Κεφαλαιο 4

13.2K 850 32
                                    

Ήμουν ξαπλωμένος δίπλα της και καθόμουν και την κοίταζα πως κοιμόταν.Ηταν τοσο όμορφη.Σημερα μπορω να πω ηταν μια ενδιαφέρον μερα.Το πρωι μπορει να μην ειχα μάθημα αλλα ήθελα να την παω μόνο και μόνο για να μου χρωστάει χάρη.Αφου την άφησα έβαλα ξανα εμπρός την μηχανή και πήγα στην Emma.Της ειχα στείλει εγω μήνυμα αυτή την φορά.Δεν μπορει να την ειδα μια φορά και να την σκέφτομαι ετσι.Αν την πηδήξω θα μου φύγει η κάψα και θα τελειώσουν ολα εκει.
Οταν έφτασα στο σπίτι της Emma με περίμενε έτοιμη όπως πάντα.Ανεβηκαμε πάνω στο δωμάτιο της και αμεσως την έριξα κατω χωρις καν να κανω για να καυλωσει.Την έριξα μπρούμυτα και μπήκα απότομα μεσα της.Ειχα τοση κάψα που δεν έβαλα καν προφυλακτικό.
Ήξερα βέβαια ότι πέρνει χάπια αλλιώς δεν θα τολμούσε καν να σκεφτώ να πηδήξω χωρις προστασία.Δεν άργησα και πολύ να τελειώσω και καθώς τελείωνα φώναξα το όνομα της.Τοτε έμεινα κόκαλο μεσα της και εκεινη γύρισε να με κοιτάξει.
-τωρα καταλαβαίνω προς τι η τοση βαρβαρότητα σημερα."λεει
-απλα ήθελα να πηδήξω ωμά"λεω και βγαινω απότομα απο μεσα της και μορφαζει.
-γιατι της άλλες φορές βάζεις και συναίσθημα δηλαδη;"λεει και γελάει
-Emma"λεω και την κοιταΖω
-έλα πλάκα κανω μου αρέσει να με πηδάς ετσι άγρια."λεει και καθετε στα γόνατα της και πέρνει το όργανο μου στο στόμα της και αρχίζει το γλύφει ενω με κοιτάζει στα ματια.
Αφου τελειώνω στο στόμα της ξανα μπαίνω μεσα της για ακομα ένα στα γρήγορα.

Μια ώρα μετα ειχα βγει απο το μπάνιο και ντυνόμουν να παω να βρω τον Tommy.
-εισαι καλα;"με ρωτάει απο το κρεβατι.Εγω παω κοντά της κάθομαι και την αγκαλιάζω,πράγμα σπάνιο για μένα.Με αγκαλιάζει και εκεινη και την φιλάω στο μέτωπο της.Με κοιτάζει στα ματια και αφήνει ενα απαλό φιλί στο πιγούνι μου.
-καλα ειμαι αλλα κάθε φορά που ερχομαι εδω ειμαι καλύτερα"λεω και εκεινη γελάει
-λογικο ειναι Tyler γαμας αυτο έλειπε να μην φεύγεις και πιο χαρούμενος"λεει
-σταματα το ξερεις ότι δεν σε βλέπω μόνο ενα μουνι που γαμαω.Εισαι απο της σταθερές μου.Η μόνη βασικά και εξάλλου μπορουμε και μιλάμε.Ασχετα αν στο κρεβατι σου σκίζω τον πάτο"λεω και γελάμε.
-εισαι μαλακας.Αλλα ετσι δεν θα την κερδίσεις να ξερεις"λεει
-ποια;"λεω ατάραχος.Γαμωτο δεν το άφησε να περάσει ετσι τελικά.
-η Οφηλία.Δεν την ξερω και δεν την εχω ξανα ακούσει όποτε θα πει ότι και για σένα ειναι κατι καινούριο"λεει
-ποσο καλα με ξερεις ρε πούστη μου"λεω και της δινω ενα πεταχτό φιλί στο στόμα."αλλα πρέπει να φύγω γιατι με περιμενει ο Tommy.θες να ερθεις;"ρωταω
-οχι μωρο μου εχω να διαβασω και εχω αρκετά"λεει
-εσυ ξερεις"λεω και της ξανα δινω ενα φιλί και βγαινω απο το σπίτι της.
Ο Tommy με περιμενει στο γνωστο στέκι μας.
-άργησες πάλι"λεει
-ήμουν με την Emma"λεω και περπατάμε.
-τι παίζει με εκεινη Tyler κάθε φορά που είστε μαΖι ειναι λες και είστε ζευγάρι"μου λεει και γελάω
-χα τι λες τωρα Tommy με την Emma απλα περνάμε καλα στο σεξ και μπορουμε να κάνουμε και μια κουβέντα"λεω
-δεν ξερω μεγάλε απλα λεω"μου λεει και εκεινη την ώρα χτυπάει το κινητό του.
-η Miriam"λεει και γελάει
-καψούρα"λεω και γελαω και εγω και μου κανει κωλοδαχτυλο και απαντάει.Τοτε τον ακούω να λεει κατι για την Οφηλία και κάθομαι για να ακούσω τι λεει.
-ναι οκ ερχομαι"λεει και το κλείνει
-που θα πας;"τον ρωταω
-ηταν η Οφηλία και ειπε να παω απο το δωμάτιο τους που ειναι και η Miriam να αράξουμε"λεει
-Αχα ωραια παμε τοτε"λεω
-εμένα είπαν οχι εσένα"λεει
-παμε Casanova και άσε τα σχόλια"λεω και καβαλάμε την μηχανή και και λιγο αργότερα είμαστε μπροστα στην πορτα της.Πριν λιγο ειχα φύγει απο εδω και πήγα στην εμμα και τωρα ειμαι ξανα εδω.Η πορτα ανοίγει και εμφανίζεται μια Οφηλία.Εγω απλα κάθομαι και την κοιτάω χωρις καν να ακούω τι λεει.
-πάνω στην ώρα ήρθες"μου λεει και με ξυπνάει
-γιατι που θα παμε"λεω και ανοίγει τα μάτια της και μου κανει νόημα. "Α ναι εχεις δίκιο"λεω και φεύγουμε.Και τωρα να είμαστε εδω και κοιμόμαστε αγκαλιά.Το πρωι δεν αργεί να ερθει και την νιώθω να κουνιέται.Μαλλον κοιμήθηκα γιατι την Τελευταια φορά που ειδα το ρολόι ηταν 6:35.
-γιατι ξυπνάς τοσο νωρίς γαμωτο"λεω και την κρατάω καλύτερα μεσα στην αγκαλιά μου.
-γιατι κοντεύει 3"λεει.Τοτε σηκώνομαι και θα το κανω η τωρα η ποτέ. Στηρίζομαι στον αγκώνα μου και την φιλάω.Στην αρχη ενα απλό φιλί αλλα οταν μεσα σε δευτερόλεπτα ένιωσα ενα τίναγμα το βάθυνα πιο πολύ.Επιασα το πρόσωπο της με το χέρι μου και εκεινη έβαλε το δικό της στο μπράτσο μου.
Διέκοψα το φιλί μας και ένωσα τα μέτωπα μας και την κοίταξα χαμογελώντας και αφήνοντας ενα φιλί στην μύτη της.Εκεινη είχε μείνει κόκαλο και δεν ήξερε πως να φερθεί.Εγω ξάπλωσα ξανα και την ξανα κοίταξα.Εκεινη ακομα ηταν στα χαμένα. Ετσι έκατσα καλύτερα στο κρεβατι και την έπιασα απο την μεση και την έβαλα να καθίσει επάνω μου.
Έπιασα ξανα το πρόσωπο της στα χέρια μου και την ξανα φίλησα.Αυτη την φορά ηταν πιο άνετα.Το χέρι μου χάιδευε την πλάτη την και εκεινη είχε περάσει τα χέρια της στα μαλλιά μου.Κατεβασα και αλλο το χέρι μου και το έβαλα μεσα απο το εσώρουχο της.Ηταν κιόλας τοςο υγρή και αυτο με εκανε να γελάσω ανάμεσα στα φιλία μας. Άρχισα να κανω κυκλικές κινήσεις στην περιοχή της και εκεινη μου τράβαγε τα μαλλιά. Οταν ανασηκωσε ελαφρός τον εαυτό της απο πάνω μου για να αποφύγει το άγγιγμα μου βρήκα την ευκαιρία και έβαλα δυο δάχτυλα μεσα της.Εκεινη αμεσως αναστέναξε και έβαλε στο πρόσωπο της στον λαιμό μου.Εγω συνέχισα να την χαϊδεύω όσο ειχα τα δάχτυλα μου ακομα μεσα της.Η Οφηλία κουνιόταν ανάλογα με την κίνηση τον δαχτύλων μου και μου δάγκωσε τον λαιμό και τον ώμο.Το όργανο μου ηταν έτοιμο να βγει απο το μποξεράκι και αν το εκανα και αλλο αυτο θα είχαμε πρόβλημα.Κατεβασα το εσώρουχο μου ισα ισα και αφου αφαίρεσα τα δάχτυλα μου μπήκα μεσα της.Εκεινη κάθησε κανονικά πάνω μου και κουνιόταν οπως ήθελε.
Έριξα το κεφάλι μου πίσω και το ακούμπησα στο ξύλο του κρεβατιού.
-ο γαμωτο"λεω και την πιάνω απο την μεση ώστε να της βαζω πίεση και να τον πέρνει όλο μεσα της.Εκεινη άρχισε να βογκάει και έβαλε τα χέρια της πίσω στο ξύλο.
-ο θεε μου"λεει και της βγάζω την μπλούζα και την αφήνω με το σουτιέν.Της κατεβάζω της τιράντες και το κατεβάζω ετσι ώστε το στήθος της ισα ισα να ειναι εξω και να μπορει να τρίβετε πάνω του.Επιασα το ενα στήθος της στο στόμα μου και άρχισα να το ρουφάω και ελαφρός να το δαγκώνω με αποτέλεσμα οι ρώγες της να σκληρύνουν.Τοτε χτυπάει η πορτα και αμεσως μετα ανοίγει και μπαίνει μεσα η μιριαμ.
-καλημέρα αγαααααα"λεει και ξανα βγαινει χτυπώντας δυνατά την πορτα.
-γαμωτο"λεμε μαζι και σηκώνετε απο πάνω μου και βάζει την μπλούζα της.Εγω φόρεσα το μποξεράκι μου και τρέξαμε κατω και οι δυο για να μη πει τιποτα σε κανέναν.Οταν φτάσαμε κατω απλα κάθονταν στην κουζίνα και ηταν κατα κόκκινη.
-καλημέρα"λεω αδιάφορα και πίσω μου ειναι η Οφηλία.
-καλημέρα"λεει και φεύγει απο την κουζίνα και παει στο σαλόνι που ειναι οι άλλοι.Η Οφηλία ακομα ειναι κατακόκκινη.
-ρίξε λιγο νερό στο πρόσωπο σου θα μας καταλάβουνε"λεω και παω να βγω απο την κουζίνα.
-ο ωμός σου"μου λεει και οπως τον κοιτάω βλέπω δαγκωνιά που μάτωνε ελαφρά.
-οχι ρε πούστη μου επρεπε να με δαγκώσεις ετσι"λεω και παω επάνω εκνευρισμένος.
Σημερα εχω αγώνα και δεν μπορω να ειμαι ετσι.Ελπιζω μεχρι το βραδυ να περάσει λιγο.
Ντύνομαι γρήγορα παίρνω κλειδιά και κινητό και ξανα κατεβαίνω κατω. Τους χαιρετάω και φεύγω.Πρεπει να φύγω και να μην ειμαι μαζι της.Ευχομουν να την πηδουσα και να έφευγε η κάψα αλλα αντίθετα έγινε χειρότερη.Χωρις να το καταλαβω ήμουν μπροστα απο το γυμναστήριο.Μπηκα μεσα άλλαξα και πήγα να κανω την καθιερωμένη προπόνηση μου.Το βραδυ ειχα αγώνα και ήθελα να κανω προθέρμανση.Οταν τελείωσα μπήκα να κανω ενα ντουζ και οταν κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη πέρα απο την δαγκωνιά ειχα και σημάδι απο τα νύχια της.Αφου ετοιμάστηκα δεν ειχα σκοπό να παω σπίτι και ετσι έστειλα μήνυμα στην εμμα αν ήθελε να ερθει μαζι μου στον αγώνα.Αφου συμφώνησε της ειπα ότι θα πηγενα απο εκει σε λιγο.οταν έφτασα μου άνοιξε η μικρή αδερφή της.Με χαιρέτησε και εγω οπως πάντα πήγα στο δωμάτιο της.Ανοιξα την πορτα και εκεινη κούμπωνε ενα πουκάμισο
-νωρίς ήρθες"λεει και έπεσα στο κρεβατι της
-εχω θέματα "της λεω
-γνωστο"απαντάει και γελάει.
-έλα εδω"λεω και δείχνω το κρεβατι δίπλα μου.
Εκεινη κανει οπως της ειπα και αρχίσω να της λεω τι έγινε με την Οφηλία.
-το γαμησες το θέμα"λεει
-το ξερω.Νομιζα ότι ειναι οπως με όλες ότι θα την πηδήξω και τέλος"λεω
-να που μερικές ειναι διαφορετικές και απλα δεν μπορουμε να της φερόμαστε οπως της άλλες"λεει
-και εσένα δεν σου φέρομαι οπως της άλλες"λεω
-ναι αλλα δεν θες εμένα.Εκεινη θέλεις"λεει και γελάει
-ναι αλλα εγω δεν ειμαι για τέτοια.Αν ηταν να εχω σχέση θα τα ειχα μαζι σου"λεω
-εμένα με ρωτάς ρε"λεει και γελάμε
-ναι λίγος σου πέφτω"λεω και με χτυπάει στον ώμο."πέρα απο την πλάκα όμως δεν ειμαι για τέτοια εγω. Δεν μπορω και το ξερεις.Οχι πάλι"λεω την κοιτάζω
-μπορει αλλα κάθε σχέση ειναι διαφορετική"λεει
-η γυναίκες είστε ίδιες όμως."απαντάω και σηκώνομαι απο το κρεβατι και παω στο παράθυρο.
-εσυ ξερεις"λεει και βάζει τα σταρακια της. "Με ποιον παίζεις σημερα"ρωτάει
-με τον jasper"
-μια χαρά"λεει
-τι μια χαρά ο τύπος ειναι σκέτος μαλακας"λεω
Και εκεινη γελάει
-άντε παμε"λεει και βγαίνουμε απο το σπίτι και ανεβαίνουμε στην μηχανή.
Μια ώρα μετα είμαστε στο μέρος που γίνονται οι αγώνες.Ειμαι μαζι με την Emma και την εχω αγκαλιά και παμε στα παιδια.Οταν βλέπω ότι ειναι εκει αμεσως παγώνω πως κανει και εκεινη.Τα παιδια αμεσως μας χαιρετάνε και η Miriam κοιτάζει μια εμένα και μια την Οφηλία.
Η εμμα κοιτάζει εμένα και βλέπει που κοιτάζω και αμεσως καταλαβενει ότι ειναι εκεινη.
-γεια σου ειμαι η εμμα"λεει και απλώνει το χέρι της.
-Οφηλία χάρηκα"λεει και γελάει αμήχανα."με συγχωρήστε πρέπει να παω λιγο τουαλέτα"λεει και φεύγει.Η εμμα γυρνάει και με κοιταει.
-άντε πηγενε και πρόσεχε μην πεις καμία μαλακια"λεει και την ακολουθώ.Την βλέπω να καθετε πάνω απο τον νιπτήρα και να ρίχνει νερό στο πρόσωπο της.
-Οφηλία;"λεω και με κοιταει απο τον καθρέφτη
-τι ηταν αυτο Tyler? με πηδάς και τωρα εμφανίζεσαι με άλλη;"λεει.Αμεσως η αμυνα μου χτύπησε κόκκινο.
-γιατι είπαμε ότι είμαστε σε σχέση;Ειχαμε όρεξη το πρωι και το κάναμε πιο το πρόβλημα"λεω και εκεινη μου αστράφτει ενα χαστούκι και βγαινει απο το μπάνιο.Εγω τρίβω το μάγουλο μου και κοιτάζω μεσα στον καθρέφτη.
-μπράβο μαλακα καλα τα κατάφερες"λεω

Καταρχάς συγνωμη για την ωμότητα των λέξεων :Ρ
Δεύτερον αλλο ενα κεφάλαιο τελείωσε.Λιγο βλάκας ο Tyler νομίζω.Αλλα τι θα κανει άραγε το κορίτσι μας;Περιμενω να ακούσω την γνώμη σας...
Μεχρι το επομενο

H μάχη του έρωτα Where stories live. Discover now