Κεφαλαιο 13

11.6K 737 21
                                    

Αρχικά πρέπει να σας ζητήσω ενα μεγάλο συγνωμη για το ότι εχω να ανεβάσω μια εβδομάδα αλλα ειχα δουλειά και δεν μπορούσα
Διαβασω τα σχόλια σας και πρέπει να πω ότι σας αγαπάω όλες.Υποσχομαι θα απαντάω απο εδω και πέρα απλα ειχε θέμα η εφαρμογή..

Jasper

Οταν έπεσα πάνω σε αυτή την Becky εννοειτε πως εγινε κατα λάθος αλλα οταν την ειδα μου ήρθε μια καταπληκτική ιδεα.Θα βγαίναμε το βραδυ και επρεπε να μάθω οτι μπορούσα περισσότερα.Καθομουν στον καναπέ και η πορτα ανοιξε και μπήκε μεσα ο Dylan.
-ήρθες εσυ μικρέ;"τον ρωταω και μου κανει κωλοδαχτυλο.
-για να με βλέπεις ήρθα"απαντάει απότομα
-ιδιος ο αδερφος σου εισαι"απαντάω και γελαω
και με αγριοκοιταει.
-δεν θα με ξανα παρομοιάσεις με εκεινον κατάλαβες;"λεει και χτυπάει την πορτα απο το δωμάτιο του.
Εγω απο την άλλη σηκώθηκα και πήγα να κανω ενα μπάνιο για να ετοιμαστώ για την έξοδο μου με την Becky.Ηταν τοσο χαζή που θα γελούσαν και οι πέτρες σημερα εξω.

Tyler

Είμασταν στη σχολή και καθόμασταν κατω απο ενα δέντρο με την Οφηλία και περιμέναμε τα παιδια.Ημουν ξαπλωμένος στα πόδια της και εκεινη με χάιδευε τα μαλλιά μου ενω ειχα κλειστά ματια και απολάμβανα τα χάδια της.
-ξερεις ποσο με εχεις καυλωσει αυτή τη στιγμή;"ρωταω και με κοιταει και γελαει
-μπορείς να φωνάξεις λιγο ακομα δεν σε άκουσαν όλοι"λεει και γελαω
-ενταξει δεν ειναι κακο.απλα αν μπορούσα τωρα θα σε ξέσκιζα μεχρι να κλαις απο τον πόνο"λεω και πραγματικα τωρα ειμαι χειρότερα απο πριν.
-τι ρομαντικός θεε μου.Τι ρομαντικό αγόρι εχω"λεει και σκύβει να με φιλήσει
-για σενα μπορω να γίνω ρομαντικός.Αλλα αυτο δεν αναιρεί οτι θελω να σε ξεσκίσω"απαντάω "και το οτι φοράς σουτιέν δεν βοηθάει καθόλου"ξανα λεω και εκείνοι κλείνει την ζακέτα της χωρις να το καταλάβει.
-σε αυτο εσυ φταις.Εσυ δεν μου το έδινες οποτε μην προσπαθείς να βγεις απο πάνω"λεει και γελαει
-ναι αλλα δεν βοηθάει και η μπλούζα που φοράς.Ανετα μπορω να καταλαβω οτι εχεις ερεθίστει με αυτα που σου λεω καθώς αναγράφονται τα πάντα απο την μπλούζα"λεω και εκεινη κοιταει τον εαυτό της.
-θα σε σκοτώσω"λεει και κουμπώνει εντελώς το πανωφόρι της.
-αν θες μπορω να σου δώσω το φούτερ μου εχω άλλη μπλούζα απο κατω."λεω και εκεινη κοιταει θετικά το κεφαλι της.
-ναι αλλα δεν θα κρυωσεος εσυ;"με ρωτάει
-οχι ειμαι ενταξει.απλα θα παμε στο μπάνιο να αλλάξεις"λεω και σηκώνομαι και πιάνω το χερι της.

Οφηλία

Περπατούσαμε προς της τουαλέτες και είμασταν χερι χερι.Πολλε βλέμματα έπεφταν επάνω μας αλλα δεν ασχολούμασταν μαζι τους.
Μπήκαμε στο μπάνιο και αμεσως με κόλλησε στην πορτα και άρχισε να με φιλαει.
-Tyler.."λεω ξεψυχισμένα
-μωρο μου..."απαντάει το ιδιο και πηδάω και δένω τα πόδια μου στη μεση του."δεν ξερεις πόση ώρα θελω να μπω μεσα σου"λεει και με κανει να ερεθίστω ακομα πιο πολύ.
-μπορει να μπει κάποιος"λεω και γελαει και μπαίνουμε μεσα σε μια απο της τουαλέτες και κλειδώνει..
-ενταξει τωρα;"λεει και με κοιταει
-καλύτερα."απαντάω και τον φιλάω με μανία.
Μου έβγαλε την μπλούζα την πέταξε πάνω στο σακο του που ηταν δίπλα στο πάτωμα.Αμεσως έβγαλε και το φούτερ του και το μακρυμάνικο που επίσης ειχε. Έλυσα την ζώνη του και ξεκουμποσα το παντελόνι του.Εκεινος με κοιτούσε και γελούσε.
-μετα εμένα λες οτι δεν κρατιέμαι"λεει και κανει επίθεση στο στήθος μου που πλεων ηταν στο έλεος του.Του κατέβασα το μποξεράκι τοσο όσο επρεπε.
-σε θελω.."του ειπα και ακομα και εγω δεν καταλάβαινα τι έλεγα.
-οχι ακομα"λεει και με γυρνάει ετσι να του εχω πλάτη και να ακουμπάω στον τοίχο.Αρχισε να χαϊδεύει την περιοχή μου ενω παράλληλα άφηνε δαγκωματιές στον ώμο μου.Εκει που ήμουν έτοιμη να τελειώσω ανοίγει η πορτα του μπάνιου και αυτόματα σταματάμε.Γυρναω να τον κοιτάξω και μου κανει νόημα να μην πω τιποτα ενω μπαίνει απότομα μεσα μου και αρχιζει να κουνιέται σιγα σιγα ενω λιγο μετα άρχισε να χαϊδεύει καο την περιοχή μου..
Κόντευα να εκραγώ και εκείνος γελούσε.

H μάχη του έρωτα Where stories live. Discover now