17-"Ben De Burdayım?!"

5.9K 331 42
                                    

Multi: Yine @coolovatic kardeş bireyinin :d yapmış olduğu şu çalışmadaki Derin kişisinin kaymış yüzüne sevgiler saygılar.

Buğra'nın Ağzından:

"O an... Derin'in Duru'yu gördüğü an. O kadar kötü olmuştu ki. O tokatının sesini hala kulağımda, acısını yanağımda hissediyorum. Doğukan, çok kötüydü abicim. Aramalarımı açmıyor. Mesajlarıma cevap vermiyor." dedim karşımda oturan Doğukan'a.

"Kardeşim kusura bakmada sen de felaket yapmışsın. Hatta o kadar üzgündü ki ben onu görünce sarıldım özür dileyip evine gitti."

"Lan ben sana anlatmadım mı olayı sanki?" Üvey babamın lanet olası ortağının lanet olası kızıyla bizi zorla sevgili yapmıştı. Bunu Derin'e anlatmayı düşündüm ama onu anlatırsam ailemi, Su'nun halini, evimizin gereksizini de anlatmak zorunda kalırdım. Ve o cidden çok üzülür diye anlatamamıştım. Lanet olsun şimdi daha çok üzülüyor. Çorap söküğü gibi herşey üst üste sökülüyor ve en sonunda daralıyorum.

"Hem bir dakika bir dakika... Sen. Derin'e mi sarıldın?" dedim sonrdan dank eden sonuçla.

"O halde görünce ne yapsaydım dövse miydim?" dediği anda gözüne yumruğu geçirdim. Zaten sinirliydim ve sinirimi çıkarmam gerekiyodu. O da iyi bir seçenekti.

"Yani tamam da vurmana ne gerek var şimdi? Kızı sen ne hale getirmişsin ben sarılınca mı laf söz oluyo?"

"Döverek bayıltmamı istemiyorsan. Sus Doğukan."

Hakan'a elimle gel işareti yaptım. Kafasını sallayıp hızlıca geldi. "Buyur abi." dedi.

"İki haftanın ücreti ne kadar?"

Cebindeki küçük defteri çıkarıp bir kaç sayfayı karıştırdı ve "Abi 1200 TL." dedi. Şu iki hafta buraya cidden çok gelmiştim. Cebimden 1700 TL çıkarıp Hakan'a uzattım. "3 tane daha getir her zamankinden üstü kalsın." dediğimde kafasını salladı ve parayı cebine koyup gitti.

Unutmaya ihtiyacım vardı. Derinlerle beraber buraya geldiğimiz aklıma geldi ve gülümsedim. Tam şurada dans ederken 'bu sarılma bizim sarılmamız olsun' demişti. Onun sarılmasına ihtiyacım var. Bizim sarılmamıza...

"Abi zenginsin bugün." dedi müziğin sesinden konuşmasını zor duyduğum Doğukan.

"Gereksiz kart çıkarmış bana limitsizmiş. Kart çıkarcağına geberse daha çok işime gelir ama o düşünce yok onda." dedim yüzüne bakarak. Güldü.

"Banada söyleseydin 3 tane bari."

"2si bana 1i sana."

"İyi."

Derin'in Ağzından:

"Öyle yani Beril. Detaysız anlattım özür dilerim ama detaya girersem daha kötü olurum." dedikten sonra burnumu çektim. Tamamen kısaltarak anlatmıştım. Detaya girersem daha fazla ağlardım... Hatta krize bile girebilirdim.

"Valla kanka bende bilmiyordum böyle bir şey olduğunu. Kıyamam ya." dedi ve bana sarıldı bende sarıldım ona. Gözümden akan yaşı silemedim. Tutamadım sözümü işte yine ağlıyorum.

Yatağın üstünde önümüzde duran tepsiden bir peynir attım ağzıma. Peyniri bile ondan daha çok seviyorum.

"Beril ya bize mi gitsek?" dedim. Neden olduğunu bilmiyorum ama eve gitmek istiyorum.

"Olur. Burak aşkım orada mı?"

"Evet."

"Hemen üstümü değiştiriyim." dedi ve dolabının karşısına geçti.

Yaz BelamWhere stories live. Discover now