29 × Denial

1.4K 135 84
                                    

@hopeyouseedream: Bana ilham vermeni seviyorum. Bir sonraki bölümde Tabu ile karşına çıkacağım Büşra. Ve senin beğenebileceğin bazı kısımlar olacak. Biraz fesatlaşacağız... Bakalım o kısımlarımı nasıl bulacaksın. Okumanı sabırsızlıkla bekleyeceğim. Ve sınavlarının bitmesini tabii ki. Seni seviyorum.

@arjin-oxox: Uf, sana bayılıyorum. Böyle ciddi anlamda bayılıyorum. Yorumlarını okumak o kadar eğlenceli ki. Böyle anlatamam o zevki yani :D Ciddi anlamda senin yorumunu görünce çok mutlu oluyorum. Bundan daha önce bahsetmiş olmam lazım zaten :D Komik. Yine bahsedeceğim. Ve çabuk yorum yapmazsan seni ddöverimmm! Sevgiler xx

@whatthe-STOLLS: Yorumlarını çok sevdim. Ciddi anlamda. Uzun ve mükemmeller. Tam istediğim gibi. Umarım hep burada olur ve yorum yapmaya devam edersin. Seni Tarçın kadar seviyorum...

@Harreh_01: Herkese tek tek gönderme yapman -yorumlarda yani- çok hoş. Değişik oluyor ve beynimde, onların karakterlerinin bulunduğu odaya direk ulaşıyor. Bu garip bir şekilde hoş. Yorumlarını benden esirgemediğin için teşekkürler. Yorum yapma havana bayılıyorum. Ciddi anlamda çok ama çok... Seni seviyorum.


^^Ve size mutlu bir haber! Sınavlarım bitti. Yaz geldi. Ve artık LOTNO için bolca vaktim var. Haftada birçok kez gelebilecek yeni bölümlere kendinizi hazırlayın. Sizi seviyorum^^


Ayrıca bir sonraki bölüm, olacaklar için sizi şimdiden uyarayım. Zayn ve Juliet'i yatakta görebilirsiniz dflkjgkls Otuzuncu bölümde görüşmek üzere, arkadaşlar...


"Otostop çekeriz diye düşünmüştüm," dedi Kim. Adam Kim'e baygın bir bakış attı. "Fahişenin biri beni arabasına alacak diye iffetimi kirletmeyeceğim."

Elijah Kim'e bakıp gülümsedi. "Bence bu çok seksi olurdu."

"Yavşak mısın?" diye sordum ciddi bir şekilde. Ardından Kim'e dik dik baktım. "Kucak dansı yapmak için bu kadar hevesli olduğunu bilmiyordum Kimothy."

"Adım Kim." Kim bana kaşlarını çatmış, her an üzerime atlayacakmış gibi bakıyordu. Onun havası bana sökmezdi.

"İyi. Artık Kimothy."

Kim tam bir şey diyecekken Andy Kim'in kafasına vurdu. "Kimothy diyorsa Kimothy. Kes sesini Kim!"

Andy ile yumruklarımızı tokuşturduk.

O sırada oturduğumuz karavanın kapısı açıldı. Zayn içeri ışığın süzülmesine izin vermek için geri çekildi. Üstünde kot pantolon ve lacivert bir gömlek vardı. Siyah onun için önem mi kaybediyordu, merak etmiştim.

"Thetis Utepils'e hoş geldiniz."

İçeriden göründüğü kadar dışarıya baktım. Denize manzarası olan bir kumsaldaydık. Denizin tam karşısında küçük küçük tahtadan kulübeler yapılmıştı. Kulübelerin etrafı ağaçlarla çevrilmişti. Kulübelerin bittiği yere büyük bir bina inşa edilmişti. Görkemli ve güzel duruyordu. Ama büyük ihtimalle eski bir binaydı.

Dışarıda birkaç insan geziyor, güneşin denize vurmasını seyrediyorlardı. Kafamı biraz kaldırıp gökyüzüne baktığımda tüylerim diken diken oldu. Güneş batmak üzereydi. Ve güneşin ışıkları etrafında birkaç baykuş daire çizerek uçuyordu. Görüntü mükemmeldi. Baykuşlar daha mükemmeldi.

Hepimiz tek tek karavandan inerken, Kim'in hâlâ gelirken otostop çekmediğimiz için yakındığını duydum. Amcam buraya gelebilmemiz için bir karavan ayarlamıştı ama kız beğenmiyordu. Gel de saçını başını yolma yani!

Legend Of The Night OwlWhere stories live. Discover now