içimdeki sıkıntı

2.4K 558 157
                                    

Multi berk ve selin aşkı
İlk bölümü okuyanların ve yorum bırakanlara bende destek veriyorum kitabı sonuna kadar okursanız mutlu olurum arkadaşlar RO ailesine tesekkurler.

Facebook hesabım nagihan funda ünal mesaj atarak kitap hakkında sorularınızı bana iletebilirsiniz.
#######################
Bi hayli kırgınım.kime olduğunu,neden olduğunu bilmeden.Belki hayata,belki kendime,belkide dilimden düşmeyen keşkelere.

Merhaba ben selin demir, bu zamana kadar hiç güzel bir yaşantım olmadı babam her zaman bana kötü davranmıştır annemede sanki ben üveyim oda benim babam değilmiş gibi,bazen diyorumki keşke babam olmasaymış bir baba çocuğuna,canının bir parçası olsa bile böyle davranabiliyormuş.

Bugün sabah bacaklarımda olan ağrı ve başımdaki sızı ile paytak adımlarla mutfağa doğru yürüdüm.kahvalti hazırlamak derken vakit su gibi akıp geçmişti.annemi babamı kaldırmakta bana düşmüştü bu her gün sabah akşam böyleydi bir nevi evin hizmetçisi gibi.
sofraya çağırdım hemen geldiler. Gelicekler tabi bulmuşlar benim gibi safı kalkmazlar mı aslında annem beni babama pek ezdirmemeye çalışırdı fakat;evin direği babam,sözü geçen o olduğu için pekde dinlenmezdi.

Hatta bir gün sofradaydım çayını geç koydum diye sırtımdan beni iterek sofradan atmıştı o gün çok ağlamıştım her zaman aklıma

gelir bu yaptıkları eskiden bir kesit

Baba evi temizledim yemeğide hazırladım azıcık dinlenip sana kahve yapsam olmazmı dememe kalmadı babam saçlarımdan tuttuğu gibi beni boylu boyunca yere serdi.
"Nerde görülmüş kız kısmının oturduğu babasına karşı geldiği dediğimi yap yoksa seni geçen seni isteyen talibinle evlendirmek zorunda kalıcam."
"Peki baba sen nasıl istersen yeterki evlendirme beni."
kahvaltıya cok emek vermeme rağmen babam burun kıvırdı neymiş çayı sogumuş sabah kalkıp kahvaltıyı hazırlamam yetmiyor bide bunlarla ugraşıyorum.aslında her zaman böyle hiç sevmedi ki beni hiç şefkat görmedim babamdan fazla üsteleyemezdim ona karşı sesimi çıkarmadan
hemen çayını tazeledim.Ve kalvaltımızın sonuna gelmiş bitirmiş sayılırdık.
annemde babama hiçbir şey soylemezdi çünkü; babam her zaman bizi korkuturdu ona ağzımızı acamazdık.
Eski erkek arkadaşımdan bahsetmişmiydim oda beni en yakın arkadaşımla aldatmıştı bu evden kurtulmak istiyordum,sevdiğim aşık olduğum biriyle evlenmek ama nerde o günler.

Şimdi ise içime ne oldugunu bilmediğim bir sıkıntı çöktü.hemen ardından ise telefonum calmaya basladi.arayan okuldan arkadasim bernaymış.

"hiç nefes almadan benim okuldan atıldığımı söyledi" neeeee! diye bağırdım hemen.
"Berna napıcam ben şimdi okul hayatımda bitti eve mahkum kaldım."
"Bernaa ise çok üzgün olduğunu ama bir şekilde hallediceğimizi söylediginde nasıl yapıcaksın ki dedim."
"Berrna dayımla konuşucam biliyorsun çok zengin ve aynı zamanda sözü geçen biri.."
Biraz sevinmeye başladım bernanın dayısı hiçte aklıma gelmemişti.hemen çok teşekkürler canım arkadaşım diyerek telefonu kapattım.babam işten yine ayrılmıştı annem ise çok üzülüyordu annemi çalıştırıyordu annem bir konfeksiyonda çalışıyor eve para getirmeye babamın ağzını biraz kapatmak istiyordu.
ama nafile hiç susarmı kendisi işten ayrıldığı gibi annemin getirdiği parayı begenmiyor daha fazlasını istiyordu.ne kadar buna kızsam da işe yaramıyor annemin tarafında olduğum
için daha çok sinirleniyordu.
hemen annemi çağırdım.ben para biriktirdim al bunu,bu senin sen benim için,her şeye katlanıyosun dediğimde annemin gözlerinde yaşlar süzüldüğünü farkettim.

Annem"sen ne kadar iyi bir evlatsın iyiki seni doğurmuşum hiçbir zaman yüzümü kara çıkartmadın."

sen olmasan ne yapardım dediğinde benimde gözlerimden yaşlar süzülmeye başladı.annemle birbirimize sarılıp kuvvetlenmeye çalıştık.biz böyleydik işte en küçük şeyde beraber ayağa kalkardık bizi kaldıran olmadığı için,büyük bir sessizlik çöktü yine sessizliğimizi yanaklarımızdan süzülen yaşları durduran kapının çalması oldu hızlı adımlarla kapıya koştum.

Hıçkırarak ağlayan bir kadının gözyaşları,ağlatan adamın başına geleceklerinin altına atılacak imzadır.
İlk kitabim okursanız çok mutlu olurum
Vote ve yorum bırakmayı unutmayın sizi seviyorum
7k ye gidiyoruz diger bolumleri eklendikçe okursanız superrr olur
Her geçen gün büyüyoruz 1M hedef
İlk bölümleri okuyup bırakmayın emek veriyorum ve okunması, vote verilmesi beni yazmaya daha çok itiyor.
Ro ailesi sizi seviyorum

Romantik OdunumWhere stories live. Discover now