-KR- 4.Bölüm

75 19 3
                                    

Multimedia: Gökhan'ın arabası

Ece Seçkin-Aman Aman dinleyerek yazdım bu bölümü...

Umarım beğenirsiniz.

İyi okumalar <3

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Gökhan'dan devam;

"İkinizin de birbirinizden hoşlandığı çok belli. Daha fazla uzatmadan hislerinizi ortaya dökme zamanı gelmedi mi sizce?"

Kulaklarımın duyduğu bu kelimeleri beynimin idrak edebilmesi biraz zaman almıştı açıkçası. Yanlış duymamıştım öyle değil mi?

İkinizin birbirinizden hoşlandığı çok belli.

İkimiz

Ebru ve ben

Ben ve Ebru

Biz

Hislerimizi ortaya dökme zamanı

Hislerimiz

Benim hislerim ve Ebru'nun hisleri

Ebru'nun hisleri ve benim hislerim

Bizim hislerimiz

Karşılıklı olanından hani

Yani Ebru benden hoşlanıyor

Hoşlanıyordur dimi?

Başını yere eğmiş olan Ebru'nun çenesinden tutup başını kaldırdım ve kızarmış yanaklarına baktım. O kadar tatlıydı ki şuan. Ahhh hele o öpülesi dudakları yok muydu öpmek için yanıp tutuştuğum.

Bir ümitle gözlerinin içine bakarak aklımdan geçen o soruyu sordum.

"Benden gerçekten hoşlanıyor musun Ebru?"

Emin olmam gerekiyordu. Beni sevdiğini bilmem gerekiyordu.

Utangaç bir şekilde başını aşağı yukarı salladığında dayanamadan çektim onu kollarımın arasına. Sanki kalbime sokmak istercesine sarılmıştım ona. Daha fazla dayanamadan döküldü ağzımdan kelimeler, sanki kalbim fısıldamıştı bu kelimeleri.

"Seni seviyorum Ebru Erdem."

"Bende seni seviyorum Gökhan Keskin."

Sonunda duymak istediğim yegane cümleyi duyunca daha fazla dayanamayarak karşımda duran Kleopatra güzelliğindeki bu kızın o öpülesi dudaklarına yapıştım. Vücudum bu anı uzun zamandır beklercesine gevşerken kalbim mutluluktan göğüs kafesimin içinden çıkarcasına atıyordu.

Onun o narin dudaklarına değer verircesine incitmemek için yavaş yavaş öpsem de daha sonra dayanamamış ve içimdeki tüm tutkuyla sömürmüştüm.

Ebru ilk başta tepki vermese de sonradan aralamıştı o güzel dudaklarını. İşte o an sanki dünyalar benim olmuşçasına sevinmiş ve onun o narin dudaklarını tüm özlemimi çıkarırcasına öpmüştüm.

"Ben dün size anlattığım resim atölyesindeyim üç dersim boş ve orayı toparlayacağım. Beni merak etmeyin, haberleşiriz."

Beni Ebru'nun dudaklarından ayıran sevgili arkadaşıma kafamı sallamakla yetindim. O kadar büyük bir açlıkla öpmüştüm ki o dudakları ikimizde nefes nefese kalmıştık ve Ebru'nun dudakları kızarıp şişmişti. Ben boşuna demiyorum narin dudakları var diye. Gerçi baya şehvetli öpmüştüm yani ondan da olabilir.

Kalbimin RengiWhere stories live. Discover now