCK ) '. Šta mislite za novi cover? Napravila ga je imwithcupid , Hvala joj! Komentarišite i votujte ako vam se svidja ovaj deo! Ly ❤️
Lana

LOL [ uredjuje se ]Where stories live. Discover now