30 × Revenge

1.9K 156 105
                                    

Açıkça söylemem gerekiyor ki, yazdığım sevişme sahneleri hiçbir zaman içime sinmiyor lkdfjflkds Neyse, okuduğunuzda beğenip beğenmeyeceğinizi göreceğim. Öyle seks de yapmadılar, kimse parmağını bir yerlere sokmadı, yanlış anlamayın fdlkjdfl Aslında sanırım Juliet bir şeyler yaptı. Her neyse, düşüncelerinizi merak ediyorum.

@1DiariesGirl: Bölümü sana ithaf ediyorum. Neden? Çünkü bu bölüm için beni sıkıştırman ve bir şekilde sürekli konuşup durman hoşuma gitti. Ve uzun yorum yazdın. Daha ne yapasın? Zaten yeni uzun yorumlarım da yok artık, yine sana kaldı bölüm fdkljldfkg Seni seviyorum aşkoommmm :*


^^Bu arada gif Juju&Zoo pozisyonu dlfjlfd iyi okumalar^^


San Diego'da günler sıradan geçiyordu. Miles ile takılıyordum. Eğitimlerin çok farklı versiyonlarına tanık oluyordum, eğleniyordum ve baş belası Zayn tarafından rahatsız ediliyordum.

Benimle ilişkisinin bittiğine emindi. Beni herkesin içinde rezil etmişti ve bana kaba davranıyordu. Ama buna rağmen, kendinde bana karışma hakkı bulması beni çıldırtıyordu.

"Ne yapacağımızı biliyorum," diye bağırdı Kim, ürkmeme yol açarak. Oturduğum koltuğun koluna bacaklarımı uzattım ve Kim'e pis bir bakış attım. "Ne yapacakmışız, Kimothy?"

Bana aldırmadı ve elindeki telefonu havaya kaldırdı. "Tabu oynayacağız!"

Yapmacık bir şekilde güldüm. "Aman ne harika bir fikir..."

Kim yine bana aldırmadı ve ayağa kalktı. "Beş kişi olduğumuz için, ikişerli takım olup birini hakem yapacağız."

Elijah Kim'in ağzının içine baktığı için hemen kabul etti. Andy de fikri güzel bulmuş gibiydi. Adam da öyle... Ofladım. "Tamam, oynayalım."

Adam gülerek kolunu boynuma sardı. "Juliet ile biz takımız."

Kim Andy'nin bileğini kavradı ve kendisine çekti. "Ben de Andy'i alıyorum."

Elijah seçilmemenin verdiği moral bozukluğuyla hakem olmayı kabul etti ve oyuna başladık.

İlk önce Andy ve Kim başladı. Kim anlatacaktı. Elijah, yasaklı kelimeleri kullanmaması için Kim'in yanında duruyordu. Tabii Elijah Kim'e nasıl olduğunu çözemediğim bir şekilde âşıktı ve bu, oyunu onun lehine çeviriyordu. Lanet olası aşk...

Ve Kim anlatmaya başladı.

"Andy," dedi, sakin bir şekilde. "İki insan karşılaştığında ne yaparlar?"

Andy'nin cevabı netti. "Seks."

Hepimiz kahkahalara boğulurken Kim Andy'e sinirli bir bakış attı. "Sohbet etmek gibi hani... Bilmen lazım, zaman geçiyor haydi!"

"Konuşurlar?" Andy kafasını kaşıyarak cevaplamıştı.

"Konuşurken aynı zamanda bir şey yapmış olurlar."

"Ne yapmış olurlar?"

Ben gülerken, Kim bana rahatsız olduğunu belli edercesine baktı. Onu da anlamıyordum yani, bir şey anlatabildiği yoktu, burada artistlik yapıyordu.

Sonra zaman geçti, geçti ve en sonunda Andy, son saniyeler kala kelimeyi söyledi. Aslında Kim pas hakkı kullanabilirdi ama inat etmişti, illa bilmesini istiyordu. Ve sonunda Andy kelimeyi bilebilmişti.

"Diyalog!" diye bağırdı Andy. Kim rahat bir nefes aldı ve telefonu Elijah'a verip yerine geçerken Andy'nin eline çak yaptı.

Kasıla kasıla koltuğumdan kalkıp üstümü düzelttim ve Elijah'ın yanına gittim. Telefonu elinden çekip alırken Kim'e kötü kadın bakışlarımdan attım. O kızla uğraşmak acayip hoşuma gidiyordu doğrusu.

Legend Of The Night OwlHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin