- Kan -

6K 363 61
                                    

Asfaltı ağlatarak durduğumda kafamı kaldırarak ilk durağımıza baktım . Alışveriş merkezi olması ne kadar çok insan olacağına işaret olsa da bu işten vazgeçmeyecektim.

- " Peter ben demeden yaptıklarıma karışma bu benim için yeterli olur . "

- " Peki , Alisa Hanım . "

Kemerimi çözerek arabadan indiğimde Peter ' ın da inmesiyle arabayı kilitledim ve kendimden emin adımlarla binaya giriş yaptım . Üst kata çıkarak kuaför ' e girdiğimde bakışlarımı etrafta dolandırarak telefonumda resmi olan kızıl saçlı kızı gözlerimle taradım . Saçlarını maşalatıyor ve gözlerini telefonundan ayırmıyordu .

- " Peter sadece bu bölmedeki insanları başka bir yere gönder . "

Peter kafasını sallayarak iri gövdesiyle mekan sahibinin yanına doğru ilerledi . Bir zaman sonra içeride tek tük insan kalmaya başlamıştı . Müzik sesinden başka bir şey duyulmadığı için bu işime geliyordu . Kızıl saçlının koltuğuna doğru ilerleyerek başındaki kuaförün elinden maşayı alıp kafamla gitmesini işaret ettim . Tipi tuhaf adam bir süre yüzüme anlamazcasına bakarken arkama dikilen Peter ile aceleyle ortadan kayboldu .

Elimdeki maşanın derecesini sona alıp kızın saçlarına sıkıca dolayarak kafasına bastırdım . Kafası yandığı için refleskle çığlık atarak ayağa kalkmaya çalıştığında maşalı saçlarını aşağıya çekerek geri oturmasını sağladım.

- " Sen ne yap... " cümlesinin yarıda kesilmesinin sebebi benim yüzümü aynadan görmesiydi .

- " Selam ! Nasıl derler , celladın geldi . " diyerek gülümsedim ve boşta duran elimi kaldırarak parmaklarımı oynattım .

- " S..sen sen bu..burada , ah saçlarım ! " Saçlarından kötü bir koku eşliğinde duman çıkmaya başlamıştı .

- " Nefesimi ensende hisset demiştim , şuan olduğu gibi . "

- " Kafam yanıyor , lütfen bırak ! " dedi ağlamaklı bir sesle .

- " Yalvarmaya erken başladın , daha yeni başlıyoruz . "

- " B..ben sana bir şey yap..yapmadım gerçekten . "

- " Ne yani benim gözlerim mi yanlış gördü ? Elinde benzin yerine çanta mı vardı yoksa ? " dedim gerilmiş yüzümle yüzüne bakarken. Saçlarının çok fazla yandığından emin olduğum için maşayı çekerek yere attım .

- " Burası soğuk oldu değil mi ? Isınmak ister misin ? "

- " Ha..hayır bak yalvarırım yapma ! " diyerek ayağa kalkmaya çalıştığında cebimdeki muştayı sıkıca kavrayıp çıkartarak beklemediği anda elmacık kemiğine yumruğumu geçirdim .

Tiz bir çığlıkla yere düşen kız geri geri kaçmaya çalıştığında ayakkabımı hızla eline bastırarak acıyla kıvranıp durmasını sağladım . Yüzüne bir yumruk daha atarak neredeyse bayılma noktasına getirmiştim . Hızla kanayan yüzüne bakarken içimde oluşan vicdanı hızla susturdum .

- " Seni uyarmıştım , bana bulaşma demiştim . Yaptıklarına her gün pişman olacaksın , ha tabi hayatta olursan . "

Elimdeki zippoyu yakıp dizlerimi kırarak kızın yüzüne üstten baktım . Çığlık çığlığa yalvarmaya başlamıştı .

- " Isınma vakti geldi . " dedim gülerek . Zippoyu saçlarına yaklaştırarak alev almasını sağladım .

Genizini yırtarcasına çırpınmaya başladığında bu halini kısa bir videoya alarak şaşkınca beni izleyen Peter ' a döndüm.

Kafeste Aşk Where stories live. Discover now