Kapitola 12

134 8 0
                                    

-Pohled Zuzky-

Vrátila jsem se z veteriny a kupodivu jsem nebyla ani nějak unavená. Přišla jsem domů, odložila jsem si a šla si vzít něco málo k jídlu. Když jsem dojídala jablko, otevřela Terka dveře koupelny. Netušila jsem, že už je doma. "Ahoj..." Pozdravila jsem ji. Kývla na odpověď. Pak přišla blíž a přisedla si ke stolu. "Potřebovala bych se na něco zeptat..." Zamumlala a uhnula očima dřív, než jsem ji stačila vybídnout. "Víš, tak nás napadlo... Bylas už někdy na pořádný párty?" Zasmála jsem se. "Ne, ... Ehm... Myslela jsem, že už víš, že na tohle moc nejsem..." Mávla rukou. "Je ti 21, jednou si něco podobného zažít musíš. Dneska půjdeš zapařit s náma... Se mnou a s klukama..." Vykulila jsem oči. "S jakejma klukama?" Zasmála se. "Však víš, hokejisti..." Chápavě jsem pokývala hlavou. "Takže ti trochu pomůžu se připravit a vyrazíme..." Neptala se na můj názor. Prostě za mě rozhodla - koneckonců, asi to bylo dobře, protože dobrovolně bych asi nešla...

Půjčila mi pruhované tílko a na něj modré sáčko,černé kalhoty, černou kabelku a modré balerínky. Trochu mě namalovala a pak přešla k mému účesu. Matlala se s tím asi hodinu. Ten účes se mi celkem líbil... Vypadal až... Profesionálně... "Ty jsi kadeřnice?" Zeptala jsem se jí. "Nedoučená..." Zamumlala skromně a dál pokračovala ve tvarování účesu.


Zavedla mě až před budovu... Na dveřích měla napsáno klub Star. Otevřela dveře a vešly jsme dovnitř. V první chvíli mě málem hodil zpátky ten proud hlasité muziky, když si na to ale člověk zvykl, bylo to už v pohodě... Terce to vůbec nevadilo, už byla v tomhle oboru znalá, tak jsem ji na každém kroku následovala... Přišlo mi to až trochu trapné, ale zároveň jsem byla ráda, že mi trochu pomáhá orientovat se někde, kde jsem ještě nikdy v životě v podstatě nebyla...


-Pohled Terky-

Když mě kluci vyhodili doma, tak jsem vešla do baráku a zjistila, že Zuzka ještě není doma, tak jsem si vzala věci a šla jsem se osprchovat, hlavně od toho chloru..Když jsem vylezla z koupelny, tak jsem si všimla, že Zuzka už je doma..Pozdravila mě a já kývla na zpět.. přišla jsem blíž a sedla jsem si k ní ke stolu.. Oznámila jsem jí, že jde s námi na párty.. vyloženě jsem ji postavila před hotovou věc, protože vim, že kdybych jí nechlala se rozhodnout, tak by to nemělo cenu..

Když jsme to teda se Zuzkou nějak pořešily, tak jsem jí hnala, ať se de rychle osprchovat.. Když byla Zuzka už osprchovaná, tak jsem jí půjčila nějaké moje oblečení.. Pujčila jsem jí pruhované triko, na to modré sáčko, černé kalhoty, modré balerínky a k tomu jako doplněk černou kabelku.. Asi se Zuzka možná trochu divila kde se berou takové celkem elegantní věci v mé skříni..

Přesto i takový styl oblečení se mi líbí a občas ho i nosím.. No, když si to Zuzka na sebe oblékla, tak jsem jí posadila do kuchyně a začala jí líčit.. Dala jsem jí jen řasenku, oční tužku, která jí zvíraznila oči a trochu očních stínů.. Pak jsem jí začala česat.. trvalo mi to docela dlouho protože jsem chtěla aby to bylo perfektní.. Když se na to Zuzka podívala tak si myslím že se jí to docela i líbilo.. "Ty jsi kadeřnice??" zeptala se mě.. "Ehm.. no nedoučená.." zamumla jsem, protože mě to docela mrzelo. Je to něco, co mě baví, ale já byla tak blbá a nechodila jsem do té školy.. Kdyby to šlo vrátit zpět..

No nic, Zuzka už byla hotová, takže teď jsem se šla upravit já..

Vzala jsem si na sebe šedé kraťasy, bílé tílko s lebkama, černé kšandy, černé boty Converse a na ruku jsem si dala prstýnek.. Trochu jsem se namalovala a též nehty jsem si nalakovala na černo.. A mohli jsme vyrazit.. Zavolala jsem taxíka a už jsme jeli.. Když jsme dorazili ke klubu, tak jsem otevřela dveře a vešli jsme dovnitř.. bylo vidět že Zuzce se ten zvuk moc nelíbí, ale šla nakonec zamnou.. Když jsem došli až ke hloučku kluků, tak jsem si našla toho svého a objala ho kolem pasu.. "Ahoj zlato" pozdravil mě s úsměvem.. "Ahoj" taky jsem ho pozdravila a on mi dal pusu.. šla jsem zase za Zuzkou.. "jste spolu roztomilý, jak je oproti tobě docela veliký" řekla se smíchem.. "no, tak díky, no" řekla jsem taky se smíchem.. Vzala jsem ji za ruku a táhla ji ke klukům.. "Takže ahoj kluci, tohle je moje kamarádka Zuzka a Zuzko, tohle je Tom můj přítel ale to už asi víš.. Tohle je Pavs, Voras, Sob a Smoli" řekla jsem a nechala jsem ať se seznámí.. Někdo mě chytl kolem pasu.. "Dneska ti to opravdu sluší " řekl Tom a dal mi pusu do vlasů.. "děkuju však tobě taky.." řekla jsem i já stoupla jsem si na špičky a Tomovi jsem tu pusu oplatila, akorát že na rty.. Vážně mu to ohromně slušelo.. měl na sobě černé kraťasy a bílé tílko.. Prostě obyčejný oblečení, ale jemu to hrozně moc slušelo..

Šli jsme všichni se Zuzkou k baru kde jsme si objednali něco k pití.. no a jelikož jsem zahlídla toho veterináře, tak jsem na něj mávla, že Zuzka je tu tak už spěchal k nám já vzala kluky a šli jsme pryč aby mohli bejt sami.. Tom mě vzal za ruku a šli jsme spolu tančit..


-Pohled Zuzky-

Chvilku jsem ještě Terku následovala, pak mě odvedla k baru. Objednala jsem si mojito, nechtěla jsem nic, po čem bych sebou sekla a nepamatovala si z dneška vůbec nic. Pak Terka zmizela, což mě překvapilo a následně, když mi někdo poklepal na rameno, jsem málem vyletěla z kůže. Trochu jsem se pootočila, za mnou stál Karel. "Ahoj, co ty tady?" Usmál se a objal mě. Už měl taky trochu napito. Trochu se zamyslel. Jakoby mi něco tajil. "Ehm... No, šel jsem zrovna okolo a řekl jsem si, že bych se po dlouhý době mohl zase trochu ožrat, zatancovat si... To víš, za poslední týden se stalo spoustu věcí, který by zasloužily zapít... Uzdravil jsem spoustu psů, kamarádova kráva porodila... A taky jsem potkal jednu fakt f fajn holku a dokonce jsem měl tu čest, že se stala sestrou v mojí ordinaci..." Trochu jsem se začervenala a napila se mojita, on si objednal rum s colou. Chvilku jsme si ještě povídali, ale když jsem dopila mojito, objednala jsem si už jen pomerančový džus, abych se na své první párty příliš neopila a zatáhla Karla ke stolu, kde seděla Terka...

























Láska na druhouKde žijí příběhy. Začni objevovat