Κεφαλαιο 19

9.5K 597 26
                                    

Το πρωι ειχα βάλει απο νωρίς ξυπνητήρι γιατι επρεπε να παμε με την Εμμα για να κανει την εισαγωγή της στο νοσοκομείο.Η Οφηλία κοιμόταν δίπλα μου και δεν ήθελα να την ξυπνήσω.Ντυθηκα και πήγα στο δωμάτιο που τωρα ηταν της εμμα.Χτυπησα και σχεδόν αμεσως ανοιξε και βγήκε με έναν σακο στο χερι της.
-η μικρή κοιμάται κανε ησυχία"λεει και κλείνει ξανα την πορτα
-ενταξει παμε κατω για πρωινό και μετα φεύγουμε"τις λεω και περνω τον σακο της και κατεβαίνουμε στην κουζίνα.Καθομαστε και μετα απο λιγο εμφανίζεται η Οφηλία νυσταγμένη.
-καλημέρα"λεει και χαμογελάει καο έρχεται καθετε δίπλα μου"γιατι δεν με ξύπνησες;"ρωταει πάλι και βαζει καφε
-γιατι ήσουν κουρασμένη και δεν ήθελα"απαντάω και την φιλάω
-δεν ηταν αναγκη να σηκωθείς και εσυ"λεει η εμμα
-δεν γινόταν ετσι και αλλιώς αν ξυπνήσει η αδερφή σου καποιον πρέπει να βρει"απαντάει
-ενταξει..Ευχαριστω και πάλι"λεει και την αγκαλιάζει
-μην το ξανα πεις αυτο"απαντάει η Οφηλία
-λοιπον παμε σιγα σιγα"λεω και της κοιταζω.
-ναι εγω ειμαι έτοιμη"απαντάει η εμμα και παμε προς την πορτα.
-θα περάσω να σε παρω μετα ενταξει;"την Ρωταω ενω την εχω αγκαλια
-εγινε"απαντάει και με φιλαει.

Δυο ωρες τωρα ειμαι στην αίθουσα αναμονής και περιμενω ποτε θα τελειώσουν οι εξαιτασεις της Έμμας.Καθομαι και περιμενω, οταν βγαινει ο γιατρός και με πλησιάζει.
-εισαι μαζι με την εμμα ετσι;"με ρωταει
-ναι μαζι ειμαστε"απαντάω
-ωραια έλα στο γραφείο μου"λεει και αρπάζω τα πράγματα της και τον ακολουθώ.
-πείτε μου"και κάθομαι
-η κατάσταση ειναι οπως την είχαμε υπολογίσει.ειναι αρκετα σοβαρά και θα χρειαστεί μεταμόσχευση κατα 90%. Η θεραπεία θα ειναι πολυ δυνατή.Με αποτέλεσμα να χάσει τα μαλλιά της.Τωρα την μεταφέρουν στο δωμάτιο της και σε λιγο μπορείς να πας να την δεις"μου λεει
-ενταξει..υπάρχει κατι αλλο που πρεπει να ξερω;"ρωταω και κρατάω γερά τον σακο με αποτέλεσμα να ασπρίσουν οι κλειδώσεις μου.
-"όσο αφορά την θεραπεία οχι θα ειναι δύσκολη οπως σου ειπα.Θα μείνει για 2 μέρες τωρα και μεσα θα μπορει να φυγει.Το θεμα Tyler ειναι αλλο."λεει και με κοιταει σοβαρός
-πείτε μου"λεω
-το οικονομικό"λεει "το ταμείο της αναλαμβάνει ενα ελάχιστο ποσο.Το σύνολο της θεραπείας ειναι σχεδόν 20.000 δολάρια και αναλαμβάνει μονο τα 1000."λεει
-ενταξει θα το αναλάβω εγω αυτο"λεω και βγαινω απο το γραφείο του.Το κινητό μου χτυπάει και βλεπω ειναι μήνυμα απο την Οφηλία.
   ~τελικά σημερα εχω μάθημα.Η μικρή ειπε θα καθίσει εδω και θα ερθει μια φίλη της μαζι.Ελπιζω να μην υπάρχει πρόβλημα~
Δεν απάντησα και χτυπησα την πορτα απο το δωμάτιο της Εμμα..Ανοιξα και μπήκα.Οταν την κοίταξα ηταν σαν να έπεσα με φορά πάνω σε τοίχο.Ναι μεν κοιμόταν,αλλα ηταν χλωμή σχεδόν άσπρη και έδειχνε κουρασμένη.Αν ηταν ετσι γαμω απο την πρώτη φορά αργοτερα πως θα ηταν;Αφησα τον σακο μεσα στην ντουλάπα και πήγα δίπλα της.Εκεινη ανοιξε τα ματια της και με κοίταξε με ενα κουρασμένο βλέμμα αλλα μου έσπασε ενα χαμογελω..
-εεεει τι κανεις το κοριτσι μου;"ρώτησα και της έπιασα το χερι.
-σκατα ειμαι δεν βλέπεις"λεει και γελαει
-μια χαρα εισαι"απαντάω και χαμογελάω και εγω
-έλα τωρα Tyler χαλια ειμαι..Αν με έβλεπες ετσι εξω οχι μονο δεν θα με πηδουσες ουτε βλέμμα δεν θα έριχνες"λεει και προσπαθεί να γελαει
-λες μαλακιες και το ξερεις.Εισαι πανέμορφη ακομα και ετσι"λεω και την φιλάω στο μέτωπο.
-καλα οτι πεις,"λεει και με κοιταει
-εισαι ενταξει χρειάζεσαι τιποτα;"ρωταω
-οχι απλα θελω να κοιμηθώ νιώθω τοσο κουρασμένη λες και καναμε πάρτυ σπίτι σου μια βδομαδα"λεει και γελάμε και οι δυο καθώς θυμήθηκα της φορες που καναμε ετσι και εκεινη για κάποια ανάλογο σκέψη φαντάζομαι.
-ενταξει σε αφήνω να κοιμηθεις και θα ερθω το βραδυ."λεω και σηκώνομαι να φυγω.
-Tyler"λεει και γυρνάω.
-ναι;"ρωταω
-ευχαριστω..για ολα"λεει και εχει δάκρυα στα ματια της.Σαν απάντηση της χαμογελάω και βγαινω απο το δωμάτιο και παω προς την έξοδο.

H μάχη του έρωτα Where stories live. Discover now