Part 6

340 13 3
                                    

Zayn.

Ik word langzaam wakker en kijk verward om me heen, waar ben ik? Ik zie Harry en Niall zitten en frons. Ik maak wat geluid waardoor Harry meteen opspringt en een zuster haalt en ik zucht zachtjes, mijn hoofd doet zo'n pijn en ik heb zo'n trek.

Als de zuster wat dingen bij me doet trekt mijn gezicht wit, ze zien me zonder shirt.. Nu zien ze hoe lelijk en dik ik ben. Ik reageer niet op alles wat er gezegd word en zie dat Harry tranen in zijn ogen heeft. Ik ga recht zitten en Harry komt naast me en ik kruip tegen hem aan en begin te snikken. Ik leg mijn hoofd tegen hem aan 'Het spijt me' Fluister ik en blijf door huilen.

Harry.

Ik hou de huilende Zayn goed vast en neem hem dan op schoot 'Hey je hoeft geen sorry te zeggen. Ik ga je helpen met alles Zayn' Zeg ik geruststellend, Ik knuffel hem 'Ik hou van je' Fluister ik zachtjes en sluit mijn ogen. Het as niet de bedoeling dat Zayn het zou horen maar hij hoorde het wel. Ik kijk op als Zayn mij los laat en zijn handen op mijn wangen legt en me diep in mijn ogen aankijkt 'Ik hou ook van jou Harry' Zegt Zayn en drukt zijn lippen op die van mij.

Eerst schrik ik van zijn lippen maar al snel zoen ik mee. Het voelt zo ontzettend goed, alsof het altijd al zo heeft moeten zijn. Na een tijdje laten we los omdat we adem tekort komen en ik kijk naar Zayn 'Wauw' Fluisteren we tegelijk en ik glimlach breed 'Dat was perfect' Ik veeg zijn wangen droog en leg onze voorhoofden tegen elkaar aan.

Zarry.Where stories live. Discover now