Kurtuluş aradım ama yok oldum

345 47 14
                                    

Multimedyada simay

Keyifli okumalar

"İşte buda benim hikayem..."gözümü dahi kırpmadan onu izliyordum. Duyduklarımla her soluğum boğazımda düğümleniyor ,düğümlendikçe çığ gibi büyüyordu. Bu kız bu yaşta bu kadar şeyi nasıl tek başına sırtlanmıştı. Ne mantığım ne aklım almıyordu. Zordu hemde çok zordu. Dünyada bunca insan varken birin çığlığı ,yakarışını çırpınışlarını görememesi ,belkide hayatımıza en büyük darbeydi.

Her insanın bir öyküsü olurdu ama böylesi ,bu yaşta bir kızın kaldıra bilmesi güçtü. Bunca şeye rağmen ise ayakta durabilmesi onun ne kadar güçlü olduğunun kanıtıydı. Belkide bilmediğimiz yerlerde daha nice bunun gibi hayatlar yaşanmışlıklar vardı. Belkide daha ağırları bunu bilemeyiz? Ama şuan için eğer kendim için bir şey söyleyecek olsaydım? Beni yaradana binlerce kere şükretmek olurdu. Benimde ailem yoktu şuan ve bir çok acı çekmiş olabilirdim belki fazlası belkide azı ama bu kadırını yaşamadığım için seviniyordum.Tabi şuanki durumumuzu saymazsak?

Rufer hepimizin gözüne tek bakıyordu. Belki ona acıdığımızı düşünüyordu ama kesinlikle böyle bir duyguyu hisetmedim. Aksine şuan içimdeki tek duygu hayranlıkla izlediğim güçlü kalmış kızdı. Yinede ona ne diyeceğimi bilmiyordum. Gerçi bu gibi bir durum için nasıl bir kelime kullanılırdı ki?başımı çevirip poyraza baktım. Bakışlarını rufere sabirlemişti. Sıkıntılı bir nefes alıp verdi. Kaşları çatılmış ve duyduklarında oldukça öfkelenmişti. Onun kadar bizde şaşkındık ve kesinlikle böyle bir durumu beklemiyorduk.

Her şey tamamdı . Bizi neden istediğinide anlamıştım ama şirzat ve rüzgârda nasıl bir ilgisi vardı bu konunun. Sonuçta onlardanda bahsetiğini duymuştum. Onlarıda satmak için istemiş olamaz ya?bunu düşünce ne kadar komik geldiğini farketim ve yüzümde istemsizce bir kıkırdama çıktı dudaklarımın arasından. Herkes bana delirmişim gibi bakınca , aklımdaki düşünceleri kovmak istercesine başımı sağa solla saladım. Üstümdeki bakışları umursamadan

"Peki şirzat ve rüzgarın bu konuyla ne ilgisi var?"rufer bana anlamsızca baktı. E tabi haklı kız az önce donmuş gibi duruyordum sonra aniden kıkırdayınca delirdiğimi zanederken şimdide şirzatı soruyordum. Bende olsam bende kuşkulanırdım ama hiç kimse bunu düşündüğümü bilmedikleri için doğal karşılıyordum.

"Aslında ilkin şirzat ile rüzgârın bir ilgisi yoktu. Sizi bir süre izledi ve zengin olduklarını görünce onlardan para koparmamı istediysede karşı çıktım."poyraz lafını kesince durdu

"Bu adam şirzatı tanıyor ve ondan para koparacak öyle mi?"gür bir kahkaha attı. Bencede bu adam ölümüne susamış olmalı? Rufer omuz silkti

"Onu sadece gördüğü kadarıylabiliyor!. "Poyraz arsızca sırıtarak

"Keşke tanıştırmaya getirseydin?"dedi alayla,rufer bu konuşmadan sıkılmış gibi oflayıp

"Aslına bakarsan şirzatan yardım istemeye gelmiştim ama daha ben kapıdan girmemiştim ki adnan beni yakaldı. "Bu iş tam bir çorba karışımı olmuş. Dışardan sesler duyulunca poyraz ayağa kalktı , sesiz olmamızı söyleydi ve onu bağladıkları sandalyeyi alıp kapının arkasında durdu.Kalbim şuan korkuyla göğüs kafesimi zorlayacak şekilde hızlanmıştı. Allah'ım burdan nasıl kurtulacaktık. Black şimdiye çoktan yokluğumuzu farketmiş olmalıydı. Tabi bulamayıncada delirmiştir şimdi.

Odanın kapısı açılınca içeri iki adam girdi. Poyraz hızla kapının arkasından çıkıp sandalyeyi giren adamın kafasına geçirdi. Diğer adam ona dönünce elinde kalan tahtayla adamın tam suratının ortasına vurmasıyla oda yere yıkılmıştı.

Karanlık Sevdam(Düzenlenecek)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin