Teşekkür. ..

227 11 15
                                    

Merhaba sevgili arkadaşlar. Öncelikle nasılsınız , umarım keyifler yerindedir ve bana kızmamışsınızdır. Biliyorum siz bu hikayenin sonunu evli mutlu çocuklu bekliyordunuz ama ben bunu yazmaya başladığımda bu sonu vermiştim.

Şirzatın yobazlıklarına , gecenin acılarına ortak olan okuyucularım.

Sanmayın ki ölüm ayrılıktır. Ölüm sadece fani bedenin sonudur. Unutmayalım ki ruh ebedi sonsuzluğa yolcudur.Onların önce sevdalı bedenleri acıyla sınandı . Ruhları ise sonsuz sevdayla ödülendirildi. Karanlık bir beden ışığı kabulenemez , ışığı istiyen ruhta siyaha mahkum olamazdı.

Yani bu onlar için ayrılık değil temiz ve ayrılıksız bir hayata yeni başlangıçlarıydı. Umarım beni anlar ve bana kırılmazsınız.

Ve....

Şimdiye kadar yanımda olup bana destek olan ve bu kitapta benimle adım adım ilerleyen herkese çok Teşekkür ediyorum. Bilenler vardır belki. Kitabımız iki defa silinmişti ve sizin desteklerinizle yılmadan yeniden yazıp sonunda finale ulaştırabildik. Bu süreç içerisinde yanımda olan herkese minetarım. İlk yazdığımda söz vermiştim. Bu kitabı bir kişi dahi okuyacak olsa yinede yazarım ve yazdımda. Belki bir çok hayalet okuyucumuz oylamaktan çekiniyor olabilirler, bu hiç önemli değil. Okunduğunu bilmem bille brnim için yeterli.

Şimdi tanıdıklarım okuyucularım,

@gltiryaki

@kardelenim4747

@siwistr

@umm88

@bet123

@betlozksy

@cigdembzk

@hatice_1986

@guldenkaragule

@hibe.deger

@asi_seb

@zalkm

@bernmm

Ve hayalet okuyucularımın hepsine çok Teşekkür ediyorum. Ayrıca arkadaşlar kitabı henüz bitirmeyen varsa bunu bildirsin. Çünkü final bölümü hariç diğer bölümleri kaldıracam. Bu süreç içerisinde bölümlerde bir çok yanlışlarım var. Onlarıda göz ardı etiğiniz için hepinize tekrar tekrar çok Teşekkür ederim. Bölümleri düzenleme alacağım için kaldırılacaklar.

Ayrıca Artık siyahın serserileri(zifir-i zehirin )bölümleri sık sık gelmeye başlayacak destek olursanız çok sevinirim.

Kendinize çok iyi bakın seviliyorsunuz....

Karanlık Sevdam(Düzenlenecek)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin