gerçekler acıtır bazen Berk#selin aşkı

1K 432 58
                                    

Multi berk ve selin
Hayat acımasız bir öğretmendir,önce sınav yapar sonra ders verir.
-"babaa neden annemi hasteneye getirmedin?öylece bıraktın nedennn, söyle diye bağırdım.babam beni dışarıdaki bahçeye doğru getirdi.

otur konuşalım her şeyi anlatıcam sana.
"Annenle çok kavga ettik. bugün diğerlerinden farklıydı.annen benden boşanmak istediğini, beni sevmediğini başka birine aşık olduğunu söyledi.bende çok sinirlendim kırıp döktüm,bardakları yerlere attım. onun üstüne daha çok gidince yerdeki cam parçasını alıp bileğine dogru tuttu bende elinden almaya çalışırken karnına cam parçasi battı zorladım vermedi sonrada bileğindeki damarına saplandı.yere yığıldı bir zaman sonra. ağzım açık dinliyordum babamı .

peki neden bu zamana kadar gitmemişti de evden şimdi istiyordu?sorular kafamı iyice karıştırmaya başlamıştı.

"babama doğru döndüm neden onu orda bıraktın?". "Telefonum çaldı bir adam beni çağırdı oraya gittim.ama kimse yoktu.bir oyunun içindeyiz ama ne olduğunu anlamış değilim."

selinden:babamın pek suçu yok gibi görünüyor bu olayda.annemi kurtarmak için camı elinden almaya çalışmış. keşke bide telefon çaldığında annemi orada bırakmasaydi.

peki arayan kimse neden bu olay olduğu zaman aradı. ve gelmedi.yanıma koşarak berk geldi annen uyanıyor dediğinde annemin olduğu odaya girdim.annem uyandığında ilk beni görmek istemiş girince elini tuttum.canım annem uyanıcağını biliyodum dedim, sevinçle.annem herkesin dışarı çıkmasını istedi herkez çıktı.

annem yavaş ve kısık sesle konuşmaya başladı."kızım ben bir mehmet adında bir adama aşık oldum .beni çok sevmesine rağmen seni istemedi.bu yüzden babanla yaşamak zorunda kaldım.ama dün arkandan beni mehmet aradı.artık benimle yaşamak istediğini ve seninde onun evinde kalabileceğini söyledi.bende babandan ayrılmaya karar verdim.

"sonra.....
Tamam anlatmana gerek yok diğer olanları babam anlattığını söyledim.sonra odadan çıktım .berk yanıma geldi
"noldu sana selin anlatırmısın ? "bende olanları ona anlattım.

oda beni dışarı çıkartarak seni bi yere getirmek istiyorum hızlı ol dedi.ne kadar mutsuz olsamda beni biraz olsun güldürebilmişti.tamam nereye dedim merakla.oda sürpriz söylemem dedi . uzun bir koridordan sonra bir odaya girdik.

ayyyyyyyy burası harika diye sevinçle bağırdım.bu odada tüm oyuncaklar, en güzel kitaplar,müzik sistemleri vardı.berk gözlerimi kapayıp elime bir şey verdi.gözümü açtım kocaman bir kalp ve tatlı bir ayıcık.gülümsemeye başlamıştım.sonra müzik sistemine doğru giderek, bir bahar akşamı adlı şarkıyı açmıştı en sevdiğim şarkılardan biriydi.elimdeki oyuncakları kenara koydum.berkde bana yaklaşıp elimi tuttu."biraz mutlu olmak seninde hakkın dans edelimmi?" olabilir diye kıkırdadım .

İçimden hemen bu mutluluk senaryolarına son verdim eski sevgilim beni en yakın arkadaşımla aldatmış beni aylarca üzmüştü bu yüzden kimseye güvenemezdim.

Bu bolumde berkimiz selinini biraz olsun mutlu edebilmek icin bir yere goturdu.diger bölümü okuyarak bunu öğrenebilirsiniz.
#######################################################.
Kitaplarınıza bakmaya devam ediyorum.bende sizin gibi kitap yazıyorum.haliyle destekde bekliyorum .ve kendimin beklediği gibi sizede destek veriyorum.yoruma kitaplarınızın linkini atabilirsiniz..öpüldünüzz
Berkin selinin mutlu etme çabaları hakkinda ne düşünüyorsunuz
Multi selin

Berk selin arasında bir şey olacak mı?

Ama selin berke güvenmemeye kararlı sizce güvenecekmi berke?

Romantik OdunumHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin