İLK GÜN

781 29 6
                                    

Bugün okuldaki ilk günüm. Biraz yada yok yaa ben çok heyecanlıyım. Birsürü müslüman ve bana çok yabancı insan var orada. Bazen düşünüyorumda acaba beni aralarından dışlarlar mı ?

Müslümanları sevmiyorum. Onlar bence tam anlamıyla korkunç ve savaş yanlısı insanlar. Beni dışlamalarına minnettar bile kalırım. Onlarla yanyana olursam taraflarına çekmek bile istiyebilirler öyle değil mi ?

" prensesim kahvaltı hazır hadi okulada geç kalma ". Bu annemin sesiydi. Bana hep prensesim , minik jambonum falan saçma sapan iltifatlar ederde genelde.

" tamam anne geliyorum " dedim ve formamı her ne kadar istemesemde giyerek aşağıya indim.

Babam ve annem beni görünce ne kadar çok yakıştığını söylediler forma için.

Ben " babaa yaa ben o okula gitmek istemiyorum orası müslüman kaynıyor. Karınca gibi heryerdeler. " dedim belki babamı ikna ederim adına.

Babam " Buğlemm yapma kızım bizde sevmiyoruz onları fakat yapcak bişey yok en yakın okul o bizim için. Git ve derse yetiş kızım "

Of puf yapa yapa gittim mecburen. Hava çok sıcaktı , cehennem ateşi gibiydi adeta. Cehennem demişken orda yanıcaklar belli tabiki hristiyan olmayan herkes...

Sınıfa girdiğimde herkes muhabbete dalmış , kahkahlar patlıyo , kaynaşmışlar birbirleriyle. Bende kimsenin oturmadığı bir sıraya oturdum. Ve sınıftan birisi " heyy millet demekki dedikodular doğruymuş baksanıza hristiyan kızımız bu olsa gerek " diyerek kendi safsata dinini unutmuş benim tamamen doğrucu dinime dil uzatıyor. Kahkaha atarak cevap verdim " heyy sen baksana bi bana sen kendi dinine güldünmü hiç , anlaşılan gülmemişsin bekle senin yerine ben gülerim hahaha :D " dedim ve çocuğu baya bi kapak ettim. Sustu ve cevapsız kaldı elbette.

Sınıftan birisi daha söze girdi buda bir erkekti " Mert kimsenin özgürlüğüne müdahele edemezsin ve sen adını bilmediğim arkadaş gülüncek birşey varsa hep beraber güleriz ama yokki gülmüyoruz ve bu arada adım Burak " dedi ve ağzımın payını vermiş bulundu.

Bende hiç cevabımı geciktirmeden söze girdim " gülüncek halinize gülmüyosanız sorun sizde , bu arada adım Buğlem " dedim ve özellikle adımı üstüne basa basa söyledim. Tartışmamızı yarıda bıraktırcak şekilde sınıfa Türbanlı , mavi gözlü , uzun boylu ve çok güzel bir bayan öğretmen girdi.

" Selamun aleyküm arkadaşlar ben Sınıf öğretmeniniz ve aynı zamandada din kültürü öğretmeniniz Alya Günay."

Burak " aleyküm selam hocam fakat selamınıza yabancı Buğlem adında hristiyan bir arkadaşımız var " dedi.

Alya öğretmen " öylemi ? Bende eskiden hristiyandım arkadaşlar fakat sonradan eşim Aras sayesinde müslüman oldum. " dedi ve büyük bir şaşkınlık yaşadım işte o anda.

Ben " sizin için üzüldüm hocam izninizle çıkmak istiyorum " dedim ve sınıftan çıktım.

Elbet birgün hepiniz hristiyanlığa yani doğru dine dönüceksiniz.

BEN MÜSLÜMANIM 2  ; DE Kİ ALLAH BİRDİR !!!Where stories live. Discover now