- Acı -

4.1K 222 52
                                    

Yorulmuştu artık Alisa . Takati kalmamıştı ruhundaki kırıkları toplayıp yaralarını sarmaya . Ama şunu da biliyordu ki ne olursa olsun ölüm onu buluncaya kadar bu nefes kesici döngünün devam etmesini sağlayacaktı . Tekrar tekrar ayağa kalkacak ve dövüşecekti . Yorulmuştu hatta tuzla buz olmuştu ama pes etmeyecekti . Kaç kere dizlerinin üzerine kapaklandığını hatırlıyordu . Her düşüşünde de ayağa kalkıp durumuna boyun eğmemeyi öğrenmişti . Zordu , can yakıcıydı ama alışıyordu .

Hayat ne kadar kırıp dökse de toplamayı bir zaman sonra öğrenmişti. Sancılı bir süreçti ama alışacaktı. İçindeki çocuk bir kenara çekilip hıçkırarak ağlasa da o idare etmeyi bilecekti. Sadece zamana ve biraz desteğe ihtiyacı vardı ...

~ Jakson ' dan ~

Aynada son kez nefes kesen karizmama baktıktan sonra arabamın anahtarlarını alarak bebeğim AİLOS ' a doğru yürüdüm . Adı gibi kendi de rüzgar kralıydı . Kaputunun parlaklığı gözlerimi alırken sağlığım için daha fazla bakmamaya karar vererek arabama yerleştim  . 

Oyun merkezine sürerken hayatımın bu aralar ne kadar aksiyonsuz olduğunu düşünüyordum . Sıradan ve alışılmış günlerin bedenimdeki yorgunluğuydu hayatım. Alisa kankamla arkadaş olalı hayatıma bu konuda biraz renk gelmişti . Başı dertten ayrılmıyordu , sürekli boka batırılmış beyin israfı insanlarla uğraşıyordu , buda onun hayatının bir parçası haline gelmişti. Okulda yanına gitmeyi aklıma kazıyarak binanın önünde arabamı durdurdum .

Korumalardan biri arabamın anahtarını alırken diğeri yanıma rapor vermek için çoktan yaklaşmıştı .

- '' Naber adamım , var mı bir sıkıntı? ''

- '' Bir sıkıntı yok Jakson Bey bugün 2 tane daha bilardo masası getirildi ve diğerlerine göre mesafe bırakarak yerleştirdik . 4 tane garson alındı , merak etmeyin hepsi güvenilir bir şirketten alındı . Ayrıca ışıklandırmalarda sorun vardı onlarda bugün tamir edildi . Son olarak Christian diye biri yaklaşık yarım saat önce geldi ve sizi dört gözle beklediğini söyledi , arkadaşıymışsınız . ''

- '' Tanrım sadece biraz aksiyon istedim , beyinsiz manda yavrusu değil ! ''

- '' Bir sıkıntı mı var Jakson Bey ? ''

- '' Hayır yok sadece seviyemi birazdan düşüreceğim için üzülüyorum , size kolay gelsin . Güvenliği aksatmayın ve bir daha benim arkadaşım olduğunu iddaa eden beyin fukaralarını içeriye almayın .''

- '' Peki Jakson Bey , kusura bakmayın ."

- " Sorun değil bebeğim , kolay gelsin . "

Adımlarımı asansöre yöneltirken Chase ' in burada olmadığına sevinmiştim.  Christianı tek başıma kovmanın şerefini yaşayacaktım, kendi mekanımdan .

Asansörün sesiyle kapı açılırken son kez aynadan kendime göz kırparak asansörden indim. Yüzümdeki mimiklerim yavaşça solarken ciddi halime bürünmüştüm bile .

Birkaç kişinin yanına uğrayarak günlük konuşmalarımı hallettikten sonra sonunda Christian' ın sırıtan yüzüne yavaşça yaklaşmaya başlamıştım . Bar kısmında yanındaki sandalyeye oturup bir viski söyleyerek  bakışlarımı tekrar Christian ' a yönelttim .

- '' Hayırdır ? ''

- '' Ne haber görüşmeyeli Jakson ? ''

- '' Sanane Christian , derdin neyse söyle sonra da çek git . ''

- '' Biraz sakin olamaz mısınız ? ''

- '' Ben gayet sakinim adamım , sadece etrafımda parazit sevmiyorum . "

Kafeste Aşk Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin