part 5

324 12 2
                                    

Zayn.

ALs het pauze is ga ik met Niall naar de kantine toe en gaan we zitten. Ik pak mijn flesje water en neem wat slokken zodat mijn maag niet zoveel geluiden gaat maken en ik bijt op mijn lip als ik Niall hoor 'Zayn.. Je bent veel te dun' Ik bijt hard op mijn lip 'Nee dat ben ik niet, dat zie je zelf toch ook wel?' Vraag ik en Niall kijkt me vol ongeloof aan.

'Ben je gek ofzo?!' Vraagt hij iets te hard en ik merk hoe mensen naar ons beginnen te kijken 'Je weet hier niks van!' Roep ik iets te hard terug en kijk hem boos aan, Niall weet hoe moeilijk ik dit onderwerp vind. In de eerste tot de tweede klas kreeg ik allemaal rot opmerkingen over mijn gewicht en soms krijg ik die nog steeds.

Boos storm ik weg. Als ik in de hal ben bij de kluisjes sluit in mijn ogen even tegen de duizeligheid en haal diep, trillerig adem. Fuck dit gaat niet goed komen, dat voel ik nu al.

Ik probeer naar de wc's te lopen voor water want mijn flesje staat nog in de kantine, maar voor dat ik in de wc aankom voel ik hoe ik op de grond val en dan is het zwart voor mijn ogen.

HArry.

Ik kijk naar hoe Zayn boos weg gaat uit de kantine, hij is hoe raar het ook klinkt super aantrekkelijk als hij boos is. Ik wil heen gaan maar Liam houd me tegen en ik kijk hem even boos aan en ga dan weer zitten. Na een tijdje hoor ik gegil in de gang en meteen weet ik dat het niet goed is.

Ik sta op en ren er gelijk heen. Ik zie Zayn op de grond liggen en ik ren op hem af en til hem op. Shit wat is hij ontzettend licht. Ik ga snel naar de school dokter en leg hem daar neer en vertel haar dat ik Zayn zo vond in de gangen en ze controleerd Zayn. Na een tijdje trekt ze zijn shirt uit en zie ik hoe dun Zayn is en de sneeën op zijn arm. De tranen vormen zich in mijn ogen en ik begin te snikken. Na een tijdje hoor ik de deur open gaan en komt Niall in paniek naar binnen en storm ik boos naar hem toe en duw hem tegen de muur aan 'Wat hem je gedaan dat hij zo boos is en hier ligt?' Vraag ik woedend

'En waarom hield je hem niet tegen met snijden?' Vraag ik er meteen achter aan. 'H-hier hadden we ruzie over' Zegt Niall bang en ik laat hem los en haal diep adem, ik ga weer zitten en Niall komt in een andere stoel zitten.

Na een tijdje hoor ik zachtjes wat naast me en kijk ik op naar de plek waar Zayn ligt en ik zie zijn ogen een stukje open en ik haal meteen de zuster die wat dingen bekijkt 'Ik denk dat je hulp moet zoeken Zayn' Zegt ze zachtjes en ik veeg wat tranen bij me weg 'Ik ga helpen' Zeg ik meteen en bijt hard op mijn lip 'Ik doe er alles aan om hem te helpen' Ik kijk naar Zayn die nu recht zit en ik ga naast hem zitten en leg mijn armen om hem heen en knuffel hem voorzichtig.

-

Okee dit werd best raar haha. Ik denk dat dit boek maar kort word, 10 chapters ofzo.

Laat weten wat je er van vind en ik schrijf de volgende keer weer verderrr

oh en de hoofdstukken worden niet heel erg groot meer ben ik bang.

xx

Zarry.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu