Part 4

299 10 0
                                    

Harry.

Ik word wakker en rek me uit, ik gaap en kijk dan op mijn wekker, oh het is nog maar half 9. Wacht.. Half negen, shit! snel sta ik op en ren de badkamer in 'Klote wekker' Scheld ik en fris me op. Ik ren terug naar mijn kamer en kleed me aan, mijn haar doe ik niet, daar heb ik toch geen tijd voor.

Snel ga ik naar beneden en open de deur en ga mijn auto in. Ik rij naar school toe. Als ik op school ben oek ik naar een parkeer plek en parkeer snel als ik er een heb gevonden. Ik ren snel het plein op en ga naar binnen toe en ik hoor de bel gaan. Goed.. eerste les gemist.

Ik haast me naar mijn kluisje maar voor dat ik er ben knal ik tegen iemand aan en ik merk dat het Zayn is en ik help hem recht 'Geen dank' Zeg ik liefjes als hij me bedankt. Zayn laat mijn hand los en daar baal ik best wel van.

'Dus Harry, te laat?' Vraagt Zayn en ik grinnik 'Door mijn wekker geslapen leg ik uit en bijt op mijn lip.

'Dus moet ik vandaag weer komen?' Vraag ik. Als Harry nee zegt baal ik best wel 'Maar mag ik wel komen?' Vraag ik dan hoopvol en ik doe in mijn hoofd een vreugde dansje als het mag 'Maar ik moet nu echt door anders kom ik weer te laat en dan moeten we niet hebben' Ik grinnik en knuffel Zayn snel en ren naar mijn kluisje toe voor dat Zayn kan reageren.

Ik wissel bij mijn kluisje snel mijn boeken en ga naar de les toe. Ik plof achter in, in een stoel naast Liam, een hele goede vriend van mij 'Hey Li' Ik glimlach naar hem en dan komt de docent binnen en begint te les.

-

Na een tijdje gaat de bel weer 'Pauze!' roep ik blij en ik ga met Liam de klas uit en we gaan naar de kantine toe. Ik plof neer op een stoel en neem mijn flesje water en neem wat slokken voor ik het weer dicht draai. Ik praat wat met Liam en zie vanuit mijn ooghoek dat Zayn samen met Niall aan een tafel zit.

Al snel gaat de bel weer als teken dat we weer naar de lessen moeten en ik ga er heen.

--

Het spijt me dat het ontzettend kort is. Maar ik wou zo graag wat schrijven, de volgende update probeer ik zo snel mogelijk te maken en ik probeer die een stuk lager te maken. En ik zit een beetje vast met dit verhaal (ja nu al) dus stuur me berichten als je leuke ideeën hebt!

Ohja en voor ik het vergeet Ik heb een Larry instagram account gemaakt en ik zou het heel tof vinden als jullie die zouden gaan volgen! @larry_is_free_wifi

Byee xx

Zarry.Where stories live. Discover now