- İddaa -

16.2K 639 40
                                    

( Multimedia : Alisa , Menolly , Chase ve Jakson )

ALİSADAN ;

Arabadan indiğimizde sessiz ve ıssız döküntü halinde eski bir alana gelmiştik . Önümüzde duran üç katlı duvarları siyaha , kapı ve pencere etrafı ise değişik motiflerle kırmızıya boyanmış bir bina bize göz kırpıyordu . Bina yada depoyu andıran yere girdiğimizde bizi , bir sürü bodyguard karşılıyordu , Chase ve Jakson ' a baş selamı veren korumalar bir taraftan da bizi incelemekten kaçınmıyorlardı.

Asansöre bindiğimizde Chase -2 ye basarak aşağıya doğru inmemizi sağladı . Kapılar açılınca gerçekten hiç beklemediğim ve aklıma gelmeyecek bir manzara karşımdaydı . Yer altında inanılmaz büyüklükte bir oyun mekanı şuan gözlerimin önündeydi . Işıklarla donatılmış her alan , ortama zengin bir hava görüntüsü yaratmıştı. Ellerinde tepsilerle dolaşan garsonlar hızla ilerledikleri masalara alkol ve kokteyl dağıtıyorlardı . En köşede duran büyük ses sistemi ve bar bölümü ihtişam içinde ilgi çekiyordu .

- '' Nasıl yani yer altında oyun mekanı mı var ? Hemde çok büyük ! '' dedi Menolly şaşkınlığını dile getirerek .

- '' Evet , burası ikimizin . '' dedi Jakson da gülümseyerek .

- '' İlk önce bizim odaya gidip yemek yiyelim sonra size burayı gezdirebiliriz . '' dedi Chase .

Odalarına giderken aynı zamanda da etrafı incelemeye devam ediyordum . Burası gerçekten her insanın uzun süre vakit geçirebileceği bir yerdi ve bu bariz bir şekilde ortadaydı .

Birkaç koridordan geçtikten sonra Chase ve Jakson ' ın odalarının önünde durmuştuk . Daha odaya girmeden kapılarının her tarafından mekan sahibinin odası olduğu belli oluyordu bunu açıkça gözler önüne koymuşlardı. Siyah kapının üstünde bulunan kuru kafa etiketi ve altında dikkat çekici bir yazıyla '' GAME OVER '' (Oyun bitti ) yazısı her şeyi ortaya döküyordu . Odaya girdiğimizde ise yine bizi siyah ve kırmızı renkler karşılamıştı .

- '' Bana kalsa bu oda da rengarenk olurdu da Chase ve zevkleri işte . Tabi şu odadan geçince de benim dünyama giriyorsunuz . '' dedi eliyle yan duvarda duran beyaza boyanmış kapıyı göstererek .

- " Çok fazla karanlık ! '' dedi Menolly beğenmediğini dile getirerek .

- '' Siyah gücü , tutkuyu temsil eder kırmızı ise azim ve kararlılığı ifade eder bu iki renk birbirlerini tamamlayarak kişiyi temsil eder . '' dedim fikrimi beyan ederek .

- '' Bir ortak taraf daha .'' diyen Jakson ' ın hemen ardından kapı tıklatılmıştı . Bakışlarım içeriye altında mini etek ve üstünde 2-3 düğmesi açık gömlek giymiş garsona döndüğünde gözlerimi devirmemek için kendimi zorlamıştım .

- '' Hoş geldiniz Chase Bey ne arzularsınız ? ''

- '' Yemek arzularız . '' dedi Menolly iştahla bakarak .

- '' Chase Bey siz ne istersiniz ? ''

- '' Yemek dedi algılamadı mı burası ? '' dedim kafasını göstererek.

- '' Duyduğuna göre gidebilirsin . '' diyen Chase ile kız odadan ayrılınca Jakson da bana dönerek heyecanla konuşmaya başladı .

- '' Alisa bana dövüş dersleri verir misin ? ''

- '' Ders vermiyorum .''

- '' Bunu biliyorum ama sadece bana göstersen ? ''

- '' Chase ' den neden istemiyorsun ? ''

Kafeste Aşk Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin