Bölüm 32 part1

3.9K 280 38
                                    

Evettt aslında yeni bölüm yarın gelecekti ancak yanlışlıkla yazdıklarımı sildim 😔😔 bu bölüm kısa. Devamını bu hafta içinde yayımlayacağım. Okuyan, Vote veren ve Yorum Yapan herkese çooook teşekkür ediyorum..
•••••

"Yapma bunu İzgi. " sesi en az gözleri kadar acı çekiyordu karşımda. Titreyen silahı son kez havaya kalıdırıp Ekin'in kalbine doğrulttum.
"Neyi yapmayayım Ekin?" Silahı biraz daha kaldırıp duygusuzca sırıttım. "Bunu mu?"
Başını sallayıp bir adım daha yaklaştı. "Hayır bunu." Aramızdaki mesafeyi işaret edip inledi. "Sana bukadar yakınken bu kadar uzak hissetmek acıtıyor İzgi."

"Bingo!" diye bağırdım yapmacık bir heyecanla. "İşte sen duygusuzum diye kıçını yırtarken ben böyle hissediyordum." sesim oldukça alaycıydı ancak dalga geçmiyordum. İçim son derece acıyordu. Ekin'i bunca aydan sonra karşımda bir kızla görmek, ona sarılamamak, dokunamamak..

"Lanet olası bir piçim İzgi. Yalvarıyorum son ver. Sarılayım, öpeyim, bize bir şans v-"

"Kes." dedim sertçe. Gözüm kabarık saçlı kıza kaydığında içimdeki öfke genişledi. "O sürtüğün yanında böyle konuşma. Bu onun duygularını incitebilir. Imm ve sonra yatakta sana bazı sorunlar çıkartabilir." Tekrar sırıtıp silahı yere attım. Asfaltta çıkardığı sert ses beynimi çimdiklerken Ekin dönüp kabarık saçlı kıza bir göz attı.

"Merak ediyorumda.." Ellerimi belime yerleştirip kıza yaklaştım. "Sanada duygusum diyip aylarca acı çektirdi mi?"
Kız ruhsuzca bakıp gülümsedi. "Hayır böyle birşey yapmadı. Um aslında Ekin oldukca kibar biri" başımla onaylayıp Tuna'ya döndüm. "Bende öyle düşünmüştüm."

İçimdeki öfke yerini kıskançlığa bırakırken gözlerim Ekin'in solgun yüzüne kaydı. "H-Hande ne diyorsun sen?" sesi oldukca zayıf ve titrekti. Yanında Hande denilen kızı görmesem ona sarılabilirdim.

"hadi gidelim." Tuna elini belime yerleştirip kendine çektiğinde düşüncelerimden ayrılıp başımla onayladım. Yorulmuştum ve açıkcası şu kızı öldürmem an meselesiydi.
"Tuna!" Arkamdan yükselen Ekin'in sert sesi ile irkilip Tuna'dan uzaklaştım. "Birdaha İzgi'ye dokunursan sana yemin ederim sonun olur." Tuna umursamadan bir adım daha atıp kollarını etrafıma doladı.
"İzgi yeter. B-bak herşey çok değişti Sana yalvarıyorum. Sadece dinle. "
Dizleri üstüne çöküp ellerini ikiye açtı. "Bana bir şans ver sana yalvarıyorum."

Gözlerime dolan yaşları düşmeden geri gönderip titreyen alt dudağımı ısırdım.
"Ekin." Sesimi duymasıyla acı dolu gözlerinden bir parlaktlık geçmişti. Ona aşıktım. Deli gibi özlemiştim. "Seninle konuşmayı kabul ediyorum. Yani sadece ikimiz." Tuna hayretle kollarını üzerimden çekip önüme dikildi.
"Sana zarar verecek İzgi saçmalama! Kafayı mı yedin? Yarım bıraktığı işi tamamlay-"

"Yeter." Diye fısıldadım sakince. "Sadece konuşacağız. Tuna'nın yanağını hafifce okşayıp Ekin'in yanına geçtim. Bitkin vücudu yavaşca ayağa kalkıp önümde ilerlemeye başladı. Depoya geçtiğimizde arkamızdan demir kapıyı kapatıp derin bir nefes aldı.

"Bak.." Aynı anda konuştuğumuzda ikimizde kıkırdadık. Böyle olmayı özlemiştim.
"Önce sen." diye mırıldandı. Gözleri alev alacak gibi her hücremi inceliyordu.
"Beni burada öldürmeye çalıştın." dedim alaycı ses tonumla. Halbuki şuan dalga geçmekten çok uzaktım. Kalbim en içten sızlıyordu. Aradaki mesafeye inat Ekin'e sarılmak kokusunu ciğerlerime depolamak istiyordum.

Cevap beklerken gözlerim duvardaki çatlaklara takıldı. Depo oldukça yıpranmıştı. Ani bir hızla yana savrulduğumda ne olduğunu anlayamadan başım sert bir cisme çarptı.
Ekin'in göğsüne..

Kollarını sıkıca belime sarıp yüzünü saçlarıma gömdü. Geri çekilmek için hareket ettiğimdeyse o muhteşem koku beni ele geçirdi. Başımı iyice boynuna gömüp kokuyu ciğerlerim yananana kadar çektim.
"İzgi b-ben ö-zür diler-im" hıçkırıkları cümlesini bölerken şok içinde gözlerim açıldı.
Ağlıyordu. Islaklık saçlarımdan kafa derime geçerken gözlerim doldu.
"Ağlama" diye mırıldanıp boynuna bir öpücük kondurdum. Ellerim yanaklarına doğru harekete geçtiğinde başını yüzümün hizzasına getirip birkaç saniye inceledi.
"Ekin ben seni nasıl affederim bilmiyorum."
Cevap vermek yerine hafifce dudaklarını dudağıma değdirdi. Karnımda saçma klişelerden okuduğum kelebekler uçuşurken dudaklarımı araladım.

••••

Ekin mi Tuna mı diye saçma bir soru sorsam sanırım beni boğarsınız :D hepinizin Ekin'i sevdiğini biliyorum .. :))

Asil VampirWhere stories live. Discover now