part 3

328 13 3
                                    

Zayns pov

Na een tijdje laat ik los 'Sorry' Ik bijt ongemakkelijk op mijn lip 'Je bent lekker warm en ik heb het koud' Verzin ik snel. Shit, Harry gaat dat echt niet geloven! Ja het is geen smoesje maar het is super warm buiten en ik draag een dikke trui... 'Oh' Is het enigste wat ik Harry hoor zeggen. Super.. Ik heb het helemaal verpest bij Harry, ik hoopte dat ik een kleine kans had, maar nee.

Ik leg de tekening in mijn map en pak een nieuw blaadje 'Op naar het tweede ontwerp' Ik kuch eventjes.

(a/n Sorry dat ik telkens van persoon verander maar ik weet anders echt niet wat ik moet schrijven.)

Harry pov

Ik laat Zayn los. Wauw.. Dat is de beste knuffel die ik ooit gehad heb. Zayn is lekker warm, ruikt lekker en geeft me een ontzettend goed gevoel.. Alleen door zijn trui heen voelde ik dat hij ontzettend dun is, dat is niet normaal.

Ik kijk naar Zayn 'Oh' zeg ik zacht en ga naast hem zitten. Ik denk er later wel over na. Ik schuif iets dichter naar Zayn toe 'Wat gaan we maken?' Vraag ik nieuwsgierig. 'Euhm nu doen we een paar basis dingen, ik denk dat we zo naar huis moeten, het is al half zes' Zegt Zayn en ik kijk naar de klok 'Oh jammer, ik vond het wel gezellig' zeg ik wat balend.

Ik sta op en verzamel mijn spullen 'Bedankt dat ik mijn huiswerk hier mocht maken, ik vond het gezellig' Ik glimlach en geen hem een korte knuffel 'Tot morgen Zayn' Ik loop het lokaal uit als we afscheid hebben genomen en ik ga snel naar buiten toe en loop naar huis.

Als ik thuis ben zet ik mijn tas in de hal neer 'Hallo?' Ik zucht als ik geen antwoord krijg. Top, weer alleen thuis. Ik loop naar de keuken en pak een glas drinken en wat eten en ga op de bank zitten en begin meteen aan Zayn te denken.

Hij is echt geweldig. Ontzettend lief, grappig en knap. Ik neem wat slokken drinken en zucht zacht 'Ik vind hem toch niet leuk he?' Vraag ik me hard op af en bijt hard op mijn lip 'Weer een crush wat niks zou worden' Mompel ik en eer mijn broodje op.

----

Volgende dag*

Zayn pov

Ik zet mijn wekker uit als die afgaat en ik gaap, urgh shool. Ik zucht diep en sta op. Ik wrijf in mijn ogen en loop naar de badkamer en fris me op, ik heb geen zin om te stinken, ze vinden me als zo raar op school. Ik ga terug mijn kamer in en kleed me snel aan.

Ik ga naar mijn zusjes toe en maak ze wakker. Ik leg kleding voor ze klaar en ik loop naar beneden en maak eten voor ze. Ik zucht als er geen brood meer voor mij is en ik neem een glas water. Veel eten doe ik toch niet dus nu ontbijt overslaan vind ik totaal niet erg. Als mijn zusjes de deur uit zijn doe ik mijn schoenen aan en doe mijn oortjes in en ga ook naar school, twintig minuuten lopen, kan ik wel aan.

Als ik na een tijdje op school ben leg ik alles in mijn kluisje en pak alleen de dingen die ik de eerste twee uren nodig heb. Als ik op weg ben naar mijn lokaal word ik opeens hard aan de kant geduwt 'Pas op waar je loopt faggot' sist Nick naar me en ik kijk naar hem. Ik sta op als hij voorbij is en klop mijn broek af 'Klootzak' Murmel ik zachtjes.

Ik zie Niall op me af komen 'Hey Ni' Ik geef hem even een knuffel 'Hoe ist?' vraagt hij en ik haal mijn schouders op 'Geen idee' ik wrijf met mijn hand over mijn nek heen en bijt op mijn lip.

Na een tijdje gaat de bel en gaan we naar het lokaal toe, helaas zit ik niet met Niall de eerste paar uren.

Als ik in het lokaal ben ga ik snel naast het raam achter in het lokaal zitten en kijk naar buiten tijdens de les, ik ga toch niks doen met deze vakken. Het enigste wat ik nodig heb hier van is rekenen en wiskunde.

Na een tijdje uit het raam gestaart te hebben zie ik Harry snel het plein op rennen en grinnik, te laat meneer Styles. Snel gaat hij naar binnen toe en ik hoor al snel de bel gaan en ik verzamel mijn spullen om naar de volgende les te gaan. In de gangen loop ik tegen iemand aan en kom weer op de grond te recht. Ik kijk op en zie Harry staan 'Oh sorry' Ik bloos en neem zijn hand aan als hij die uitsteekt en ik sta met zijn hulp op 'Bedankt' Ik glimlach en kijk naar hem.

'Dus Harry, te laat?' Ik grinnik en hij knikt 'door mijn wekker geslapen' Legt hij met een lach uit en ik grinnik 'Slim'

'Moet ik vandaag na school weer komen?' Vraagt hij dan en ik schud mijn hoofd 'Nee hoeft niet' Daar baal ik best van, ik vind het leuk als hij bij me is 'Maar mag ik wel komen?' Ik glimlach als Harry dat vraagt 'Natuurlijk mag je komen' Zeg ik blij.

---

Oops, volgende hoofdstuk word langer!

Zarry.Where stories live. Discover now