Part 1

411 13 4
                                    

Zayns pov

Zuchtend loop ik de school binnen en ga snel mijn atelier in om de rest van de school te ontwijken. Ik haat al die drukte, de mensen die duwen en tegen je aan drukken als je niet snel genoeg loopt, of de mensen die je raar aan staren omdat je een hete trui draagt terwijl het super warm is.

Ik ga op mijn kruk zitten en pak mijn tekeningen erbij en wat stoffen (A/N ik weet helemaal niks van mode ontwerpen) Ik begin te tekenen en soms hou ik de stoffer erbij om te kijken of het er mooi bij past of niet.

Als na een tijdje de bel gaat ruim ik alles op en loop mijn atelier uit, op naar mijn eerste les. Het is nu gelukkig niet zo druk in de gangen dus kan ik rustig lopen. Als ik bij mijn les aan kom neem ik snel mijn plaats achter in de klas naast het raam.

De docent komt binnen met een grote glimlach, ohnee.. dit kan niet goed zijn 'Hallo klas!!' begint ze blij 'Ik heb een ontzettend leuke opdracht voor jullie' Ze gaat zitten achter haar bureau en gaat verder met praten 'Op school organiseren Meneer Meijer en ik een modeshow! En aangezien wij in deze klas alleen maar natuurtalenten hebben mogen jullie allemaal drie outfits maken' Legt ze blij uit.

Oh dat klinkt niet slecht.. Dat dacht ik.. Tot ze verder ging 'Dus jullie moeten ook jullie eigen model zoeken' En met dat liet ze ons aan het werk gaan.

Ik begin dan diep na te denken. Wie zou ik nou moeten vragen om model te zijn? Niemand zou mijn model willen zijn, als ik het aan iemand zou vragen, zou diegene lachend weg rennen, dat weet ik honderd procent zeker. Ik pak mijn mobiel en begin stiekem Niall, mijn beste vriend te sms'e.

-Niall, help me, ik moet een model zoeken voor een opdracht maar wie? xZ- stuur ik naar hem. Bijna meteen krijg ik antwoord -Geen idee, je staar er deze keer alleen voor xNialler- Ik zucht diep en stop mijn mobiel weg, shit.. wat nu?

Het lukt me niet om iemand te bedenken dus begin ik maar met ontwerpen. Na een tijdje gaat de bel en pak ik mijn spullen om naar de volgende les te gaan. Wiskunde, bah.

Na een paar les uren is het dan eindelijk pauze, opweg naar mijn atelier bedenk ik wat, ik moet in de kantine bij Niall gaan zitten, misschien vind ik dan iemand die mijn model wilt zijn. Als ik bij Niall ben slik ik, zijn vrienden zijn er ook, wat als ze mij niet leuk vinden? 'M-mag ik erbij?' vraag ik verlegen en stotterend. 'Natuurlijk!' Zegt Niall blij en trekt me naast hem en ik ga met een kleine glimlach zitten 'Hii' Zeg ik tegen de rest.

Ik kijk om me heen, de rest is diep in gesprek en ik wil ze niet lastig vallen. Ik kijk om me heen en mijn ogen vallen op een preachtige jongen met geweldige krullen en ontzettende mooie groene ogen. Ik bekijk hem even en bloos 'Ni..?' ik kijk naar Niall 'Zou ik hem als model vragen?' Vraag ik verlegen en wijs in de richting van de jongen. Niall draait zich om en zegt hard 'Oh dat is Harry!' mijn ogen worden groot 'Niet zo hard gek!' Zeg ik snel en kijk weg als Harry naar ons kijkt omdat hij zijn naam hoorde.

Niall en ik praten nog wat over Harry 'Oke, ik ga het vragen' Ik haal diep adem en loop naar Harry toe 'Euhm hi Harry, Ik ben Zayn' Zeg ik verlegen.

Harry pov.

Ik loop de kantine in met mijn vrienden en we gaan aan een tafel zitten. Als ik Niall zijn vrolijke Ierse stem hoor kijk ik op en zoek naar hem. Als ik hem eindelijk zie glimlach ik liefjes. Damn.. De mooiste persoon op aarde zit naast hem.. Ik zag hem wel eens door de gangen maar ik heb hem nooit van zo dicht bij gezien. Als de jongen merkt dat ik kijk, kijkt hij snel weg en bloost, ik grinnik en praat dan weer verder met mijn vrienden over van alles en nog wat.

Na een tijdje hoor ik mijn naam achter me en draai ik me om, oh die jongen van net, Zayn. Die naam past perfect bij hem 'Oh Hi Zayn' Zeg ik liefjes 'Kan ik je ergens mee helpen?' Ik klop op de stoel naast me als teken dat hij moet gaan zitten.

Zayn komt naast me zitten 'Nou..' Begint hij 'Ik heb dus een opdracht gerekegen om drie outfits te maken voor een mode show volgende maand en ik heb een model nodig, zou jij die willen zijn?' Ik glimlach breed 'Natuurlijk, dat lijkt me geweldig!' Zeg ik blij.

-

Nou euhmm.. dit is het langste wat ik ooit heb geschreven.. 837 woorden. Dit was dus het eerste hoofdstuk en let alstublieft niet op de fouten, dit is allemaal op mobiel getypt. Ik hoop dat dit goed was en ik hoop dat mensen dit ook echt gaan lezen. Byee xx

Zarry.Where stories live. Discover now