- Sürpriz -

2.6K 153 57
                                    

- " Bugün burada size teknik bilgiler falan vermeyeceğim yada bunun gibi boş boş konuşmayacağım . Biri size saldırdığında öncelikle kendinizi nasıl korursunuz bunu öğreteceğim . Kendi bildiğimi , kafes dövüşünü . "

- " Tamamm hocammm ! "

Gözlerimi devirerek , sıkıntıyla burnumun kemerini sıktım.

- " Ne yapıyorsun Jakson !? "

- " Pardon Alisa , gaza gelmişim devam et . "

Gözlerimi tekrar devirirken seri bir şekilde konuşmaya devam ettim . Son yaşanan olaylardan sonra Lena ve Lisaya dövüş dersleri vermeye başlamıştım. Bunu duyan Jakson balıklamasına atlarken ne hikmetse Menollyde hali hazır bir şekilde karşımda duruyordu.

Bu anları kaçırmak istemeyen Chase ve Marcus da evimizin alt katındaki spor salonunun koltuklarında yatarak bizi izliyorlardı.

- " Lena çoğu şeyi bildiğin için seninle biraz daha ileri teknikleri öğreneceğiz . Jakson sende savunmada iyi olduğun için atakta bulunmana yardımcı olacak birkaç derse başlayacağız. Ve siz Menolly ile Lena en baştan başlayacağız. "

- " Emredersiniz Komutanım. "

- " Ve en önemlisi dersimde konuşanı , boş konuşanı yada çok konuşanı istemiyorum. "

Jakson ağzıyla bu benim diyerek kendini herkese gösterdiğinde sonunda derse başlayabilmiştik .

Isınma hareketleri ile başladığımızda herkes gayet ciddi bir şekilde verilen göreve uyuyordu .

Gayet güzel ve hızlı geçen 2 saattin sonunda birbiriyle dövüştürdüğüm Lisa ve Lena hala bıkmazsızın , ikaz etmeden teknikleri uygulamaya devam ediyorlardı. Lisa sürekli yenilse de pes etmeden ayağa kalkıyor , Lena ise kardeşinin canını acıtmaktan korkarak onu nakavt ediyordu .

Sonunda yardımıma yetişen Chase , Jaksonla verdiği savaşta her an pes etmek üzereydi.

- " Jakson ! Neden daha düz tekme atmaya çalışmadan ters tekme atmak için uğraşıyorsun !? "

- " Düz tekme mi ? Çok banel . "

- " Başlayacağım şimdi baneline , adam akıllı önce gösterdiklerimi yap , sonra ters tekme atarsın . Ayrıca Menolly sende her harekette tırnaklarına bakmak yerine rakibine odaklan lütfen . "

- " Tamam Chase . "

- " Dönün birbirinize hadi , devam ediyoruz ."

- " Tamam patron . "

Konuşmalar bu gibi sıradan bir şekilde devam ederken , herkesin sonunda yorulup pes etmesiyle dersimiz bugünlük sona ermişti .

Karınlarımızı doyurmak için dışarıdaki çardağa çıktığımızda , masanın kurulmasını bekliyor iken bir yandan ortadaki sohbete kulak asmaya çalışıyordum.

Jakson ile Marcus , biz yokken Dubai de birlikte yaşadığı anıları heyecanla anlatırken , gözüm yanımdaki Lenaya takılmıştı.

Yüzündeki yaralar yavaş yavaş iyileşiyorken , suratı her gün daha da düşüyordu.

Sebebini anlayamadığımız bir şekilde sürekli asabi ve sinirliydi. Bunun nedenini son yaşadığı olaylara bağlasam da bilmediğim birkaç olay olduğunu düşünüyordum. Aslında Lenayı bir çok yönden kendime benzetiyordum. İleride çok güçlü ve cesur bir kadın olacağı şimdiden belliydi .

Lisa da olayı zar zor atlatmış bir şekilde karşımda oturuyordu . Sürekli gözünün Lenada olması onun çoğu ortamda tedirgin olduğunun kanıtı olsa da bunu da atlatacak , daha güçlü bir yapıya sahip olacaktı. Bunu hep birlikte başaracaktık .

Kafeste Aşk Where stories live. Discover now