beni aldattın

162 33 6
                                    

Multi selin

Evet bu bölüm eskilerden bir kesit selinin eski sevgilisi diye bölümlerden okumuştunuz,şimdi kısa bir eskiye giderek ayrılmalarına tanık olarak gidelim bu bölümü okuyarak diğer bölümlere geçelim lütfen. Oy ve yorumları bekliyorum
******************* ******* *******************************

Aldatanı aldatmak zevktir,ama seveni  aldatmak en büyük kahpeliktir.

Yağmur önce yavaş yavaş yağmış şimdi oldukça çok yağıyordu, camlara düşen damlalar birbirini takip ederek pat pat yere düşüyordu hava oldukça kararmış gökyüzü eskisi kadar renkli görünmüyordu.

Ve ben bu havada ulaşı görmek için evden kaçmaya yeltenecektim ulaş babamın bana vurduğu kavga ettiğimiz vakitlerde yüzümü güldüren kişilerden biriydi bana yanlış asla yapmazdı ama serseri bir tipti bana karşı iyi yüzünü gösterip arkadasları olsun,kavga ettiği kişiler olsun yumruklamak mı dersiniz bıçaklamak mı dersiniz neler yapıyor bir bilseniz.

Ama ben ne yaparsa yapsın işi hiç bir şeyi beni etkilemiyordu,onu çok seviyordum zaten seven insan her türlü yıkılmalar,kavgalar olsun birlikte onların başından gelebilmeliydi.

Şemsiye alarak botlarımı ayağıma geçirdim sessiz bir şekilde kafenin yolunu tuttum yağmurun altında yürümek çok keyifliydi.

Ulaşı gördüm ağacın arkasından olduğum yerde donakaldım yanında mini elbiseli bir kız vardı yanında bekledim ne yapacaklarını görmek için belkide arkaşı veya kuzenidir mutlaka bir şeyidir helalde.

Aradan vakit geçmeden kızın elbisesinin altından bacaklarını okşamaya başladı,kızın yüzü görünmüyordu bir damla yaş gözlerimden akmaya başlarken birbirini takip eden diğer yaşlar daha yoğundu bu sefer.

Yanlarına gidiyordum zaman durmuştu sanki içimde kapanması çok zor yaralar kapanmamak üzere kendilerine zemin hazırlıyordu kızın dudaklarına yaklaşıyordu belinden tuttu kendine çekti,bacaklarım beni artık taşıyamaz hale geldi bir anda bir şey oldu kız ulaşa tokat attı daha çok yaklaştığımda bunun berna olduğunu anladım.

"Aptal herif sen selinle sevgilisin niye bana sarkıntılık yapıyorsun ne zannettin ben senmiyim öpüşüp onun arkasından iş çevireceğimi düşündün sanırım ben kardeşim dediklerime ihanet etmem ulaş."

"Berna seni seviyorum bırak selini birlikte olalım seni çok mutlu ederim,o mıymıntıyı düşünme nerden öğrenicek ki?"

"Adammısın sen ulaş kendine gel pislik herif."

Her cümle bağrışmaları kulağımda uğulduyordu elimden şemsiye düştüğünde ikiside bana dönmüştü.

"Evet ulaş o mıymıntı şuan karşında yüzüme söyle nasıl bir piç olduğunu,güvenin bittiği yerde samimiyet temeli atılmaz.
Aşkın tanımı şudur tek bir erkek için tüm dünyadaki erkeklerden vazgeçebilmektir.Peki sen bir kız için dünyadaki tüm kızlardan vazgeçebilecekmisin?"

Kendimi çamur olmuş beton zemine bıraktım ben her zaman mutsuz kaybeden acı çeken olmaya mecburum değilmi tüm gücümle bağırdım dimi ulaş mahkumum?

Ama berna sen gerçek dostsun kardeşim benim oda yanıma çökerek tüm içtenliğiyle sarıldı.

Eğer niyetin yoksa adam gibi sevmeye ...

Bende mecbur değilim çocuk büyütmeye.

**********★************★**************★

Bölüm bitti yorumları alalım.

Romantik OdunumWhere stories live. Discover now