Capitolul 12

7.1K 360 15
                                    

Marie POV
- Iubi, stii cat te iubesc eu? il intreb eu pe dobitocul de Hunter.
- Ce vrei? zice el, nici macar obosindu-se sa isi ridice capul din foile alea.
Ugh, prost.
- Sa imi dai si mie 7.000 de lire sa imi iau o rochie.
- Iti dau mai incolo.
- Dar---... spun eu dar sunt intrerupta de o ciocanitura in usa.
Ce prost ma intrerupe pe mine, viitoarea doamna Black?!
- Intra! zice Hunter.

In acel moment, trei politisti si-au facut aparitia in birou, uitandu-se la mine si la Hunter.
-Buna ziua, este vreo problema? intreaba prostul de Hunter.
- Cu dumneavoastra nu, dar cu domnisoara da. spune unul dintre politisti.
Oh, am dat de dracu....
- Huh?! Ce treaba aveti voi cu viitoarea domnisoara Black?! intreb si imi dau cu mana prin par.
- Domisoara Marie Fellera, sunteti arestata pentru trafic de droguri si pentru punerea acestora in alta locuinta. zice unul dintre ei.
- P-poftim?! Cred ca ma confundati cu altcineva.... spun si ma ridic din poala lui Hunter, culoarea din obraji disparand.
Cand am zis ca am dat de dracu, stiam eu ce spuneam.
- Oh, dar avem si martori! Aduceti-l inauntru! striga blondul si un alt politist vine cu iubitul meu..
Pardon, eu nu il cunosc....
- Cine este el?! intreb eu.
Max se uita ba cand la mine si la politisti, ba cand la Kyle, foarte nervos, dar tacand.
- Kyle, marturiseste tot.
Max s-a ridicat si el si s-a dus in fata biroului sau, sprijinindu-se de el.
- Astept cu nerabdare ce vei spune, dar deja cred ca stiu.. spune si arunca vorbele cu venin.
- Stai, cum adica nu ma cunosti Marie?! Suntem iubiti de 3 ani, pentru numele lui Dumnezeu! spune Kyle si Hunter pufneste, cu un zambet pe fata lui.
- Continua. spune Max.
- Eu nu te cunosc pe tine! imi iau eu apararea.
- Da, desigur. Cum sa nu ma cunosti? In fiecare noapte vii si dormi la mine, si imi spui ca viitorul tau sot, prezent aici, se poarta urat cu tine. Ai facut trafic de droguri, incepand acum 1 an, ca sa faci mai multi bani. Castigai 50.000 de lire in 2 saptamani.
- Taci! tip eu la el.
- Dar uite ca nu vreau. Ieri pe zi, cat timp domnisoara Sofia a fost plecata de acasa, tu te-ai strecurat in apartamentul ei si ai ascuns drogurile, iar dupa aceea ai sunat la politie.
- Am zis sa taci!
- Recunosc ca si eu te-am ajutat, luand drogurile de la acel barbat, pentru ca m-ai trimis tu. Te iubeam Marie, si as fi facut totul pentru tine, dar se pare ca tu esti o scorpie careia îi plac nespus de mult banii. Din acest moment sa uiti ca eu exist si ca am existat in viata ta. Oh, si fiecare ban pe care ti-l dadea domnul Black, cumparai marfa sau veneai si cheltuiai toti banii la "Jolie", pe bautura si pe poker, eu stand deoparte si lasandu-te sa faci ce vrei, crezand ca iti va veni mintea la cap. Te-am iubit, dar in acest moment te urasc din tot sufletul meu. zice Kyle si eu sunt deja in lacrimi.
Cum de m-am putut trada?!
- Ai respect din partea mea, chiar daca Marie ma insela cu tine. Bine ca ai spus adevarul. Acum sa ne intoarcem la frumoasa mea iubita. zice si se intoarce, ajungand in fata mea. Esti o c*rva, si una mare. Da-mi inelul.
Protestez, dar pana la urma il scot, lacrimile curgandu-mi siroaie pe fata. Macar sper ca lacrimile astea false sa il convinga.
- Asa, fata cuminte. Ai fost doamna Black.. Acum esti domnisoara Ferrera, proaspat scoasa dintr-o relatie. Oh, pardon, din doua relatii. Ce i-ai facut Sofiei este de nedescris. Stii ca fara ea Lexy nu ar putea vorbii... Ah, dar stai... Tu deja te-ai gandit la asta, nu? Ai crezut ca daca Sofia va fi in inchisoare, Lexy ar fi devastata si nu ar mai putea vorbim tu fiind unica doamna Black. Esti o t*rfa, care umbla numai dupa bani. Dar sa vedem de unde o sa faci tu rost de banii aia acum, ca sa te distrezi si sa faci ce vrei cu ei. Adio, si sper sa arzi in iad, cu banii tai cu tot, femeie. Luati-o si sa nu o mai vad! spune Max si doi politisti vin si ma trag afara din birou.
- Iubitule, a fost o greseala! Nu se va mai intampla! strig atunci cand ies din birou, Kyle fiind langa mine.
Se pare ca viata mi-a dat o palma de m-a lasat inconstienta.
--------------------------
Sofia POV
Stau afara, langa iesirea din sectie, asteptand sa vina zgripturoaica. Vorbind de lup.... Uite-l..
Politistii o scot din masina cu greu din cauza paparazzilor care pun mii de intrebari si facand mii de poze. Marie ajunge in fata mea si se opreste.
- Mi-ai distrus viata, nesimtito! Uite, acum nu mai am niciun ban si o sa stau inchisa intr-o celula, cu o uniforma portocalie! Portocaliul nu imi place! spune si bate din picioare.
- Crezi ca mie imi pasa de ce o sa ti se intample? Ai vrut sa ma distrugi, si aproape ai reusit.... Ma asteptam ca tu sa imi faci acest lucru, pentru ce ti-am spus, doar ca eu am spus numai adevarul. O sa mori alaturi de 10 pisici, din cauza foamei tale de razbunare. La revedere... Oh, si sper sa arzi in iad, alaturi de oamenii ca tine. spun eu si plec, dand in paparazzi, ca sa imi fac loc.
Urmatoarea oprire..... Casa lui Hunter.
•••••••••/•
Yay, capitol mai lung:3 are 939 de cuvinte.. Sper sa va placa:) cred ca in capitolul urmator o sa fie niste scantei intre Hunter si Sofia... Asa ca sa fiți pe faza. 😱

My BossWhere stories live. Discover now