yalnış anlaşılmalar:(:(:(

421 207 30
                                    

Bölümü okuyanlara ve yorum ve oy verenlere kitaplarına destek vereceğim ve herkese tavsiye edeceğim kitabı ilk bölümden başlayan ve buraya kadar okumayı herkese tesekkurler...
En az 75yorum 500okunma 80oy sınır.
#######################################################

#######################################################

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

BERKDEN...
"Hava soğuktu,saatlerdir burdayım."
-Selin hala uyanmıyordu.selinin hastanede olduğunu, ismini daha yeni öğrendiğim duru adındaki bir kızdan öğrendim. Bana nasıl ulaşmış derseniz selinin telefonunda en son ben varmışım beni bu şekilde bulmuş.her şey daha yeni başlamıştı, bizim okula daha yeni gelmişti.niye bütün kötü işler bu kızı bulur ki...
Keşke bu kaza benim başıma gelseydi,tamam daha sevgili bile değildik ama sonuçta aramız arkadaştan öteydi. Öğrendim ki kaza o savaşmıdır nedir,onun sorumsuzluğu yüzünden olmuş aptal,çocuk piçin teki derste kıza yavşadı,onun aklını karıştırarak onu biyerlere getirmeye çalıştı.Ama suç selindede var ona söylemiştim birlikte eve gidelim diye ama beni dinlemedi,neyse şuan kimseyi suçlayamam,selinin annesine haber verdim şurdaki sandalyede iki büklüm oturuyor.kadınada yazık hiç uyumadı akşamdan beri.
Hemen yanına gittim siz eve gidin biz burdayız uyandığında size hemen haber veririz.Ama nafile hiçbir şekilde kabul ettiremedim kadının inadı inat yapacak bir şey yok. Selin hala baygın halde o beyaz hastane yatağında yüzü solmuş bir şekilde yatıyor.çok kan kaybetmiş ya ona bir şey olursa ne yapıcaz biz,ümidimizi yitirmek yok düzelicek yine başına bir şeyler getiricek ben yline kurtarıcam.
O savaş itinin bissürü arkadaşı ,ailesi herkes onun başına toplandı,tabi selininde aynı şekilde
Bernayada haber vermiştim ağlamaktan helak oldu kızcağız hele annesiyle, teyzesini, duruyu,ecemi saymıyorum bile.
"Duru yanıma geldi"
"Selinin durumu hala kötümü"
"Kötü nasıl olabilir ki"
"Haklısın her şey savaş yüzünden oldu ama,onunda kendine göre haklı yönleri vardır"
"Ne olabilir ki"
"Bilmem kalkınca görücez artık"
-Birden herkes bağırarak selinin odasına girmeye başladı doktorlar,yardımcılar tabi bizde.Selinin kalbi durdu annesi hıçkıra hıçkıra ağlayarak kendini yere attı,bernada aynı şekilde beni bile kimse ağlatamaz şuan ben bile ağlıyorum.
"Selin bırakma beni yavrum,canım kızım sen her şeyin üstesinden geldin annem
Sen olmazsan ben yaşayamam ki ölürüm
Allahım yardım et bize senden başka yardım isteyebileceğimiz biri yok ,selin gitme arkandan bende öldürürüm kendimi sensiz hiçbir şeyin tadı tuzu olmaz sen varsan okul var sen yoksan yok sen varsan hayat var sen yoksan yok "
Ve kendimi selinin annesinin yanında buldum yerde baygın halde yatıyordu mehmet abide geldi hemşireler onu odaya getirdiler, Sakinleştirici vermek için. Selini şuan kurtarmaya çalışıyorlardı. Bende selinin odasına kendimi attım benim masum meleğim canım selinim can çekişiyordu elini tuttum her ne kadar doktorlar benim odaya girmiş olmama kızmış olsalar dahi...Sakın bırakma bizi sakın ölme önümüzde daha uzun bir yol var.kimse sensiz mutlu olamazki bende.
Sana çok geç oldu ama bir şey itiraf edicem elini daha sıkı tuttum.
Ben seni seviyorum DUYDUNMU seni seviyorum aç gözlerini beni böylece bırakıp gidemezsin ki uyanıcaksın ve beraber çok mutlu olucaz dedim. Ve ağlamaya başladım hüngür hüngür bugüne kadar hiç aglamamış olan ben.
Gözlerimi kapattım sadece onun uyanmasını bekledim gözümü açtım ama gördüklerim karşısında şok oldum.

Bir şey söyle bana.içimdeki kayayı kaldırıp atacak bir şey söyle. Nefes alabileceğim bir şey de bana.
###############################\\########################
Evet arkadaşlar bölümün sonuna geldik diger bölüm adımız pişmanlık
Berkin bu duygusal itirafı hakkında ne düşünüyosunuz
Sizce ne görmüş olabilir
Okuyan herkese ve vote verenlere destek olucam kitabima olan yoğun ilgiden dolayı çok tesekkurler
Sizce selin uyanıcakmı?
Savaş berk cephesinde neler olacak?yorumları bekliyorum
RO ailesine sonsuz tesekkurler

Romantik OdunumWhere stories live. Discover now