16. VÁNOČNÍ SPECIÁL

1.7K 133 11
                                    


Christmas

Jsou Vánoční prázdniny a Luke se domluvil s rodiči, že chce Vánoce a Nový rok strávit s Mikeym.

Ráno se Luke probudí sám v Mikeyho posteli. Posadí se a promne si oči. Do nosu ho udeří vůně palačinek, usměje se, vyleze z postele a rozejde se do kuchyně. Čeká, že najde Mikeyho stát u plotny, ale místo toho najde na stole talíř s palačinkami a vzkazem. 

'Pro moje dvě lásky, tatínek jel pro stromeček, zatím se najezte:-*' Luke se usměje a poté se zarazí nad něčím, co vypadá jako brambora. Uchechtne se, sedne si ke stolu a začne jíst. 

Na to, že Mike říká, že je příšerný kuchař, palačinky umí. Luke všechny s chutí sní. Když dojídá poslední sousto, rozrazí se dveře od bytu a v nich stojí Mikey se stromečkem. Luke se polekaně otočí a když uvidí Mikeyho se stromečkem, rozesměje se, vstane a rozejde se k Mikeymu. 

"Promiň prdelko, nechtěl jsem tě vylekat." Usměje se Mikey a políbí Luka do vlasů a poté mu pohladí bříško. Luke se uculí. 

"Pomůžeš mi ho ozdobit, že jo?" Usměje se starší na mladšího. 

"Joo!" Zapiští nadšeně Luke a Mikey se uchechtne. 

"Tak se jdi převlíknout." Uchechtne se Mikey a plácne Luka po zadečku. Luke se zahihňá a jde do ložnice, kde si vezme do ruky tričko, tepláky a čisté boxerky a potom se odebere do koupelny. Svlékne ze sebe Mikeyho tričko a boxerky a vleze do sprchy. Pustí vodu a nechá na své ztuhlé tělo dopadat kapky horké vody. 

Mezitím Mikey donese stromeček do bytu a postaví ho do obýváku. Když uslyší téct vodu, usměje se nad představou své lásky ve sprše. Ještě zaběhne do sklepa pro ozdoby a stihne umýt talíř po Lukovi. Najednou ho zezadu obejmou dvě paže. Mikey se usměje, když ucítí z Luka svůj sprchový gel. Otočí se čelem k Lukovi a vtiskne mu malou pusinku. Luke se usměje. Mikey ho chytne za ruku a vede do obýváku. Poté oba chlapci začnou zdobit stromeček. 

"Mikey?" Podívá se Luke na Mikeyho a dá na stromeček ozdobu.

"Jo?" Usměje se Mikey a podá mu další ozdobu. 

"Proč jsi nakreslil na ten lísteček bramboru?" Zasměje se blondýnek, načež se červenovlasý zatváří uraženě. 

"To není brambora, ale srdíčko." Zakňučí starší a mladší se rozesměje. 

"Láskoo přestaň." Zakňučí opět starší a Luke ho obejme a políbí na tvář. Mikey vyplázne jazyk. 

"Jdi raději zdobit, až už to máme." Uchechtne se po chvilce Mikey a vyndá z krabice další ozdobu. Luke si ji od něj vezme a dá na stromeček. 

"Příští rok už takhle budeme zdobit i s prckem." Zavrní Mikey a dá na stromeček další ozdobu. 

Po pár minutách už je konečně dozdobeno a už chybí jen hvězda nahoru. 

"Já jí tam chci dát!" Uculí se Luke a vezme do ruky hvězdu, stoupne si na špičky, ale stejně nahoru nedosáhne.

 "Mikeeey." Zafňuká. Mikey se zasměje a vysadí si Luka na ramena. Luke se zahihňá a dá na stromeček hvězdu. Poté Mikey postaví Luka zpátky na zem a zezadu ho obejme, přičemž spojí jeho ruce na Lukovu bříšku a opře si bradu o Lukovo rameno. 

"Juuu." Vydechnou  oba chlapci najednou, když si prohlídnou jejich dílo. Stromeček vypadá nádherně. 

_________

"Mikey?" Zahihňá se Luke, když oba dva leží v objetí na posteli.

"Copak, zlato?" Usměje se Mikey a políbí Luka do vlasů. 

Is This A Mistake? |Muke Clemmings | MpregKde žijí příběhy. Začni objevovat