Part 2

364 11 2
                                    

Zayn pov.

Ik glimlach breed 'Yeah! Bedankt Harry' ik geef hem een knuffel, als ik door heb wat ik aan het doen ben laat ik snel los, wat doe ik nu weer?! Straks voelt hij nog hoe ontzettend dik ik ben!

Blozend kijk ik naar Harry 'Wanneer denk je dat je langs kan komen in mijn atelier?' Vraag ik dan verlegen. Ik speel wat met mijn vingers, straks vind Harry mij raar en dan wilt hij geen model meer zijn. Dat zou een grote ramp zijn, een hele grote.

Harry pov

Ik kijk naar Zayn en knuffel snel even mee, helaas trekt Zayn al snel terug. Net alsof hij dan door heeft wat hij doet, hij knuffelt geweldig. 'Wanneer jij me nodig hebt' zeg ik met een grote glimlach.

Awhhh! Kijk hoe verlegen Zayn is, het is gewoon te schattig voor woorden. 'Cutie' zeg ik ineens en ik sla mijn hand voor mijn mond 'Sorry! Dat schoot er zo uit, ik meen het niet eens' zeg ik snel, shit dat klinkt k*t 'Nee zo bedoel ik het niet' zeg ik dan. 'Vandaag na school in mijn atelier' Zegt Zayn en loopt dan weg. Ik leg mijn hoofd op tafel.

Waarom verpest ik dan ook alles?!?!

'Tot straks' Roep ik Zayn snel na en leg mijn hoofd op tafel 'urgh' murmel ik.

'Alles goed Harry?' Vraagt Liam en ik kijk op 'Ik heb zo een afspraak met Zayn na school' Murmel ik en kijk naar de richting waar Zayn heen ging.

Zayn pov.

Ik glimlach als ik hem hoor, volgens mij vind hij me aardig. Ik speel verlegen verder met mijn vingers en ik kijk op als ik hem cutie hoor zeggen en bloos heel licht. Als ik hem dat andere hoor zeggen sla ik mijn ogen neer.

Oh.. valse hoop.. 'Vandaag na school in mijn atelier' Zeg ik en sta op. Ik kijk nog even naar Harry en loop dan weg. Hopelijk word het niet awkward straks na schooltijd.

Ik ben zo dom.. Dacht ik nou echt even dat ik een kans met hem had?! Ik ben een sukkel.

*TS NA SCHOOL*

Zayn pov

Ik zit in mijn atelier en ben bezig met mijn tekeningen, zou dit wel goed genoeg zijn? straks denkt hij nog dat ik ontzettend slecht ben en wilt hij het niet meer.

Als ik mijn maag hoor zucht ik diep 'Je hebt gister al een halve appel gehad' Zeg ik tegen mijn maag en neem wat slokken water uit mijn flesje. Achter me hoor ik de deur open gaan en ik draai me om 'Hey Harry'

'Zet je spullen maar neer, we beginnen met maten opnemen' Harry knikt en zet zijn spullen neer. Ik pak een meetlint en zet Harry ergens neer 'Kan je shirt uit?'

Harry doet zijn shirt uit en ik bekijk hem even snel, Shit.. Wat is hij mooi.. wow.. Als ik merk dat ik staar kuch ik eventjes en strek zijn arm uit. Als we alles hebben gemeten glimlach ik 'Je zou later echt je beroep van model moeten maken, Je bent er perfect voor' zeg ik en bloos.

Harry pov

Ik ga na schooltijd Zayn zijn atelier binnen 'Hey Zayn'c Hopelijk is hij het vergeten van net in de pauze. Ik zet mijn spullen neer als hij dat zegt en ga staan waar ik moet staan. Ik doe mijn shirt uit als Zayn zegt dat ik die uit moet doen en kijk naar hem.

Ik grijns even als hij staart. Na een tijdje zijn we klaar en ik giechel om zijn woorden, natuurlijk giechel ik.. Wat mannelijk.. 'Nehh.. Ik heb geen zin om me uit te hongeren als ik een grammetje teveel weeg'

Ik ga zitten op een andere kruk 'Wat moet ik nog meer doen?' Vraag ik lief en leun met mijn ellebogen op tafel en wacht op antwoord 'Nu nog even niks, ik moet alle maten aanpassen en verder tekenen' Legt Zayn uit en ik knik 'Zou ik hier mogen blijven zitten? Dan kan ik huiswerk maken' Vraag ik en Zayn knikt 'Natuurlijk' Zegt hij.

Ik ga zitten en pak mijn huiswerk en begin er aan te werken. Ik kijk soms even op naar Zayn die druk aan het werken is, zijn gezicht is zo schattig als hij geconcentreert bezig is. Ik blijf er naar staren zonder dat ik het door heb 'Zit er wat op mijn gezicht?' Hoor ik dan 'Huh? Oh euhm nee hoor' Zeg ik met een rood hoofd en begin ga meteen weer aan mijn werk.

'Klaar' Hoor ik Zayn na een tijdje en ik ga naast hem staan 'Wow.. Het is echt mooi' Zeg ik lief en kijk ernaar 'Zouden studs niet super stoer staan op dat jasje? bij de schouders?' Vraag ik aan Zayn en ik zie hem nadenken 'Dat is best goed' Zegt Zayn en hij begint het er bij te tekkenen 'Nu is het af' Zegt hij met een glimlach. Ik kijk er trots na 'Je bent echt super goed.'

Zayns pov.

Ik slik als Harry het over uithongeren heeft en bijt hard op mijn lip. Als Harry vraagt wat hij nog meer moet doen zeg ik 'Nu nog even niks, ik moet alle maten aanpassen en verder tekenen' Ik glimlach als hij vraagt als hij mag blijven zitten 'Natuurlijk' Zeg ik en ga zitten.

Ik kijk op van mijn tekening als ik voel dat er naar me gestaard word 'Zit er wat op mijn gezicht?' Vraag ik aan Harry als hij naar me blijft kijken en ik bloos. Ik grinnik als ik hem hoor en ga snel weer aan het werk.

Na een tijdje ben ik klaar en kijk naar de tekening, ik mis nog iets 'Klaar' Ik kijk naar Harry als hij naast me komt staan, wow hij staat dicht bij.. Niet dat ik dat erg vind hoor, hij mag ook best op mijn schoot zitten. Ik glimlach als ik Harry hoor 'Bedankt' Ik kijk naar de tekening, ik wil net zeggen dat ik wat mis als ik hem hoor, dat is best goed. Ik teken het erbij en glimlach 'Nu is het af' Ik sta op en geef Harry een knuffel 'Bedankt Hazz' Ik bloos bij de bijnaam die ik Harry geef en blijf hem vast houden.

Dit voelt te goed om te stoppen.

--------

Wooow ik heb over de 1000 woorden :0

bedankt voor het lezen!

(1029 woorden.)

Zarry.Where stories live. Discover now