Capitolul 10 - Kirsten

185 11 0
                                    

Kirsten's P.O.V.

Îmi plăcea să fiu singură; ochi închiși, vântul bătându-mi în față, și întunericul nopții susținându-mă cât stăteam întinsă pe spate în iarbă. Puteam simți lumina lunii și a stelelor, chiar dacă nu mă uitam la ele și puteam simți și căldura corpului ei micuț, când s-a așezat lângă mine pe iarbă, privirea ei urmărindu-mi fiecare mișcare. Se holba din nou. 

-Bună, Angel, am zâmbit, simțind-o și pe ea zâmbind, iar apoi a chicotit. Toți prietenii ei plecaseră deja acasă și cât timp femeile vorbeau în sufragerie, ea a rămas afară cu mine. 

-Ești bună la asta. Cum de știi că sunt aici? a întrebat ea, rostogolindu-se pe mine și lipindu-și bărbia de burta mea, strângându-și pumnii în jurul vârfurilor părului meu. 

-Deja îți cunosc mirosul, știi? mi-am deschis într-un final ochii și mi-am strâns brațele în jurul ei. Hai, privește cerul împreună cu mine, capul ei s-a întors în sus și se uita cu curiozitate în sus. 

-Profesorul meu mi-a spus că cerul este infinit. Este adevărat acest lucru? părea atât de pierdută în propriile gânduri, iar eu nu m-am putut abține din a zâmbi; copii sunt atât de curioși di adorabili.

-Așa cred, am spus, fără să fiu foarte atentă la ceea ce spuneam. Sau poate este doar foarte , foarte mare. 

Am rămas tăcuți pentru câteva momente, uitându-ne cu mare interes spre punctele strălucitoare împrăștiate pe tot cerul. Timpul părea să stea în loc sau poate că trecea, dar mult prea repede, astfel încât eu să nu-l pot percepe, dar fiind aici cu Angel, făcea ca totul să merite. 

Într-un punct, nu știu când, telefonul a început să-mi vibreze și am încetat să-i ascult comentariile lui Angel cu privirea la părerea ei despre univers și despre toate lucrurile în care credea. 

„K., oriunde ai fi, ar fi mai bine să vii aici. Tyler este pe punctul de a întra într-o bătaie uriașă și nu va ieși bine. Suntem la clubul unde mergem de obicei. 

-Zach"

-Deci, îl știi pe clown-ul care a fost aici? Mi-a prins un licurici. L-a prins în mâinile sale. A fost uimitor, eu... Kirs? Kirs, mă auzi? 

-Serios? Asta este drăguț..., am încercat să par că fusesem atentă, dar mesajul m-a dat cu totul peste cap. Nu putea Tyler să stea departe de o băiate pentru o amărâtă de noapte? Uite, scumpo, trebuie să plec. Tyler nu a putut veni cu mine, dar m-a rugat să-ți transmit „la mulți ani". 

-Este în regulă. Tu ești  în regulă? și-a aplecat capul într-o parte, odată ce ne-am ridicat în fund, analizându-mă cu grijă. S-a întâmplat ceva?

-Trebuie doar să merg să pregătesc cina, bine? La mulți ani încă o dată, i-am sărutat fruntea și m-am ridicat, într-un final de jos, scuturându-mă de praf. Brusc, am realizat că-mi va lua mult prea mult până la club și m-am panicat. Cum voi ajunge la timp pentru a nu lăsa pe nimeni să-l bată măr pe Tyler? Um, Angel? Despre ce vorbeai acum câteva momente?

-Despre licuriciul pe care clown-ul l-a prins pentru mine. Este foarte drăguț, trebuia să fi văzut câte lucruri știa să facă. 

Da, sigur, cu siguranță voiam să-mi picteze un fluture pe obraz sau să jongleze pentru mine. 

-Mai este aici? am început să-l caut din priviri, dar nu era pe nicăieri. 

-Probabil, nu știu. Întreab-o pe mama, vorbea cu el acum câteva minute. 

-Are o mașină? am întrebat din nou, deși probabil ea nu avea de unde să știa acest lucru. Când ea a ridicat din umeri, am mai îmbrățișat-o o dată, înainte să merg în bucătărie să o caut pe Lana între toate acele doamne. Când ochii mei au ajuns pe femeia blondă, i-am făcut cu mâna, iar ea le-a spus ceva prietenelor ei și apoi a venit spre mine. 

Damaged » h. styles au » RomânăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum