iyilik meleği berna:)

1.4K 479 77
                                    

OKuyan herkese destek veriyorum.
Facebook hesabım nagihan funda ünal
İnstagram nagihanfunda
Mesaj atarak kitap hakkında merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
Multi berkk ve selin

Canım arkadaşım bernam,her zaman yanımda olan tek dostum,anneme ve bana çok hakkı geçmiştir şimdi ise neler olacak hep beraber görelim.
################################\\#######################

################################\\#######################

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

berna😊

Kapıya koştugumda karşımda bernayı görünce hemen boynuna atladım.hemen benim odaya geçtik .berna okul işini hallettim dediğinde çok sevinip ona sarıldım. dur deli kız öldürüceksin beni dediginde onu biraktim.

"sen ne iyi bir can dostusun benim sıkıntılarımı  hemen çözüyosun." birazda para getirmişti ama ben alamam bu kadari yeter dedigimde berna çok ısrar etti eğer almazsam benimle konusmayacagini soyledi.

almak zorunda kaldım."aferin selinn adam oluyosun deyince bernaa diye gülümsedim.annem bize yiyecek bir şeyler getirdi karımız zaten çok açtı.

yemeğimiz bitince annem kaldırırken ,berna hemen annemin elinden alıp oturun siz necla annecim diyerek annemi oturttu.
"annem bana dönerek iyiki berna gibi bir arkadaşın var dedi.

"bende ne demezsin diyerek kıkırdadım.
sonra bernayla çıktım kendime yeni kıyafetler anneme yeni kıyafetler aldım.bernada kendine ayakkabi aldı.magazadan çıktık şimdide bir cafede oturduk.
bernanın arkadaşını gördük cafede.
berna yanımıza çağırdı.daha sonra bizi tanıştırdı ben selin dedim. onun ismi de berkmiş.çok yakışıklıydı sarışın, yeşil gözlü, incecik,tatlı dilli hemen arkadaş olduk çok iyi anlaşmıştık.sonra cafeden çıktık. berk önce bernayı sonrada beni eve bırakmak istedi bende onunla daha fazla konuşmak için arabayla gitmeyelim.yürüyerek gidelim dediğimde berkinde gülümsediğini farkettim.
yolda giderken bir çocuk bana laf attı güzellik ben can.berkin sinirden gözü dönmüştü hemen yumruk attı.bende bırak gel deyip elinden tutup çekiştirdim.aslında beni koruması güzeldi tabi arkadaşça daha ileriye gitmemesi suratiyle.
daha sonra bernayı eve bırakıp beni bıraktı .tam eve giriyordum ki arkama dönüp baktığımda berk gitmemişti.hemen ona koşup sarılıp kulağına tesekkür ederim dedim.onunda gülümsediğini farkettim.sonuçta arkadaş olmuş sayılırdık.ama onada pek yüz vermemeliydim.eski sevgilimin yaptıklarından sonra
evime girdiğimde gözlerime inanamadım her şey yoluna girmişken böyle olmak zorunda mıydı?
Toprak gibi olmalısın.ezildikçe sertleşmelisin!seni ezenler sana muhtaç kalmalı!hayatı sende bulmalı..

Bolum bitti biraz kısa ama daha acemiyim.daha sonradan artacaktır.vote ve yorum bırakmayı unutmayın❤❤❤❤

Yorum veren herkese bende kitaplarina bakiyorum.ama gercek okuyuculara ihtiyacım var.

Romantik OdunumWhere stories live. Discover now