Capitolul 3- Harry

581 39 1
                                    

Harry's P.O.V.

Amuzant. Cu siguranță acesta era numele care-l puteam folosi pentru descrierea primei părți a luptei. Brunetul nu se putea pune cu cel țâfnos din fața lui. Să fiu sincer nu pot spune că am fost foarte atent la luptă, până când cei doi nu au ajuns pe podea dându-şi pumni. Eram prea procupat să povestesc cu Mark şi Dave despre cina cu familia mea de seara trecută, la care, apropo, nu au putut veni, pentru ca aveau o întâlnire cu Xbox-un de la ei de acasă.

Ştiam că încercau să evite întrebările stânjeniroare pe care le puneau părinții mei în legatură cu iubitele lor (de fapt, nu erau chiar iubitele lor, ci doar nişte fete cu care se culcau, unul din motivele pentru care nu le plăceau să vorbească despre asta cu adulții), plângerile pe care le făceau pentru că se comportau copilăreşte şi toate acele întrebări în legătură cu faptul că ei nu erau incă la facultate.
Familia mea nu era tocmai plăcută şi eram chiar conştient de chestia asta, dar credeam că vor merge pentru ca măcar să fie alături de mine când mama a început să se plângă de faptul că deveneam foarte leneş şi cum am nevoie de ceva mai dinamic în viața mea. Prin ceva "dinamic" se referă la o iubită, Charotte Husher, ca să fiu mai exact. Charlie era o fată bună, îi plăcea să învețe, era al dracu' de drăguță şi mereu ajuta alte persoane. Ea era de asemenea şi fiica celei mai bune prietene a mamei mele încă din liceu şi de accea voia atât de mult să fiu cu ea. Dar nu eram pregătit pentru o relație, iar ea nu putea înțelege asta. De aceea aveam nevoie de băieți, dar ei preferau să evite stânjeneala şi să stea acasă pentru a putea râde de mine la gandul că eram complet singur cu familia mea.

M-am oprit din a mă plânge lor în legătură cu cât de plictisitoare a fost seara de ieri, când i-am auzit pe oamenii din jurul nostru şuşotind despre cei doi tipi care erau pe podea şi îşi împărțeau pumni şi nu mă puteam abține să nu-mi placă aşa ceva. Era chiar amuzant să vezi cum tipul cel slab încerca să reacționeze contra pumnilor celui prost dispus.

-Pariu pe zece dolari că tipul cel mare va ajunge pe podea, a spus Dave şi eu nu puteam rezista unui asemenea pariu. Îi plăcea să facă pariu pentru cele mai puțin probabile lucruri şi mereu ajungea falit din cauza asta.

-Oh, haide. Uită-te la tipul ăsta, zici că e un şoarece care se luptă cu un elefant. Mă bag, a râs Mark şi eu am fost de acord cu el. M-am uitat spre Dave şi i-am spus. 

-Frate, tu nu te înveți niciodată minte?

Primele minute erau au fost chiar interesante şi am continuat să ne uităm la cei doi pentru un timp şi presupunem cât îi va lua celui slabuț să înceapă să implore milă. Amuzamentul nu a durt foarte mult, totuşi. După cânteva secunde o fată s-a apropiat de ei şi părea foarte îngrijorată. Pobabil era împreună cu băiatul cel însâgerat. Da, şi eu aş fi la fel de îngrijorată dacă aş fi în locul ei. Ar fi norocos dacă ar ieşi din această luptă viu.

Dar ne-a surprins când s-a apropiat de tipul cel mare, frica citindu-i-se pe față. Nu îi era frică pentru ea, nici pentru băiatul însângerat, ci pentru el. Pentru un motiv necunoscut îi era teamă pentru  elefantul, care era pe punctul de a omorî pe cineva în public, cu o mulțime de martori fie speriați, fie amuzați.

A strigat ceva spre el, dar nu am putut auzi, dar toți au început să şuşotească, creând un sunet neplăcut pentru urechile noastre. Am privit pentru o perioadă, încercând să înțeleg ce avea de gând să facă, până când tipul cel mare şi nervos s-a întors spre ea, împingându-i corpul fragil spre mesele din încăpere.

Sângele a început să-mi curgă mai rapid prin vene şi mi-am simțit obrajii arzându-mi de furie.  Am incercat să merg spre fată şi să o ajut, dar cu toate aceste, mulțimea nu mi-a fost de ajutor. Oamenii erau peste tot, şuşotind şi privind fata de pe jos. Încercau să se apere de tipul agresiv care era acum ținut de un grup de băieți, care îi făceau ceea ce făcuse şi el celui slăbuț. Am văzut-o când a încercat să se ridice, dar s-a împiedicat. Capul îi era însângerat şi pentru că eu am văzut asta de la o astfel de distanță, însemna că rana era gravă, foarte gravă.

Damaged » h. styles au » RomânăWhere stories live. Discover now