Capitolul 18

6.1K 361 9
                                    

Mai intai, va rog sa imi scuzati neglijenta față de aceasta carte. Stiu ca nu am mai postat de un car de ani, dar au venit tezele. Dar au si plecat! Am dat tezele, deci poate, poate o sa aveți parte de 1 capitol sau 2 pe săptămana.
Nici nu va dați seama cat de fericita sunt ca au trecut tezele si ca stau fara griji acum, dar nu cred ca voi mai fi asa când vor veni rezultatele *la dracu*.
SI MULTUMESC PENTRU CELE 1k VOTURI!
Dar oricum, aici este capitolul mult dorit.
______________
Capitolul 18
Când buzele sale au făcut contact cu ale mele, mii de fluturi mi-au apărut in stomac.
Nu am crezut niciodată ca un sărut ar avea un asa efect pe mine, dar uite ca se întâmpla.
Dupa ce mi-am revenit din starea de soc, i-am raspuns la sărut. Un sărut superb, chiar daca era in locul nu tocmai potrivit.
Dar mai întâi sa recapitulam. Hunter m-a invitat in oraș, am mâncat inghetata, am terorizat aproape un oraș întreg si acum ne sărutam. Stai, stai. Ne sărutam! Ce naiba, ma sărut cu șeful meu!
Asta e un vis frumos, dar presimt ca o sa ma trezesc din el, si nu vreau! Nu, nu vreau!
- Pfiu, Doamne, uite-te si tu ce fac astia doi lânga casa mea! N-aveți si voi curte sau o camera? spune o baba si eu si Hunter am rupt Sărutul si am stat in aceeași poziție si ne-am uitat la baba, pana a venit cu un băț.
- Știi la ce ma gândesc eu? ma întreaba Hunter.
- Sa ne ridicam si sa fugim? Da! spun si Hunter se ridica dupa mine si ma ajuta si pe mine sa ma ridica si începem amandoi sa fugim, tinandu-ne de mana.
Am alergat înapoi pana la mașina, si, din fericire, baba nu a putut sa țină pasul cu noi. Hunter a început sa conducă si radeam amandoi, de parca am fi uitat de sărutul de mai devreme.
Sau poate el a uitat. Încă îi simt buzele sale peste ale mele si fluturii încă imi zboară prin stomac. La naiba, simt ceva pentru el.
- Imi pare rau.! spune Hunter si imi îndrept privirea spre el. La început ezit sa îi spun ce am in minte, dar îmi fac curaj si vorbesc.
- De ce sa iti para rau? Cred ca a fost cel mai frumos sărut din viața mea!
Hunter a strâns volanul mașinii in mâini si a deschis gura ca sa zică ceva, dar din păcate i-a sunat telefonul. Telefonul acesta este malefic! Hunter a înjurat încet si a raspuns.
- Ce naibii vrei Alessio?! întreaba acesta fiind atent la drum. Poftim?! Adu-o imediat acasă in camera ei. In cinci minute ajung si eu.
Hunter arunca telefonul undeva pe bancheta din spate si accelerează. Sper sa nu ne oprească poliția, pentru ca numai asta ne-ar mai trebui.
- Ce s-a intamplat? întreb eu cu o urma de îngrijorare.
- Lexy, asta s-a intamplat! spune, defapt mai mult tipa la mine.
- A pătit ceva?!
- Alessio mi-a spus ca se jucau amandoi si ca Lexy a căzut pe mana sa. A dus-o la spital pentru ca o durea prea rau, si i-au pus mana in ghips pentru ca este rupta, iar dupa aceea doctorul a spus ca o poate aduce acasă. Doamne nu poate avea grija de un copil! Un copil!
- Stai calm! spun si îi dau o palma dupa ceafa. Ma duci si pe mine la Lexy!
- Au, ce dracu ai cu mine?!
- Înțeleg ca esti îngrijorat pentru Lexy, dar nu merita sa fi supărat pe Alessio! La naiba, a stat cu Lexy aproape toată ziua. Ce s-a intamplat s-a intamplat si gata, M-AI INTELES? il întreb si da afirmativ din cap.
- Da șefa, am inteles, sa trăiti!
_____________________
-Mai tarziu-
Ce te-am învățat eu? spun si îi mai dau o palma dupa cap lui Hunter, care mai avea puțin si se lua la bătaie cu Alessio.
Bine măcar ca au vrut sa se ia la bătaie pe hol, nu in camera lui Lexy, ca astfel îi adormeam eu pe amandoi.
- Dar-- ma întrerupe Hunter.
- Nici-un "dar"! SA ITI CERI SCUZE IMEDIAT! tip eu la Hunter, deja obosita, iar acesta înghite in sec, dupa care da mana cu Alessio ce privea cu amuzament faza.
- Tu ce razi maimuța, ca te iau si pe tine la rost! spun si Alessio încetează imediat.
Hunter se uita la ceas, din nu știu ce motiv.
- La dracu! Trebuia sa ajung la o întâlnire de afaceri acum 30 de minute! Ma duc sa o pup pe Lexy si am plecat. O sa rog menajerelor sa stea cu Lexy, iar tu, Sofia, poti pleca acasă, cred ca esti obosita.
- Nu plec niciunde, pentru ca eu vreau sa stau cu Lexy. Nu e nevoie sa chemi menajerelor.
________
- dupa 2 ore -
- Spune-mi pitic, cat de rau te doare mana in momentul acesta? o întreb pe Lexy, in timp ce o mângâi pr cap, fiind atenta sa nu o lovesc la mana stânga, adică la cea rănită.
- Ma doare, dar nu foarte rau. In schimb, imi este foarte somn! spune si casca.
- Culca-te, ca te voi trezi eu de dimineata sa iti dau medicamentele. Este 20:30z
- Bine, iti Multumesc ca stai cu mine! spune si mai apoi cade in lumea viselor.
- Cu plăcere. spun si ma uit cu un zambet mare la ea.
___________
Hunter's POV
De ce? La dracu, nu am fost destul de curajos sa îi spun ca o plac si stiu ca ea simte la fel pentru mine.
- Sa-mi bag... spun si toți oamenii de la masa de conferință se uita la mine. Camasa in dulap! Am uitat sa o bag in dulap!
Trebuie sa găsesc o cale sa îi spun ca o plac, si asta cat mai rapid!
------
Gata LORISSATORI mei si cu acest capitol. Sper ca v-a plăcut si va iubesc pe toti!

My BossWhere stories live. Discover now