hırsız şoku:(:(

1.1K 449 60
                                    

-Eve geldiğimde annem yerde baygın halde yatıyordu. gözlerimden akan yaşlara engel olamadım,eli kanıyordu.
hemen ambulansı aradım.ev darmadağınıktı.
kıyafetler yere saçılmış yerde kan izlerini gördüğümde daha çok aglayasım geliyordu.
kapının kilidide kırılmıştı. ama babam nerdeydi annemle ikisi evde oturuyordu .ben gittigimde.yoksa ona bir şey mi olmuştu?
sorular kafamı karıştırırken ambulans geldi hemen annemi hastaneye götürdüler.tabi bende onların yanında gittim.annemin durumu kötüye gidiyordu bende sinir krizleri yaşıyordum.
sonra içerden doktor çıktı .

damarlarının kesildiğini ve karnının kenarında sıyrık olduğunu söyleyince iyice halsizleşmeye başladim dengemi kaybediyordum.
ki karşimda berk ve bernayı görünce şok oldum."siz nerden öğrendiniz? dedim."bernada baban haber verdi dediğinde babammı nasıl yani odamı evdeydi?peki annemi niye orda bıraktı, hastaneye neden gelmiyor?"
BERNADan:
-"selin çok korkmuştu.onun yanına gittigimize cok şaşırmıştı.babasının neden evde olmadiğını niye annesine yardim etmedigini düşünüyordu.berkde yanımdayken ögrendigi için oda hemen koşa koşa gelmişti. seline destek olmaya çalışıyordu.selin ayakta duramayacak kadar kötüydu her an bayılabilirdi.yüzü bembeyaz olmuştu.necla teyze hala ameliyattan çıkamamıştı.durumu kritikdi.

berkin seline sarıldığını gordum .sanırım selini eski ölen sevgilisine benzetmişti,bakıslarından belliydi zaten .hastane kapisindan selinin babasi geldi selin ayaga kalkarak babasina koştu ..
Bolum icin iyi yorumlar bekliyorum.
#####################################################

En az 100voteve 40yorum.gelen yorumlara bakmaya devam ediyorum.herkesin kitabına bakıyorum.yoğun ilgiden dolayı tesekkurler...

Romantik OdunumWhere stories live. Discover now