Kurtlara meze yaptığımız

471 69 9
                                    

Multimedyada şirzatın öfkesi:))

Bölüm ithafımız
@guldenayarkaragulle
geliyor
Keyifli okumalar:))
Bölüm kağan'dan

________________________________________

Bara geçince kepimiz koltuklarımıza yerleştik. Simay şirzatın yanında oturuyordu. Hepimiz garsona içkilerimizi söyleyince garspn yanımızdan ayrılmıştı. İçkilerimiz geldiğinde hepimiz bardaklarımızı alınca simayda elini uzatmıştı ki şirzat kullağına bir şeyler fısıldayınca elli havada kaldı bir süre.

Sonra simay şirzata suratını masumlaştırıp bir şeyler istemeye başladı. Tabi bu hali oldukça komikti ve işin aslı bu bakışların şirzata işe yaramadığını farkedemiyordu. Bir süre sonra şirzat garsonu çağırıp kullağına bir şeyler fısıldayınca simay'ın yüzünde mutlu bir gülümseme oluştu,şirzat ise bu halini umursamayıp omuz silkince bir şeyler yaptığını anlamıştım.

Garson ellinde kırmızı bir şarap bardağıyla dönünce simay ellini uzatıp bardağı aldı. Hepimiz bu duruma şaşırmıştık şirzat simaya şarap mı istemişti. Deniz ve poyraza baktığımda onlarda simayı seyrediyordu. Simay ise elindeki bardağa önce zaferle baktı ve bir yudum aldı ama yüzü bir anda dondu. Şirzat ise onun bu durumuna gülmemek için dudaklarını birbirine bastırmıştı. Anlaşılan onu oyuna getirmişti. Simay bir yudum daha alıp bardağı sert bir şekilde masaya bırakıp öfkeyle ayağa kalktı. Şirzat anında kolluna yapışıp.

"Kalkman için sana izin vermedim."dedi ama hala gülmemek için kendi zor tutuyordu.

"Lavaboya gitmek için senden izin alacak değilim ."diye öfkeyle bağırdı.

"Alacaksın. Koridorun sonunda"diyip kollunu bıraktı. Simay yanımızdan geçerken

"Gülün gülün sıkmayın kendinizi. "Diyip yanımızdan ayrılır ayrılmaz masadakiler kahkahayı bastı. Simay dönüp ters ters bakınca her birimiz kafamızı başka yöne çevirdik.

Abimlerle yeni nakliyat işleriyle ilgili konuşuyorduk.Ayrıca şu bizim eski barın açılmasıyla ve müşterileri kaybetmemek için her zaman aktif olmamız konusunda tartışıyorduk.

Barın eski solistini değiştirmiştik.Şirzat genç bir grup bulmuş artık onların burda çalacağını bildirmişti.Üç gençte okumak için çalışıyorlardı, şirzata onları burda çalıştırarak hem masraflarını karşılayacak hemde ailelerinede maddi yardımda bulunacaktı. Gençler bu parayı kabul etmemişlerdi ama grup olarak burda şarkı söylemek istediklerinde şirzat karşı çıkmamıştı.
Gençler sahneye geç kalınca denizle yanlarına gittik hazırlandıkları için biraz geç kalmışlar. Anlayışla karşılayıp

"Tamam hadi ğeçelim " dedim.
İkili koltuğa oturduk .Simay hala gelmemişti.

"Simay nerde kaldı abi."dedim. Nerdeyse yarım saat olmuştu.

"O ancak öfkesini atar ve makyajını tazeleyip gelir tipik kızlar işte"denize hak verdim. Bunu gerçekten anlamıyordum kadınlar saatlerce tuuvalete ne yapıyorlar diye
Viskimi bitirip yeni bir bardak aldım , poyrazda isteyince

"Abi yeter zaten daha iyileşmedin "dedim hala yaraları tazeydi

"Karışma lan "dedi.Arkada adamların koridora girdiklerini görünce onlara baktım.

"Ne oldu olum"dedi poyraz

"Abi bilmiyorum arkada birşeyler oluyor galiba "dedim . Herkes arkasını dönünce

"Abi ben bir bakayım"ayağa kalkıp adamların yanına gitim. Bir koruma yanıma gelince

"Ne oluyor burda?"dedim

Karanlık Sevdam(Düzenlenecek)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin