2

2.4K 189 8
                                    

Druhý den Luka probudí sluneční paprsky, které prosvítají přes žaluzie. Je víkend, takže dnes nemusí nikam jít. Zamručí a posadí se, přičemž si protře oči. Poté z postele vyleze a nechá ji tak, jak je. Přejde k oknům, u kterých vytáhne žaluzie a vydá se dolů, ulovit si něco k snědku.

"Dobré ráno." Pozdraví rodiče s bratrem a sedne si ke stolu. Natáhne se pro rohlík a poté pro džem.

"Dobré ráno, Lukey." Usměje se na něj maminka a položí před Luka hrneček s kakaem. Luke jí úsměv oplatí a poté si ukousne z rohlíku.

"Dobrý." Mávne na něj Alex, vezme si Lukův hrneček a usrkne si z něj.

"Hej!" Zamračí se blonďáček a vyškubne bratrovi hrneček z ruky. Alex se na něj ušklíbne a Luke protočí oči.

"Kluci, jste jak malí!" Okřikne je mamka.

"On si začal!" Vypískne Luke, sní svou snídani a odebere se nahoru. V pokoji si vezme ze stolu notebook a lehne si s ním do postele. Zapne ho a jde na facebook. Nikdy tam nemá nic nového. Nikdo mu nepíše, jen občas se najde někdo, kdo chce od něj like na profilovou fotku, nebo mu napíše, jaký to je buzerant. Luke si povzdychne, nechá si facebook zapnutý a znovu si z nočního stolku vezme knihu.

Mezitím Calum, který spí u Michaela dostane nápad.

"Hej bro, dostal jsem nápad. Uděláme si z toho buzeranta srandu." Dloubne do Michaela a zapne Michaelův notebook.

"Co jsi vymyslel?" Zeptá se na něj Michael a lehne si vedle Caluma na postel.

"Najdeme fotky nějakýho kluka a budeme dělat, že je nový tady v Sydney, že je taky teplouš a budeme přes něj psát Lucasovi." Ušklíbne se zlomyslně Calum.

"Cale, myslíš, že..že je to dobrý nápad? Nepřijde ti to vůči němu už dost zlý?" Skousne si Mikey ret a dívá se na Caluma.

"Ne, myslím, že je to dobrý nápad." Odbyde ho Calum a začne hledat nějakého kluka. Michael si povzdychne a pomůže Calumovi v hledání.

Nakonec kluci udělají fake profil kluka, který pochází z Melbourne, ale přestěhoval se s rodiči do Sydney, je tu nový a nikoho tu nezná.

"A teď už si přidat jen nějaké děvky od nás ze školy a toho buzeranta." Usměje se sám pro sebe Calum, zatímco Mikey ho pozoruje.

Luke si čte knihu, když mu najednou zapípá facebook. Odloží knihu a podívá se, kdo co chce. Nová žádost o přátelství. Pousměje se a rozklikne profil kluka, který si ho chce přidat. Vypadá tak na 19, pochází z Melbourne, ale teď žije tady v Sydney. Luke se usměje a žádost mu přijme. Najednou mu blikne chat. Píše mu ten kluk.

Daniel Sheen: Ahoj, jsem v Sydney nový, nikoho tu neznám a ty zdáš jako super kluk.:)'

Luke se usměje a ihned odepíše.

Luke Hemmings: 'Ahoj, jsi asi první, komu to přijde..'

Calum nad tím protočí oči.

"Chudáček." Zasměje se a pokračuje si v psaní s Lukem. Mikey ho celou dobu sleduje.

"Cale, fakt ti to..nepřijde vůči Lukovi až moc zlý?" Zeptá se nervózně a kouše se do rtu.

"Ani ne. My se bavíme a ten buzík si bude připadat alespoň trochu chtěnej." Pokrčí Calum rameny.

"Ty se bavíš." Opraví ho Michael šeptem, na což ho Calum propálí pohledem.

"Nechceš toho nechat, stejně tě to za chvíli omrzí." Zkusí to po chvíli Michael, ale Calum ho znovu probodne pohledem. Michael si povzdychne a prohrábne si své červené vlasy, přičemž sleduje Calumovo počínání.

Asi po hodině se Calum z facebooku odhlásí.

"Už mě to nebaví." Prohlásí a založí si ruce za hlavou.

"Já ti to říkal." Zavrčí Michael a odloží notebook na zem.

"Ale byla to sranda." Začne se chechat Calum a Michael jen protočí oči. Už má Caluma plné zuby.

"Cale, za chvilku mi sem má přijít kurvička, tak vypadni." Vymyslí si Michael a vstane.

"Páni, ty se nezdáš, bro." Poplácá ho Calum po zádech a vypadne z Michaelova bytu. Mikey si povzdychne a jde zpět do své ložnice. Lehne si na postel a znovu se přihlásí na facebook.

Daniel Sheen: 'Promiň, už jsem tady. Byl jsem si něco vyřídit:)'

Luke Hemmings: 'To je v pohodě. Opravdu mi přijdeš jako milý kluk:)'

Daniel Sheen: 'Ty mi taky přijdeš jako milý kluk^^ Jsi super. Můžu se zeptat, proč tě nemají rádi?'

Luke Hemmings: 'Měl jsem kamarádku a té jsem se přiznal, že jsem..no..gay. A ona to vykecala celé školy a od té doby se mi všichni smějou. Zvlášť taková partička. Jeden kluk se mi zdá v té partičce fajn, ale chová se ke mě stejně..Barví si každou chvíli vlasy, a hodně lidí říká, že se s ním skvěle baví, ale se mnou se nechce bavit nikdo. Ale, homosexualita není nemoc.'

Michal se nadechne a znovu si prohrábne své červené vlasy. Dělá to vždy, když je nervózní. Je jasné, že Luke píše o něm. Teď si přijde jako idiot, celou dobu se k němu chová jako idiot, při tom Lukovi stejně přijde fajn.

Daniel Sheen: 'To mě mrzí:/ Opravdu se zdáš jako pohodový kluk a ta parta musí být pitomá. Hlavně ten, který si barví ty vlasy._.'

Luke Hemmings: 'Ne, on je v pohodě. Abych pravdu řekl, chápu ho. Taky bych se s takovou troskou nebavil:) Jeho chtějí všechny holky a on chce je. Není gay.'

Michael si znovu povzdychne. Jen kdyby Luke věděl. Michael je též gay, ale schovává to pro sebe. Kdyby to řekl Calumovi, nikdo by se s ním taky nebavil. Takže Michael to dělá vlastně jen kvůli tomu, aby měl kamarády. Ví, že to není správné.

Daniel Sheen: 'Co když je, ale stydí se za to?'

Luke Hemmings: Pochybuji. Vždy té své partičce vypráví, jakou holku měl u sebe minulý večer a jaká byla.'

Je pravda, že to Michael dělá, ale vždy si vymýšlí. Někoho takového u sebe měl, když dělali s Calumem mejdan a Calum tam pozval nějaké děvky.

Daniel Sheen: 'Aha:/ Hele, už půjdu, ještě stěhujeme pár věcí, takže půjdu pomáhat:) Tak si potom ještě napíšeme, zatím ahoj:)'

Nadechne se, odhlásí se z facebooku a vypne notebook. Znovu si prohrábne své vlasy a nadechne se.

"To je v prdeli." Zašeptá si sám pro sebe.

Mezitím Luke celý zmatený čeká, jestli se u toho podivína nezobrazí opět zelené kolečko.

_____________________

Ahoj, ahoj!:3

Je to uspěchané, že?:/ Ale nebojte, že by v příštím díle už byl třeba sex, to ne!:D Kluci si takhle budou psát tak 5 dílů a potom se to všechno rozjede!:3

S tímhle dílem jsem nadmíru spokojená^ Má přes 1000 slov a já doufám, že se vám bude líbit:3
Budu ráda za vote, či komentář:3

-Jane Xx.

Is This A Mistake? |Muke Clemmings | MpregKde žijí příběhy. Začni objevovat