Κεφαλαιο 16

9.9K 676 23
                                    

Είχαν περάσει αρκετές μέρες απο τοτε που τα κοριτσια με βρήκαν εξω απο το σπίτι της Εμμα.
Με την Οφηλία τα πηγαίναμε τελεια χώρο χωρις καυγάδες και ηταν κατι που με τρομάζει για να πω την αληθεια.Δεν λένε οτι πάντα πριν απο την καταστροφή εχει απόλυτη ησυχία; Ενα τετοιο πραγμα.Με την Εμμα ειχα να βρεθώ απο τοτε και είχαμε μιλήσει μόνο κανα δυο φορές στο τηλέφωνο.Επρεπε να παω απο εκει μια απο της μέρες αυτές να δω τι κανει.

-Tyler με ακούς;"Ρωταει η Οφηλία και με βγάζει απο της σκέψεις μου.
-εεεε τι έλεγες κατι σκεφτόμουν"απαντάω
-λεω τι ταινία θες να δουμε;"ξανα λεει καο καθεται μπροστα μου στο τραπεζάκι
-οτι θες δεν εχω θεμα"απαντάω και της χαρίζω ενα ζεστό χαμόγελο.Εκεινη ξεφυσαει και αφήσει το τηλεκοντρόλ δίπλα της.
-έλα πες τι εχεις σε βλεπω μέρες κάπως και δεν λεω τιποτα"λεει και με κοιτάζει στα ματια
-απλα σκέφτομαι την Εμμα.Οταν έβγαινα απο το σπίτι της δυο εβδομάδες πριν ητα χαλια καο δεν ξερω κατι εχει και δεν μιλάει"απαντάω.
Η Οφηλία πιάνει το κινητό μου και μου το δίνει στα χέρια.
-ορίστε ειναι ευκαιρία πες της να ερθει να δουμε ταινία.Ξερω δεν ειναι οτι πιο νορμαλ αλλα ξερω οτι ειναι σημαντική για σενα."λεει και χαμογελάει
-Σιγουρα; μπορω απλα να περάσω απο εκεο να την δω"λεω και γελώ
-οχι οχι εδω να εχω και το κεφαλι μου ενταξει"λεει και γελαει πάλι αλλα εμένα τα λόγια της με πείραξαν.
-γιατι να εχεις το κεφαλι σου ενταξει;Εχεις καταλάβει κατι και φοβάσαι;"απαντάω κάπως απότομα με αποτέλεσμα να της κοπεί το γέλιο.
-εεεε μην νευριάζεις πλάκα εκανα.Φυσικα και δεν εχω δει κατι.Αν ειχα δει δεν θα ήμουν εδω τωρα"μου λεει και πιάνει το πρόσωπο μου στα χέρια της.
-ενταξει.Απλα εχω ενα προαίσθημα.Δεν ξερω ενα μούδιασμα."λεω και εκεινη χλώμιασε.
-εισαι καλα Θεεε μου να παμε σε καποιον γιατρο"λεει έντρομη
-μωρο μου χαλάρωσε καλα ειμαι γενικά εχω ενα άσχημο προαίσθημα ειπα"απαντάω για να την ηρεμήσω
-ενταξει..Αλλα ειναι κατι θελω να μου το πεις"λεει και καθετε στον καναπέ δίπλα μου και βάζουμε να δουμε μια ταινία που ειχε η τηλεόραση..

Εμμα

Καθόμουν στην αίθουσα αναμονής και περίμενα να με φωνάξουν για τα αποτελέσματα.Ειχα καθυστέρηση σχεδόν 3 εβδομάδες και στην ιδεα να ειμαι έγκυος με έπιανε τρελα.Ειδικα οταν το παιδι θα ηταν του Tyler.Δεν μπορούσα να σκεφτώ τιποτα."Οσο νωρίτερα τελείωνε τοσο καλύτερο" έλεγα στην αρχη αλλα μετα σκεφτόμουν οτι και εγω ενα τετοιο παιδι ειμαι απο μια σχέση και η μητέρα μου πάτησε γερά στα πόδια της και τα κατάφερε.Ετσι και αλλιώς σε λιγο καιρο τελείωνα με το πανεπιστήμιο οποτε δεν θα ειχε αρχίσει να φαίνεται.Ο Tyler δεν θα μάθενε τιποτα και ολα καλα.Θα συνέχιζα την ζωή μου απλα θα ειχα και ενα παιδι.Ποσο δύσκολο θα ηταν αυτο σωστά; Μα ποιον κοροϊδεύω δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω με την καμία.Και κάπως ετσι με έπιανε πανικός για το τι στο καλό θα κανω αν ειμαι έγκυος..Απο της σκέψεις μου ομως με έβγαλε η γιατρός οταν φώναξε το όνομα μου και μου ειπε να παμε στο γραφείο της.Μπηκα μεσα και μου έδειξε την πολυθρόνα απέναντι της.Καθησα και ανοιξε τον φάκελο μου λογικά και τον διάβασε.Εβγαλε τα γυαλιά της και έτριψε το πρόσωπο της.Η αληθεια ειναι ένιωθα σαν ηλίθια να μην ξερω τι γίνετε αλλα την ωρα που ήμουν έτοιμη να μιλήσω το εκανε εκεινη.
-Λοιπον Εμμα τα νέα δεν ειναι ευχάριστα"λεει
-ειμαι έγκυος ετσι;"ρωταω και απο την νευρικότητα έπαιζα με την τσάντα μου.
-δεν ήξερα οτι για σενα η μια εγκυμοσύνη ειναι δυσάρεστα νέα"απάντησε εκεινη
-ειναι γιατι με τον πατέρα δεν είμαστε μαζι."απαντάω αμεσως και εκεινη κουνάει το κεφαλι της
- μαλιστα καταλαβαίνω.Αλλα οχι τα πράγματα ειναι αρκετα πιο σοβαρά.Εμμα εχεις λευχαιμία. Ευτυχώς ειναι αρχικά στάδια και με την σωστή θεραπεία εχει 100% αποτελέσματα" ειπε και τοτε ανοιξε η γη.Ενιωθα σαν να μην ήμουν εκει σαν να τα έλεγε σε καποιον αλλον και εγω απλα να άκουγα κρυφά τι έλεγαν.
-τι;"ηταν το μόνο που μπόρεσα να πω
-ξερω Εμμα δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση κατι τετοιο αλλα εγινε.Θα πρέπει να εισαι δυνατή γιατι οι θεραπείες ειναι αρκετα δύσκολες"λεει και τοτε καταλαβαίνω οτι δεν εχω κανέναν εκτος απο την αδερφή μου που δεν θελω να την βάλω σε μπελάδες.
-τι πρέπει να κανω;"ρωταω και κομπιαζω απο τα αναφιλητά μου.
-αρχικά πρέπει να ενημερώσουμε καποιον δικο σου και απο Δευτέρα θα μπεις να ξεκινήσεις την θεραπεία σου"μου λεει
-ενταξει.Αν ειναι θα ερθω την Δευτέρα"λεω και σηκώνομαι και αμεσως βγαινω απο το γραφείο.Σταματαω στην γωνία και αμεσως ξεσπαω σε κλάματα και αναφιλητά.Καθομαι κατω και κλαίω δεν ξερω και εγω πόση ωρα οταν ακούω έναν γνώριμο ήχο μηχανής να σταματάει μπροστα μου.Οταν σήκωσα τα ματια μου  o Tyler ηταν κιολας μπροστα μου και με άρπαζε στην αγκαλια του.
-τι στο διάολο εγινε;"με ρώτησε ανήσυχος και με απομάκρυνε απο πάνω του.Εγω τον κοίταξα και άρχισα να κλαίω για ακομα μια φορά και του έδωσα τ αποτελέσματα απο της εξετάσεις.
Τα πηρε αμεσως και άρχισε να τα διαβαζει ανοίγοντας τα ματια του διάπλατα.
-τι στο.."άρχισε να λεει και με άρπαξε στην αγκαλια του.
-τι θα κανω Tyler ?"ρώτησα καθώς εκλεγα ακομα
-μην φοβάσαι εγω ειμαι εδω.Μαζι θα το περάσουμε οπως περάσαμε τοσα.Ελα παμε σπίτι μου"λεει και παμε προς την μηχανή. Έβαλε μπροστα και ξεκινήσαμε για το σπίτι του.

H μάχη του έρωτα Where stories live. Discover now