Part 7

311 11 4
                                    

Eerst wil ik zeggen dat het me spijt dat het zo lang duurde voor een update. Ik weet niet hoeveel delen er nog gaan komen dus ik maak een grote tijdsprong.

5 jaar later
Glimlachend kijk ik naar Harry, 'Hazza' fluister ik om hem wakker te maken uit zijn slaap 'Vandaag zijn we vijf jaar bij elkaar' voeg ik er aan toe en giechel even. Als Harry wakker word geef ik hem een kus 'Goodmorning' murmel ik tegen zijn lippen en laat dan los. Ik kruip diep in Harry zijn armen als ik die om me heen voel 'Hey beauty' fluister ik en glimlach breed waarna ik mijn hoofd in zijn nek leg 'Lekker geslapen?' Vraag ik liefjes. 'Ja hoor' zegt Harry met zijn diepe ochtend stem en ik grijns. 'Ik denk dat het tijd is om uit bed te komen en te gaan ontbijten' zeg ik lief en sta op 'Kom op Harry! Opstaan' ik grinnik en kleed me aan om naar beneden te gaan.

Later die dag zijn Harry en ik op een date. We zijn aan het lunchen op een gras veldje, vlak bij een waterval. Het ziet er geweldig uit hier. Na een tijdje staan we op om alles in te pakken als Harry opeens op 1 knie gaat.

Harry's pov
Ik neem een diepe adem en ga dan op 1 knie en pak Zayn zijn hand vast 'Lieve Zayn. Sinds de eerste dag dat mijn ogen jouw zagen ben ik ontzettend verliefd op je. Je bent mijn alles en ik wil je nooit meer kwijt. Ik wil samen een huis kopen en een kind adopteren. Ik wil samen oud worden en zoveel mogelijk van onze klein kinderen genieten. Zou je mij het plezier willen doen, en met mij trouwen?' Vraag ik hoopvol en spring blij op als Zayn 'Ja' zegt en ik neem hem in mijn armen.

---
The end.

Het spijt me zo erg dat ik het zo snel eindige, ik wil een verhaal met plezier schrijven en dat deed ik nu helaas niet, maar toch verdienen jullie een einde. Heel erg bedankt voor het lezen! Reageer wat je hier van vind 😊

Lots of love
-k

Zarry.Where stories live. Discover now