- Belirsiz Duygular -

2.1K 87 111
                                    

İçimden deri elbise giydiğim için lanet yağdırırken aynı zamanda kafamı karşımdaki adamın yüzüne gömmekle meşguldüm . Adam sersemleyip bunu benden beklemiyor olmalı ki ilk başta tepki veremese de daha sonra dayak yediğini fark ederek sinirle üstüme saldırdı .

Bizim adamlarla kavgaya girişmemizle birlikte ortalık anında kaos havasına bürünmüş çığlıklar eşliğinde çoğu insan sağa sola dağılmaya başlamışken , bazıları da bu anı kaçırmak istemezcesine kameraları eşliğinde durup bizi izlemeye başlamıştı . Bunlar saniyelik gördüğüm şeyler iken  bizimkiler de anında olaya dahil olarak diğer adamlara dalmışlardı .

Güvenlikler bize hiç dokunmuyor insanları sakinleştirerek videoları sildirip mekandan ayrılmalarını sağlıyorlarken , Peter ve diğer korumalarım ise bize yakın bir şekilde tetikte bekleyerek herhangi bir durumda olaya el atacakları yeri biliyorlardı .

Önümdeki adam sonunda yamulup yeri boyladığında ben daha Jakson'a dönüp dalga geçemeden bir adam arkamdan kollarını boynuma sarıp boğazımı sıkmaya başladı . Ellerimi nefes alamadığım için adamın kollarına sarıp kendime yer açmaya çalıştığım da daha çok sıkarak iyice kendine çekmesiyle kızarmaya başladığıma emindim . 

Logan'ın kararan gözleriyle üzerimize doğru gelmesiyle sırıtmaya çalışarak arkamdaki adamı gösterdim  .

- '' Elbisem var biliyor musun , şu adama bir el atar mısın yoksa ben cenazesini çıkaracağım buradan . ''

- '' Sana değen ellerini kırmak benim için zevk olacak merak etme . ''

Sonunda arkamdaki adamın çekilmesiyle birlikte rahatça nefes almaya başladığımda Logan çoktan adamın yoğun bakım için hazırlığına başlamıştı . 

Diğerlerine döndüğümde hepsi yerde dağılmış bir şekilde uzanmışken bu kadar kısa sürmesi beni bir miktar üzmüştü . Yanıma gelen Menolly elindeki suyu bana verdiğinde üzgün bir suratla yüzüme bakıyordu . 

- '' Bana niye o surat ifadesiyle bakıyorsun ? ''

- '' Boynun çok acıdı mı , kızarmış . ''

- '' Acımadı . ''

- '' Emin misin ? Hem anlayamıyorum ya ben o kadar koruman varken niye hiç biri sizi kurtarmıyor ? Nefessiz kaldın be ! ''

- '' Dövüşlerime karışılmasından nefret ettiğimi biliyorsun . ''

- '' Yaa tabii , ne muhteşem sen ve harikülade kuralların . Adamların sen ölüme göz kırptığında yada kemiklerin kırıldığında anca yardımda bulunacak herhalde . ''

- '' Sonra konuşalım mı Menolly şuan daha önemli bir sorunumuz var . ''

Onun homurdanmasını dinleyemeden gözlerim Logan' ı buldu . Bizimkiler öfkeyle yerinde duramayan Logan'ı sıkıca tutmuş kenara çekiyorlarken aynı zamanda bayılan adamları da dışarıya taşıyorlardı . 

Chase ve Jakson bozulan partiyi pek de umursamazken gelen misafirlere açıklama yaparak buradan gitmeleri için yol gösteriyorlardı . Menolly ve Marcus da onlara yardım etmek için yanımızdan ayrılırken ben Logan'ın sinirden ayakta volta attığı yere doğru ilerliyordum .

- '' Peter bana bir ilk yardım çantası getirir misin ? ''

- '' Tabii efendim . ''

Bir süre Logan'ın sakinleşmesi için bilardo masasına yaslanıp onu beklerken o bu süre zarfında sinirle söylenip sağa sola vurmakla meşguldü . Sonunda biraz kendine gelmiş olmalı ki yanında bekleyen beni fark etti ve daha sonra üzgünce etrafa bakarak önümdeki sandalyelerden birine oturdu . 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 26, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Kafeste Aşk Where stories live. Discover now