- İnziva -

2.1K 138 17
                                    

- " Alisa Hanım emin misiniz ? "

- " Eminim dedim ya , aynı şeyi niye her gün tekrar ettiriyorsunuz bana ? "

- " Efendim artık tehdit etmeye başladılar. "

- " Birşey yapamazlar , almayın içeriye . "

Alisa iki haftadır her gün fabrikaya gidiyor saatlerce dövüş eğitimine devam ediyordu . Koçuyla ağır bir program hazırlayıp bunu uygulamaya başlamışlardı . Gelmediği günlerin acısını şimdiden fazlasıyla çıkarıyordu.

Kimseyle görüşmüyor ve konuşmuyordu . Kendine gelmek için bir nevi inzivaya çekmişti kendini . Logan'ın boğulmasından sonra çok şey değişmişti hayatında .

Alisa eski hallerine geri dönmüş ve her şey eskisi gibi rutin halindeydi . Anne ve babası ile uzun bir konuşma yapmış eve bir süre gitmeyeceğini uygun bir dille anlatmıştı. Kızlarının durumunu gören ailesi ne kadar istemeseler de bir süre sonra kabul etmek zorunda kalmışlardı.

Evin önündeki havuzu anında kapattırmış o günden sonra alkollü bütün içeceklerden uzak durmuştu .

Menolly dahil kimseyle görüşmemişti şimdiye kadar . Logan'ın hastaneden çıktığını ve durumunun gayet iyi olduğunu biliyordu . Buna her gün fabrikada olduğunu bildiğini için kapıya kadar geldiğinden de anlayabiliyorsu tabi .

Marcus , Chase , Jakson ve Logan sürekli yanına girmeye çalışıp kapıdaki korumalar tarafından geri çeviriliyorlardı. Birkaç gün buna boyun eğip gitseler de , gün geçtikçe olay çıkartıp zorla birçok koruma tarafından dışarı atılıyorlardı .

Gece geç saatlere kadar çalışan Alisa bir aylığına kiraladığı çatı katındaki evine gitmek için ise neredeyse çoğu kişinin bilmediği arka kapıdan çıkıyor ve böylelikle kimseyle karşılaşma durumunda da kalmıyordu .

Çevresi genişledikçe sorumluluğunu elden bıraktığını düşünen Alisa bir süre yalnız takılmayı kafasına koymuştu . Böylelikle çevresinde kimse kalmayacak ve tehlike sadece kendisinin başında olacaktı .

Alisa bunları düşünürken hızla yumrukladığı kum torbasını sonunda rahat bırakıp biraz dinlenmek için kendini yere bırakmıştı.

Vakit neredeyse sabaha karşı olduğu için kendisinden başka tek tük insan vardı etrafında.

Yanındaki telefon titremeye başladığında gözlerini devirerek bu saatte arayanın kim olduğuna bakmak için kafasını yana çevirdi .

Her gün bilgi vermek için arayan Peter bugün nihayet müsait olmalı ki arıyordu kendisini .

- " Dinliyorum Peter . "

- " Efendim iyi günler , rahatsız etmiyorumdur umarım. "

- " Sorun yok Peter , dinliyorum. "

- " Ailenizi ve arkadaşlarınızı takip eden korumalar bugün de bir tehlike veya takiple karşılaşmadıklarını belirttiler . Şuanlık herkesin durumu iyi . "

- " Anladım , tamamdır . "

- " Yalnız birkaç sorun var . "

- " Ne sorunu ? "

Alisa yattığı yerden doğrulurken kaşları çoktan çatılmıştı bile .

- " Telaş yapmayın sadece bugün Jakson Bey geldi ve sizin yerinizi söylemezsem beni öldüreceğini söyleyerek bu tarz bir konuşmayla sonlandırdı . "

- " Jakson karınca bile incitemez , telaşlanma . "

- " Telaşlanacak bir durum yok ama herkes sizin için endişeleniyor Alisa H... "

Kafeste Aşk Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz