"Çünkü Zaynie-Zoo 'burada'."

1.7K 124 40
                                    

Buna nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Daha önce, ilk öğrendiğimde yazmalıydım aslında. Geç kaldığım için üzgünüm. Sadece... Kısa keseceğim, sanırım…

Bildiğiniz gibi Zayn gruptan ayrıldı. Keşke bilmeseydiniz, bilmeseydik. Keşke bu olanlar olmasaydı. Şu an herkes birilerinin bunu uydurduğunu, Zayn’in bir anda ortaya çıkıp “One Direction’ı bırakmadım! Siz sersemler neden bahsediyorsunuz?” demesini bekliyor, eminim. Aslında sizi bilemem ama ben tam olarak bunu bekliyorum. Olanlar korkunç bir kâbus gibi. Her şey altüst olmuş durumda.

Eminim hepiniz dün, her zaman olduğunuzun aksine birazcık mutluydunuz. Hatta her şeyin bu kadar düzgün gitmesine de şaşırıyordunuz ama sonra birden bu haber ortalığa yayıldı ve size cehennemden bir fragman sundu. Sizi anlıyorum. Birbirimizi anlıyoruz. Biz bir aileyiz ve her zaman birbirimize destek oluruz. Bu fan fiction’lar da bu desteğin bir ürünü değil mi? Herkes burada “onlarla” olan hayallerini paylaşıyor ve o hayallere yorumlar, beğeniler geliyor. Biz burada hayallerimizi birbirimizle paylaşıyoruz ve her şekilde birbirimize destek oluyoruz. Şimdi de olacağız. Hatta her zamankinden daha fazla…

Biz, hepimiz Zayn’in, onların hayalimizdeki profiline âşık olduk. Öyle olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Gerçekte onların hiçbirini tanımıyoruz. Sadece bize yansıttıkları kadarını biliyoruz ve hayalimizdeki imajlarına âşık oluyoruz. Eh, bir de seslerine. Körü körüne hem de.

Şimdi susun ve hayalinizdeki Zayn’i dinleyin. O ne diyor? Yaptığından pişman mı, yoksa “Asla böyle bir şey yapmazdım,” mı diyor? Kalbinizdeki Zayn’i açığa çıkarın. Sizin âşık olduğunuz adam tam kalbinizde. Onu bulun ve onunla konuşun. Biliyorum ki hepinizin kalbinde, tüm güzel şeylerin oluşturduğu bir Zayn saklı.

Benim kalbimdeki Zayn fazla düşünceli… Dün ona ulaşamadım. Beynimde binlerce karakter yaşatan biriyim ve her an her karakterimi konuşturabilirim; ama dün yapamadım. Yapmadı. Konuşmadı benimle. Hâlâ da konuşmuyor aslında. Belki buralara onun ağzından bir şeyler yazabileceğimi düşünmüştüm ama kayboldu sanki. Beni tek başıma, burada bırakmadığını biliyorum. Sadece biraz zamana ihtiyacı var. Ona zaman tanıyorum.

Sanırım Zayn’in yerine konuşmak isteyen biri var: Adam. Adam’ı kürsüye davet ediyoruz…

“Merhaba.

Şu an yaşadıklarınızın çok boktan olduğunu biliyorum. Hatta çok sikik, bok, kaka, çiş şeyler. Evet, evet. Biliyorum. Şu an ölmek üzere olmam gerekirdi ama buradayım. Hepsi Zaynie-Zoo yüzünden. Bu konuda onu suçlamak istemiyorum. Sizin gibi, ona hem kızgınım, hem de onun için en iyisinin olmasını istiyorum (ve nonoş gibi konuşmaya başladım!).

Niall, Louis, Harry ve Liam yanımda. Size selamları var ama onlar da konuşmak istemiyorlar. Zamanında Zayn, Cadılar Bayramı Kâbusu’nu bıraktığı gibi One Direction’ı bıraktığı için öfkeli ve fazlasıyla üzgünler. Gülsünler diye bir havada işemediğim kaldı. Nafile. Beceremiyorum. İlk defa birilerini güldüremiyorum. İtiraf etmekten nefret ediyorum ama Zaynie-Zoo’yu özledim! O hayaller diyarından çekip gitmeden önce komedi anlayışım birilerini güldürebiliyordu. Şimdi, burada herkes çok üzgün… Üzülmelerini istemiyorum. Üzülmenizi istemiyorum. Zayn dönecek. Çok iyi biliyorum. O bayıldığımız, yüksek notalardan inemediği sesini (ki ben hiç beğenmiyorum, saatte bir öten horoz gibi şarkı söylüyor) bizden esirgemeyecek. Bana güvenin. Hem ne olursa olsun, nereye giderse gitsin, o hâlâ kalbinizde; beyninizin bir köşesinde. Her zaman da orada olacak. Ölmüş gibi yas tutmayı bırakın şimdi. Zayn burada diyorsam burada, konu kapandı!

Ve sizi seviyorum. Ne Zayn’in sevdiğinden daha fazla, ne de daha az…”

Ceren’e, yani bana dönersek, ben de sizi seviyorum. Ve çok yersiz ama hikâyeye devam edeceğimi söylemek istiyorum. Burası hayaller kenti! Hayalimdeki Zayn’in kesinlikle Legend Of The Night Owl’u bırakmaya niyeti yok. Onunla sözleşmemiz var ve para verip sözleşmeyi iptal ettiremiyor. Bu hikâyeyi birilerinin yüzünü güldürebilmek için yazdım ben! Ve yine birilerinin yüzünü güldürmek için devam edeceğim.

Unutmayın, hayallerim ve ben her daim sizin yanınızdayız. Her daim…

Legend Of The Night OwlWhere stories live. Discover now