Capitolul 11- Harry

734 19 8
                                    

Harry's P.O.V. 

-Voi întârzia, am spus înainte ca Mark să începe să strige la mine. Știam de la bun început că aceasta va fi reacția lui, dar ca să fiu complet sincer, nu-mă păsa. Dacă voi fi clown-ul pentru întâlnirea dublă, nu aveam de gând să mă îmbrac ca unul. Trebuia să merg mai întâi pe la Charlie, dacă încă dorea să-l ajut. 

A spus câteva cuvinte pe care nu voiam să le aud, dar și eu am spus cuvinte pe care nimeni nu vrea să le audă vreodată. Mark era așa o durere în fund, uneori. Nu-mi vine să cred că am spus da altei întâlniri planificate de el. Probabil nu va duce nicăieri, ca de obicei, și eram sătul să reglez situația pentru el. 

Când fata a trecut pe lângă mașina mea, cărând corpul iubitului ei, am închis telefonul și m-am holbat la sora lui Leroy pentru o perioadă, părându-mi rău pentru ea. Tipul părea unul din cei răi. Nici măcar nu era treaz și probabil ea era strivită sub greutatea lui, din cauza corpului ei mic. Înainte să pot gândi, eram lângă ea, luându-l de pe umărul ei și punându-i corpul rănit pe bancheta din spate a mașinii mele. 

Nu era foarte prietenoasă, chiar și când cineva se oferea să o ajute, dar totuși, ca un bun cetățean ce eram, m-am asigurat să-l duc acasă și să-l pun pe canapeaua lui. Apoi ea m-a rugat să mă duc înapoi la Lana și aici mă aflam, așteptând-o să-și strângă lucrurile și să o strige pe Angel. 

-Chiar îmi pare rău că te-am făcut să aștept atâta timp, dar trebuia să merg să iau aceste lucruri, am dat din cap, fără să-mi pese că i-a luat ceva timp pentru a fi gata. Vântul de afară era răcoritor și nu eram nici pe departe entuziasmat să ajung înapoi la sora lui Leroy. Angel! haide, ea ne așeaptă, Lana s-a întors, punându-i geaca lui Angel pe ea și api au alergat amândouă spre mașina mea. Mersi pentru că ne duci, apropo. 

-Nicio problemă, am spus, mergând în jurul Range Rover-ului meu pentru a ajunge la ușa șoferului. Am condus până la casa lui în liniște, excepție făcând momentul când Angel a devenit curioasă cu ceva din mașina mea și a început să se joace cu acel ceva, iar Lana i-a spus în șoaptă, foarte supărată să înceteze, înainte ca mașina să fie din nou cufundată în liniște, din nou. 

Nu a durat mult până când am parcat mașina în fața casei lui, iar Lana a mers rapid în interior, ținând-o pe Angel de mână. Părea atât de îngrijorată, încât chiar m-a speriat; ce va avea de gând să facă, măcar? Când m-am dat jos din mașină, m-am îndreptat spre ușă și am primit răspunsul la întrebare: Lana era doctor. Când și-a deschis geanta câteva instrumente medicale erau împrăștiate pe jos, iar ea s-a lăsat în genunchi lângă tip, privindu-l cu atenție, cât sora lui Leroy s-a dus în bucătărie cu Angel, fără tragere de inimă. Fără a fi invitat am intrat în casă, dar Lana nici măcar nu s-a întors spre mine; era doar prea ocupată să-l îngrijească pe timpul însângerat. 

În bucătărie, le-am găsit pe fete discutând; Angel stătea cu fundul pe masă, iar cea mare avea un ibric în mână. Ambele s-au oprit, când și-au dat seama că eu le priveam, iar eu le-am zâmbit stânjenit, simțindu-mă ne-la-locul meu stând acolo. 

-Uhm... eu... mă întrebam dacă nu ai ceva cu ce pot să dau acest machiaj jos, am arătat spre fața mea, iar Angel a zâmbit. 

-Arăți amuzant cu el pe față. Fără haine și chestii, ști tu, a spus ea, ridicându-se în picioare și venind spre mine. Kirs, poți să-ți folosesc demachiantul? Ochii lui Kirs s-au deschis dintr-un motiv neînțeles de mine, dar ea a aprobat, cu grijă, arătând spre un loc din casă. 

Angel mi-a luat mâna în mânuța ei, ducându-mă spre o cameră întunecată de la capătul holului. A aprins lumina și s-a îndreptat spre dulapul din acea încăpere, căutând ceva înăuntrul lui. Era amuzant cum știa atât de multe despre acest loc. Chiar și așa încep să mă întreb dacă este un lucru bun să stea atât de mult timp aproape de cineva atât de periculos, precum iubitul surorii lui Leroy. Probabil văzuse lucruri cu mult mai îngrozitoare, în comparație cu ce am văzut eu la mall și asta nu este un lucru bun pentru cineva atât de tânăr ca ea. Ce va crede ea despre băieți, în general? Am fost readus la realitate din gândurile mele, de un deget care mă apăsa pe mână. M-am uitat în jos și am văzut-o pe Angel care mă privea curioasă. 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 18, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Damaged » h. styles au » RomânăWhere stories live. Discover now