Capitolul 7 - Harry

350 15 0
                                    

Harry's P.O.V.

Tot ceea ce știam era acel sunet enervat, periculos de aproape de urechea mea și nu puteam găsi butonul tâmpit, ca să-l opresc. Nu eram dispus să-mi deschid ochii, nici să mă dau jos din pat, dar știam că este timpul și știam că nu aveam cum să stau mai mult timp. Doar dacă voiam să întârzi la servici. Doamne, uram zilele de luni, și ar fi trebuit să mă pun în pat mai devreme aseară. 

Când mi-am aruncat plapuma de pe mine, am auzit telefonul vibrând pe noptieră, dar l-am ignorat și m-am îndreptat somnoros spre baie. Abia s-a făcut ziuă și când m-am uitat pe fereastră, cerul era încă înnorat din cauza furtunii care a izbucnit în mijlocul nopții precedente. Norii gri închis încă se plimbau pe cer și aerul rece înconjura întreg orașul. 

Când m-am dezbrăcat pentru a intra în duș, dorința de a mă băga din nou în pat era mai mare decât de obicei și nu mă puteam abține din a mă gândi cât de bine ar fi să opresc totul pentru o zi și să rămân sub plapumă; să nu vorbesc cu prietenii, să nu-i ajut cu favoruri, să nu ascult sfaturile părințiilor mei, fără cine în familie, fără tipi morocănoși la servici. Dar desigur, acest lucru era imposibil. 

Odată cu minutele ce treceau, într-un final a trebuit să opresc apa și să mă îmbrac, încă împotriva dorinței mele. Vremea va fi răcoroasă întreaga zi, așa că mi-am luat un pulover și o pereche de blugi și apoi am mers spre bucătărie să-mi iau ceva de mâncare înainte să plec. Nu că aveam multe opțiuni; nu eram vreun fel de bucătar și trebuia să merg la cumpărături cât mai curând, dacă vreau să nu rămân fără nimic de mâncare în frigider. În acest caz, ar trebui să iau cina cu părinții mei și ar trebui să le ascult predicile cu privire la faptul că eu sunt iresponsabil și imatur; probabil ar spune și că ar trebui să mă mut înapoi cu ei, iar mama ar spune că am nevoie de o femeie în viața mea, cineva care ar avea la fel de multă grijă de mine, cum a avut și ea când am fost copil. Dar după spusele ei, eram îndeajuns de mare să-mi port singur de grijă, așa că aș avea nevoie de alt tip de femeie. Și apoi am reveni la Charlie și cât de minunată este și cât de bine ne stă împreună, chiar dacă eu eram cu totul în opoziție cu această idee. 

După ceva timp, am ajuns la volanul mașinii mele, verificând mesajul din telefon, înainte să introduc cheia în broască și apoi să pornesc spre servici. Aveam doar două mesaje; unul de la Davie, spunând că și-a uitat o brățară la mine acasă și cerându-mi să am grijă de ea. I-am răspuns rapid că o să mă uit după ea. Celălalt mesaj era de la un tip de la facultate, el dorea să vorbească cu mine, așa că mi-a zis să-l sun de îndată ce voi putea vorbi. 

Am ignorat mesajul și mi-am început drumul; știind că dacă îl voi suna, îmi va cere o favoare, probabil în legătură cu ultima temă care ne-a dat-o profesorul. Și, sincer, nu aveam dispoziția necesară să mă descurc cu așa ceva în acest moment. Era luni dimineața, eram extenuat și aveam capul plin de alte lucruri. El o să mai poată aștepta; va trebui să o facă. 

**** 

-Hei, crețule. Ai venit mai devreme azi, tonul lui sarcastic mă scotea din sărite, așa că doar l-am ignorat. Tot ce-mi doream era ca nimeni să nu fie în zonă când ajungeam la magazin, dar aparent, nu era ziua mea norocoasă. Pe drum, tipul de la facultate mi-a trimis cel puțin șapte mesaje, spunându-mi că trebuie să vorbească urgent cu mine, chiar dacă mă îndoiam că era chiar atât de urgent. Combustibilul de la mașină s-a hotărât să se termine în mijlocul străzii și, cumva, am reușit să o împing până la cea mai apropiată benzinărie, cu persoane nervoase claxonând în spatele meu. Li de parcă nu ar fi fost îndeajuns, a trebuit și să cad într-o baltă de ulei de mașină, așa că mi-am murdărit scaunul de la Range Rover-ul meu. După asta, desigur că a trebuit să merg acasă și să fac alt duș, ca să pot merge în sfârșit la servici. Și aici eram, uitându-mă la Joe, care la rândul lui mă privea sarcastic și enervat. 

Damaged » h. styles au » RomânăDove le storie prendono vita. Scoprilo ora