Capitolul 3 part. 2

8.8K 447 10
                                    

Dupa aproximativ 4 ore in care am vizionat trei dintre filmele mele preferate, Eric a plecat la el acasa. As fi vrut eu sa mai stea ca sa il bat la cap.

Eric este fratele meu. Vine pe la mine ocazional, deoarece prietena lui, pardon, viitoarea lui sotie este la lucru si el are liber in acea zi. Sau ea este pe nu stiu unde dar el tot la mine vine. Lolla sau Lolita, cum ii spun eu ca sa o enervez, este viitoarea sotie a fratelui meu si e ca o sora geamana pentru mine. Doar ca e diferenta de varsta intre noi de 4 ani. Suntem ca si surorile de cand eram eu mica.

Strangeam hartiile pe care le facusem de la biscuitii mancati.

Am stins televizorul, am inchis usa de la intrare si m-am dus in camera mea, unde m-am trantit in pat alunecand usor in lumea viselor.

--------------'''''------------

Am fost trezita de telefonul meu care suna incontinuu, parca si el avand ceva impotriva somnului meu. M-am ridicat brusc in fund si m-am luat cu.mqna de cap din cauza durerii insuportabile. Am luat telefonul de pe masa, si ducandu-l nervoasa la ureche.

- Ce?! zic eu mult mai tare decat as fi vrut.

- Usor... zice Felicia. Voiam sa vad ce mai faci..

- Ce mai fac?! Pai de unde sa incep... Ma doare capul de mor, nasul mi-e infundat si tusesc intr-una de 3 ore. Si exact cand am putut si eu sa adorm, ai inceput tu sa suni.

- Bine! Am inteles! Te simti rau. Oricum astazi stai acasa ca iti fac eu tura.

- Mersi! Hai pa!

- Pa! Ce bipolara mai esti...

Odata ce am incheiat conversatia m-am uitat la ceas si arata 8:21. Mai dorm si eu putin.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Oameni buni, asta este sfarsitul cap. 3. Daca este scurt, va rog sa ma scuzati, dar il fac de pe telefon

. Puup

My BossWhere stories live. Discover now