22 × Father

3.6K 209 58
                                    

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba sevgili okuyucularım. Aslında bu uzun arada benim nerede olduğumu falan merak etmediğiniz için size azıcık atarlıyım. Kimse de çıkıp demedi, bu kız nerede, neden bölüm yazmıyorum, başına bir iş mi geldi? Buradan çıkaracağımız sonuç; ya bana duyduğunuz saygıdan dolayı, bölüm yayınlamıyorsam, mecbur kaldığımdan dolayı olduğunu düşündünüz, ya da cidden hikayemi önemsemiyorsunuz. Bilmiyorum. Birinci sebep olmasını tercih ederim. Ve sizi beklettiğim için gerçekten üzgünüm. Bu hikaye ile ilgili birazcık problem yaşadım, ama şimdi geri döndüm. On beş tatıle de az kaldı. Bu da demek oluyor ki; on beş tatil, bol bol LOTNO bölümleri, baykuşlar, Zayn Malik ve Juliet Blackburn ile geçecek. 

Bölüm konusunda sizi uyarmam gerekiyor sanırım. Yazdığım sayfaların yarısından çoğu cinsel sahneler ile bezenmiş durumda. Benim elimden okuyabileceğiniz sınırlı cinsel sahnelerden biri. Aslında bayağı uzun bir müddet onların yatak maceralarına ( Tövbe asdfg) şahit olamayacağınız için, sizi bu bölümle tatmin etmeliyim diye düşündüm. Umarım benim yazdığım "o" sahneleri beğenirsiniz. O konuda becerikli olduğumu sanmıyorum ama elimden geleni yaptım işte. Bu bölüm hakkındaki düşüncelerinizden çok korkuyorum. Cidden. Böyle hikaye mi olur diye çekip gideceğinizden falan... Umarım beklediğim tepkileri almam. Amin. 

VE SON OLARAK: HİKAYEMDEKİ CLARISSA KARAKTERİ HAKKINDA OLUMSUZ DÜŞÜNCELERİ OLANLAR VAR. BU DÜŞÜNCELERİNİZİ ÇABUCAK SİLMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM. CLARISSA; YAKINDAN TANIDIĞIM BİRİNİN HUYLARINI GÖZLEMLEYEREK, SEVDİĞİM TÜM ÖZELLİKLERİNİ YANSITMAYA ÇALIŞARAK YAZDIĞIM GERÇEK BİR İNSAN. YANİ CLARISSA HAKKINDAKİ KÖTÜ DÜŞÜNCELERİNİZDEN BAHSEDEREK O İNSANI DA ÜZÜYORSUNUZ. BUNU BİR DÜŞÜNÜN VE YORUMLARINIZI ÖYLE YAPIN SEVGİLİ OKUYUCULARIM.

Sizi seviyorum <3

@Sizofrenist_xx: Bölüm senindir! Önceki bölümdeki yorumun -Clarissa kısmıyla ilgili olan kısmı hariç- beni derinden etkiledi ve şu anki bölüm ithafım da sana geliyor güzellik :D Bölümü beğenir misin, beğenmez misin bilmem; sadece yorum yapmanı çok istiyorum. Ve o uzun yorumunla gönlümü kazandığını belirtmeliyim. Her daim yorumlarını görmem dileğiyle. Seni seviyorum <3

^^Bu seferlik diğer okuyucu ithafları bölüm sonuna alınmıştır. Yorumlarına cevap vermediğim güzeller ithaflarını sonda bulabilir asdf^^

Bir barda kesinlikle Cadılar Bayramı kutlanmazdı. Daha doğrusu bir barda, bizim değişik ekiple Cadılar Bayramı kutlanmazdı. Bir kere bara eğlenmek için gidilirdi, bunlar eğlenmek için değil, misafirliğe oturmak için gitmişler gibiydi. Aslında Niall, Harry ve Derek pistten gözlerine kestirdikleri kızları kapmış, onlarla şu an dans ediyorlardı. Yüzlerine baktığımızda da hallerinden memnun ve gayet eğleniyor olduklarını görebiliyorduk. Ama Liam, Clarissa, Adam, Alexander, Zayn ve ben, bardaki koltuklardan birine sıralanmış, öylece oturuyorduk. Ben kafamı Zayn’in omzuna yaslamış, kulağımı çınlatan müzik olmasa uyuyabileceğim bir şekilde etrafı izliyordum. Zayn, annesiyle konuştuğundan beri tepkisizdi ve burada da önünde olan içkisini içip etrafa aval aval bakmaktan başka bir şey yapmıyordu. Aslında arada bir saçlarımı okşuyordu ama bunu yaptığı bir şeyden saymıyordum.

“Sabaha kadar onu izleyemezsin,” diye bağırdı Adam, Clarissa’ya. Adam, geldiğimizden beri Clarissa’yı neşelendirmeye, onu dansa kaldırmaya çalışıyordu. Bir yerlerde mutsuz bir kız gördü mü, harekete geçerdi beyefendi. Tabii şu an hayatında tanıdığı en zor kızla uğraşıyordu. Harekete geçmesi ne şekilde onun yararına olur bilemiyordum.

“İzlerim,” diye çıkıştı Clarissa.  Derek’ten gözlerini ayırdı ve Adam’a baktı. “Ona her bir saniye, her bir dakika, her bir saat bakabilirim ve bundan hiç de sıkılmam. Benimle uğraşmaktan vazgeç Adam.”

Legend Of The Night Owlحيث تعيش القصص. اكتشف الآن