Capitolul 2

11.6K 520 18
                                    

NutellaLover69 vezi, am facut un efort si am postat capitolul:) cine credeti ca e la media?

Am ramas socata. Ce, mai avea putin si imi ajungea gura la pamant. Dulcica era muta?
- Cum te numesti? Cati ani ai? au fost intrebarile paparazzi-lor ce ma sufocau.
- Bodyguarzi! Datii imediat pe acesti netrebnici afara! Strica toata petrecerea! spune o domnisoara si se duce langa tatal
fetitei.
Lexy ma tinea strans de gat, speriata de paparazzi.
- Lexy, vino aici. spune tatal ei iar dulcica imi da drumul, zambeste si se duce in bratele lui Max.
- Ar cam fi cazul ca eu sa plec... spun eu si ma indreot incet catre iesire.
- Tu nu pleci nicaieri. Stai aici. spune Max.
- Iubitule, las-o sa plece, ce rost mai are sa stea daca i s-a terminat tura. Ti s-a terminat tura, nu-i asa?! ma intreaba ea, improscand cu venin vorbele.
- D-da. raspund eu.
De data asta am luat-o mai repede catre iesire, uitand ca am pe mine hainele de lucru. Cum ma indepartez putin de hotel, o picatura rece de apa cade pe nasul meu. Perfect, se pune ploaia si eu mai am de mers 30 de minute pana acasa si niciun autobuz nu e pe la ora asta. Daca nu as fi acceptat sa îi fac Feliciei tura, poate ca acum as fi stat in patul meu urmarind filme si savurand o ciocolata calda. A naibii sa fie bunatatea mea!
S-a pus o ploaie torentiala si eu doar ce eram la jumatatea drumului. Eram uda leoarca si stranutam incontinuu. Clar o sa ma apuce raceala cat de curand. M-am adapostit la scara unui bloc, incercand sa dau de fratele meu. La al 6 apel a raspuns.
- Er.......
Mda, a raspuns casuta vocala. Se pare ca o luam din nou prin ploaie, avand in vedere ca nu mai pot suna pe nimeni cu bateria descarcata. Al naibii de noroc ce il am eu!

Gata si cu acest capitol. Ily all:):*

My BossWhere stories live. Discover now